Witam!
Jak na moje, te testy to przegięcie. Kurczę, polski łatwizna aż śmiech, a matma... prawie w ogóle jej nie było. Sama chemia, biologia i geografia. :-/
Q. Które zadanie było najłatwiejsze?
to z tym ochroniarzem co chodził po obwodzie tej figury było łatwe i przyjemne.
to z Olą i wyborami - także (trzeba było uwzględnić 2 odpowiedzi).
szlag.
lista tematów
Testy - część matematyka-przyroda strona 5 z 14
Mam sczerniałą duszę. Bo czym bez Ciebie jest lato wspaniałe? Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną.
Marilyn Manson and Hey Fan ♥
będzie co ma być!
Mam sczerniałą duszę. Bo czym bez Ciebie jest lato wspaniałe? Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną.
Konto usunięte: Ja się przyznaje bez bólu, że poległam jak nigdy . I na pewno sporo pkt mi poleci za otwarte..
cóż... nie wiem kto to układał, ale przesadził i to ostro. Kurka, żeby nie było geometrii?
miałam wszystkie przybory, a użyłam raz ołówka, by narysować wysokość w zadaniu o tym ochroniarzu. :-|
Noo to teraz się okaże -.- ! ehh masakra ..
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
to było bezndziejne...porazka totalna.. głupszego nigdy nie pisałam.. pojeb@ło ich całkiem.. polski na poziomie podstawówki a mat(tzn chemia) na poziomie liceum..
Ja mam zpolskiego 20/20 a z tego mi z 10 pkt poleci -.-
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Konto usunięte: to było bezndziejne...porazka totalna.. głupszego nigdy nie pisałam.. pojeb@ło ich całkiem.. polski na poziomie podstawówki a mat(tzn chemia) na poziomie liceum..
fakt, ale wiesz. Polski - dla każdego był inny. Niektórzy mówią, że też był trudny. Podchwytliwe i niejasne były niektóre pytania.