Witam!
Jak na moje, te testy to przegięcie. Kurczę, polski łatwizna aż śmiech, a matma... prawie w ogóle jej nie było. Sama chemia, biologia i geografia. :-/
Q. Które zadanie było najłatwiejsze?
to z tym ochroniarzem co chodził po obwodzie tej figury było łatwe i przyjemne.
to z Olą i wyborami - także (trzeba było uwzględnić 2 odpowiedzi).
szlag.
lista tematów
Testy - część matematyka-przyroda strona 1 z 14
Mam sczerniałą duszę. Bo czym bez Ciebie jest lato wspaniałe? Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną.
Marilyn Manson and Hey Fan ♥
Biorąc pod uwagę, że testy piszą osoby na różnym poziomie, to ten egzamin był bardzo trudny.
Szczerze liczyłem na 49/50, ale z matematycznego, a nie z przyrodniczego. Osobiście mam odczucie, że to co dali to było śmieszna... w kilku przypadkach zadań zamkniętych była metoda "chybił trafił".
Było kilka łatwych, ale nie dla wszystkich zapewne.
Jak dla kogo ... ;]
Osobiście będę miał niezły ubaw jeżeli więcej punktów uzyskam na humanie aniżeli na egzaminie dzisiejszym.
Konto usunięte: Jak na moje, te testy to przegięcie. Kurczę, polski łatwizna aż śmiech, a matma... prawie w ogóle jej nie było. Sama chemia, biologia i geografia. :-/
Q. Które zadanie było najłatwiejsze?
to z tym ochroniarzem co chodził po obwodzie tej figury było łatwe i przyjemne.
to z Olą i wyborami - także (trzeba było uwzględnić 2 odpowiedzi).
poszło mi tragicznie, ja nigdy nie byłam dobra z przedmiotów przyrodniczych , ale miałam na probach zawsze te 30 pkt, a teraz ? boje się o tym myśleć, chciałam się dostać do dobrego liceum ,ale dzięki temu testowi to niemożliwe.
nie było łatwych zadań.
geografia była trudna, a fizyka - fizyka to po prostu masakra.
zabijcie mnie ! wrrr. na 15 pkt napisałam . :<
był trudny jak cholera! w zadanich zamknietych wiekszosc strzelałam ! masakra ! mogę zapomnieć o liceum .
ej jak zrobiliscie z tym ochroniarzem.??? bo mi wyszlo ze jest na odcinku BC ;/ i nie wiem czy dobrze...
a tak w ogole to test to porazka.. ;/ za malo czasu jak dla ,mie;/
Prawdopodobnie powinno wyjść CD...
Robił 600 metrów w ciągu 10 minut. Obwód figury wynosił 350 metrów. Resztę można łatwo wyliczyć
ano właśnie.
Konto usunięte: Osobiście będę miał niezły ubaw jeżeli więcej punktów uzyskam na humanie aniżeli na egzaminie dzisiejszym.
ja nie stawiałam na matmę, więc mnie nie zaboli.
jak na moje, to obszedł to raz i skończył na tym na przeciw pierwszego.
13 i 12, te odległości. Twierdzeniem Talesa, albo podobieństwem trójkątów.
myślę, że około 30 punktów...
też prawda, za dużo liczenia, jak na ten czas.
Mam sczerniałą duszę. Bo czym bez Ciebie jest lato wspaniałe? Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną.
Konto usunięte: eż mi wyszło BC , ale ja coś pokręciłam . : < / jak dla mnie też za mało ,w ogóle masakra.
no mi na poczatku wyszlo z e1, cos.. a poznie ze to raczej nie logiczne.. i wyszlo mi ze AB =7 minut i cos..
i z tego pozniej mi wyszlo ze on na odcinku BC byl po 10 minutach z kawalkiem.. ;/
a własnie jak wam wyszlo jeszcze z tymi tirami.?