Witam!
Jak na moje, te testy to przegięcie. Kurczę, polski łatwizna aż śmiech, a matma... prawie w ogóle jej nie było. Sama chemia, biologia i geografia. :-/
Q. Które zadanie było najłatwiejsze?
to z tym ochroniarzem co chodził po obwodzie tej figury było łatwe i przyjemne.
to z Olą i wyborami - także (trzeba było uwzględnić 2 odpowiedzi).
szlag.
lista tematów
Testy - część matematyka-przyroda strona 9 z 14
Mam sczerniałą duszę. Bo czym bez Ciebie jest lato wspaniałe? Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną.
Marilyn Manson and Hey Fan ♥
Mam sczerniałą duszę. Bo czym bez Ciebie jest lato wspaniałe? Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną.
Konto usunięte: ja byłem pewien swoich 43pkt
to niedobrze ze stresu schudniesz 40kg biorąc pod uwagę ilości kołów, egzaminów itp :D
jedynie do polskiego mogę przyznać rację (ustny), było okropnie.
niewiele 4konta zablokowane, ale to przez te laski którym dawałem jedyneczki
ja miałam 35 ale i tak się cieszyłam :P
schudnąć to by się przydało ;/ ja niestety jak się stresuję to jem no i efekty też są... a ja głupia myślałam, że w akademiku schudnę
no ustny to był największy stres w życiu, ale o tym już kiedyś gadaliśmy ;P
oj Ty niedobry, jedynki dajesz ciekawe ile istnień przez Ciebie zakończyło swój żywot :D
Jaa na wzorowe nie licze :d a średnia to myślę coś koło 4.8 ;D
Moje godziny za wagary to fju fju :D ale i tak cud bo mama się zlitowała i mi je usprawiedliwi
Moje godziny za wagary to fju fju :D ale i tak cud bo mama się zlitowała i mi je usprawiedliwi
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Dobraaa zwijam dupe Angola się uczyć Widzę tylko ja porządna jestem
W ogóle to powodzenia jutro ! :D zajrzę Jeszcze potem do was
W ogóle to powodzenia jutro ! :D zajrzę Jeszcze potem do was
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
u mnie jest tak, że jak kogoś nie ma w szkole to rodzic w tym samym dniu dzwoni i mówi. Nie ma telefonu - nie ma usprawiedliwienia, nawet jak jest usprawiedliwienie w dzienniczku.