miłość w necie / miłość na odległość strona 116 z 130
Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :)
W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Mieszkam w Warszawie. Szukam miłości ! Ale jeśli pani po prostu chce się bawić to możemy zorganizować spotkanie. Gdy masz wolne czhas to można spotkać. Potrafię zrobić masaż relaksacyjny oraz erotyczny dla Ciebie wykonywany za pośrednictwem olejków eterycznych pozwalający na całkowite odprężenie. Gde i jak możemy się spotkać?
Moje związki na odległość były cholernie ekstremalne :) Mieszkam w lubelskiem, a "dojeżdżałem" do Piły, Chorzowa i Białegostoku, skrajnym przypadkiem był Kołobrzeg :) Ale wiecie? Nie żałuję. To była przygoda. Pisaliśmy listy, widzieliśmy się, czasami coś iskrzyło, a czasami nie. I to bylo przyjemne doświadczenie.
Hej, cześć i czołem :)
Chętnie poznam jakąś ogarniętą życiowo dziewczynę w wieku 18-22lata, zależy mi aby była dosłownie OGARNIĘTA! Bo w dzisiejszych czasach mega ciężko o normalną i rozważna dziewczynę - heh bo jak nie masz portfela wypchanego stówami to jesteś dla takiej 'drętwy'.
Jeśli to czytasz i to pasuje do Ciebie odezwij się :)
Jeśli chodzi o jakieś wymagania to nie potrzebuje modelki ale miło aby była normalna :D Nie za szczupła, nie za gruba - idealna! Bo facet nie pies na kości nie leci, haha.
Warszawa i okolice - Pozdrawiam :)