Witam!
Jak na moje, te testy to przegięcie. Kurczę, polski łatwizna aż śmiech, a matma... prawie w ogóle jej nie było. Sama chemia, biologia i geografia. :-/
Q. Które zadanie było najłatwiejsze?
to z tym ochroniarzem co chodził po obwodzie tej figury było łatwe i przyjemne.
to z Olą i wyborami - także (trzeba było uwzględnić 2 odpowiedzi).
szlag.
lista tematów
Testy - część matematyka-przyroda strona 6 z 14
Mam sczerniałą duszę. Bo czym bez Ciebie jest lato wspaniałe? Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną.
Marilyn Manson and Hey Fan ♥
prócz testów są jeszcze oceny i dodatkowe punkty, nie musimy się martwic. (Ja przynajmniej).
Mam sczerniałą duszę. Bo czym bez Ciebie jest lato wspaniałe? Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną.
cicho, 7/7
ja osobiscie chemi nie lubie i te pytania takie jak z kosmosu.. nie no sory ale to mi sie nie podoba.. w zesżłym roku owszem byl trudny ale to dzisiaj to przegięcie..
Konto usunięte: fakt, ale wiesz. Polski - dla każdego był inny. Niektórzy mówią, że też był trudny. Podchwytliwe i niejasne były niektóre pytania.
ok, było podchwytliwe ale wszystko było w tekście i wiedzy tylko do dwóch pytan trzeba było..
pomyliłam sięw najprostszym pytaniu o odnawialne źródła energii... nie wiem co ten stres ze mną robi :<
test był zajebiście trudny
u mnie to wyglądało tak:
zadania zamknięte - nic nie wiedziałem, praktycznie każda odpowiedź była strzałem
zadania otwarte - niby coś tam policzyłem pare zadanek, ale nie wiem czy dobrze bo wyniki jakieś z kosmosu mi powychodziły
przegięcie. Bedę zadowolony jak uzyskam dwadzieścia pare punkcików ;]
chyba to przedostatnie z dopasowanie odpowiedniej nazwy do strzałek
Konto usunięte: naprawdę miałaś stres ?
ja Ci powiem że miałem na nie lekko wyebane.
Matura to bzdura, mogę teraz oficjalnie tak mówić.
Banik
noo myślałam, że z mat-przyru 30 nie uzbieram :D zawsze się stresuję wynikami, maturę też myślałam, że oblałam :)
matura to naprawdę bzdura, a jak mi mówili, że sesja jest tysiąc razy gorsza od matury to nie wierzyłam.
a tak z ciekawości, ile Ci już kont zablokowali od kiedy wróciłeś? ;P
teraz to i ludzie po politechnikach w biedronce pracują, humaniści tym bardziej ;]
Konto usunięte: pomyliłam sięw najprostszym pytaniu o odnawialne źródła energii... nie wiem co ten stres ze mną robi :<
powiem Wam, że się nie stresowałam. Przed polskim - kompletny luz.
zdaję sobie sprawę o wadze tych testów, ale... moje postrzeganie chyba się wypaczyło przez ilość tych testów próbnych. W sumie, teraz się cieszę, że one były.