Witam!
Jak na moje, te testy to przegięcie. Kurczę, polski łatwizna aż śmiech, a matma... prawie w ogóle jej nie było. Sama chemia, biologia i geografia. :-/
Q. Które zadanie było najłatwiejsze?
to z tym ochroniarzem co chodził po obwodzie tej figury było łatwe i przyjemne.
to z Olą i wyborami - także (trzeba było uwzględnić 2 odpowiedzi).
szlag.
lista tematów
Testy - część matematyka-przyroda strona 7 z 14
Mam sczerniałą duszę. Bo czym bez Ciebie jest lato wspaniałe? Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną.
Marilyn Manson and Hey Fan ♥
Mam sczerniałą duszę. Bo czym bez Ciebie jest lato wspaniałe? Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną.
Konto usunięte: dla mnie chemia to czarna magia... wiesz dla ciebie łatwe bo juz to masz za sobą ^^ i jestes napenwo bardziej inteligentny niz ja ;p
To prawda, jak by nie patrzeć to uczyłem się wszystkich przedmiotów o 3 lata dłużej niż ty. Jednakże, pamiętam moje testy gimnazjalne i jestem przekonany, że jeżeli ktoś uczy się systematycznie to na pewno sobie poradzi, gdyż większość zadań sprawdza elementarną wiedzę ucznia :)
9/9, nie no wymiatam.
Będzie to co musi być :D
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.