http://pieknastronazycia.nivea.pl/pl/mezczyznamarzen/mezczyzna/id-171880
I co to ma być?
lista tematów
moja szkola strona 4 z 8
Konto usunięte: a jakoś Ci z Wenus rozumieją Marsjański po prostu Ci z Marsa mówią bardziej prymitywnym
no słów bys chyba nie liczył? ale ilość znaków cały czas rośnie
grunt że byś jej nie ubrudził
ale za to jak byś wyglądał w takiej koszuli z zamkiem
lubisz udawać że nie rozumiesz i potem czytać moje pokrętne tłumaczenia ?
widzisz, nawet Ty masz mnie za głupka, nie trzeba mnie nawet poznać żeby to stwierdzić ale ile tak naprawdę rozumiem wiem tylko ja
a ja co roku w tym roku ani razu sie nie wywaliłam
przecież te z Wenus to niektóre nawet samych siebie nie kumają
mówią prymitywnie ale za to zawsze się dogadają i bez żadnych kłótni
a po co jak mi program policzy , mi właśnie spada bo na hyde piszę mało
z resztą mam gdzieś te statystyki
a właśnie że mam jakąś taką koszulkę na zamek
dokładnie lubię gdy się tłumaczysz i przekręcasz niektóre słowa (Bób)
sama się przecież nazwałaś głupkiem a skoro tak stwierdziłaś a ja taki bystry i fajny człowiek nie mogłem zaprzeczyć
chce Ci się tak co roku ,ja w tym roku byłem na nartach ja się nigdy na łyżwach nie wywaliłem
Konto usunięte: grzybów pełno, dzisiaj pół dnia musiałam gnidy czyścić
może jeszcze oddzwonią uda Ci się, zobaczysz:)
myśl pozytywnie
niech będzie Stefanek
gdzieś czytałem właśnie że dużo jest , na urlopie i zagonili Ciebie do roboty ?
sam zacznę teraz dzwonić
yhmmm
Konto usunięte: gejowskie? a oglądałeś Tajemnicę Brokeback Mountain?
Paździoch to dopiero ciacho
no ktoś musi
to Ty naprawdę musiałeś tam nieźle broić
a ja lubię gorzką w sumie to czekoladę jem tylko jak od kogoś dostanę, bo tak to mam opory przed kupowaniem czystych kalorii
no wiadomo ale chciałabym to kiedyś zrobić
tam naprawdę ładnie jest :szok2:
no taki typowo damski film , tylko kawałek tego widziałem bo siostra oglądała i byłem zmuszony
nie tyle co broić co ile wagarować , ale w trzeciej klasie już się uspokoiłem
gorzka jest bo taka gorzka , współczuję Ci bo ja to mogę jeść co dnia czekoladę i zagryzać tym chipsami , wiem kiedyś marnie skończę po takim jedzeniu
no mi się podoba
Konto usunięte: na Syberii jest ładnie podziwiałabym widoki
o wojnie jeszcze na szczęście nie musiałam słuchać
ale przynajmniej wiesz, że zdrowy jesteś a na co dokładnie te badania były?
dwie moje koleżanki tak mają, ale jakoś na ostatni dzień im się udaje wszystko pozałatwiać. w sumie przydałby im sie jakis kop w dupę żeby zaczęły się trochę interesować tym co ważne wcześniej niż na ostatnią chwilę
no tak, byle by jakąkolwiek pracę mieć
ja dziękuję za bycie gwiazdą youtube'a nie chcę odbierać tego zaszczytu petervankowi
to może założymy duet? Ty będziesz grać a ja śpiewać
kto to są Luntek i Gracjanek?
do Ruskich chcesz jechać ? ,pewnie dlatego że tania wódka tam jest no to masz szczęście bo gdybyś o wojnie słyszała to by gadała i gadała
no zdrowy jestem , no to tak . okulista , cukier, wr, mocz , rtg klatki piersiowej , laryngolog , neurolog, morfologia, ob , dentysta , HIV i na kiłę , no i to chyba wszystko
kiedyś im się skończy ta dobra passa i się przejadą na tym , bo to wiesz Ty jeleń pójdziesz i rozejrzysz się za wszystkim a pozniej one bedea sie wypytywac
haha też bym nie chciał , hahahahhaah peterVank jak ja dawno go widziałem
na grzebieniu mogę grać
wejdź na yt i wpisz bo mi się nie chce linków wklejać i szukać teraz
Konto usunięte: bo Ty to wprawiony oszust jesteś
no ona to naprawdę
to jaki ona musiała miec wzrok zresztą myśmy mieli takie ściągi, że nauczyciel patrzał i i tak nie kumał że właśnie ściągamy
do dziwnej szkoły chodziłeś
czy taki oszust
dobry miala wzrok gupia menda , bardzo czesto lapa na sciaganiu
no Ty miałaś o wiele lepiej
tez tak mysle ze dziwna byla , kraty w oknach jak w wiezieniu
Konto usunięte: porażka życia : Bób :nija: nie wiem jak ja to napisałam ja tam się ogzorcysty nie boję
dobrze, że chociaż te długaśne posty piszesz, to też prawie jak pamiętnik
normalną biologię mieliśmy jakbym miała tasiemca to bym się go nie pozbywała, przydałby mi się
no rozumiem że wierzysz w tę roślinę Bób , pomyłki się zdarzają
a czosnku i kołka się boisz ?
dobrze że w ogóle coś jeszcze piszę
to nam babka o takich rzeczach nie mówiła , a po co Ci byłby tasiemiec ?
Konto usunięte: co Ty tam wiesz
tylko nie mów że jarzomp to też Ty
to marzenie akurat da się spełnić
no przestań aż tak źle chyba nie jest?
o sprawach osobistych dużo wiem w końcu profesor miodek mnie uczył
nie, jarzomb to jest szeldo
nie chcę tego marzenia
wczoraj było a dzisiaj już o wiele lepiej
Konto usunięte: przecież te z Wenus to niektóre nawet samych siebie nie kumają
mówią prymitywnie ale za to zawsze się dogadają i bez żadnych kłótni
a po co jak mi program policzy , mi właśnie spada bo na hyde piszę mało
z resztą mam gdzieś te statystyki
a właśnie że mam jakąś taką koszulkę na zamek
dokładnie lubię gdy się tłumaczysz i przekręcasz niektóre słowa (Bób)
sama się przecież nazwałaś głupkiem a skoro tak stwierdziłaś a ja taki bystry i fajny człowiek nie mogłem zaprzeczyć
chce Ci się tak co roku ,ja w tym roku byłem na nartach ja się nigdy na łyżwach nie wywaliłem
z tym się akurat zgodzę
nie tak zawsze, za to jak już się pokłócą to po mordach leją
trochę tych słów by wyszło
koszulę na zamek masz? ciekawe jak sie w niej wygląda
za to ja nie lubię się tłumaczyć ani przekręcać słów teraz mi pełno literówek wychodzi, bo tak mam zawsze jak na brzuchu leżę
ale potwierdzać też nie musiałeś tak z grzeczności nie zaprzeczasz?
bardzo lubię jeździć na łyżwach więc mi się chce na nartach nie umiem
akurat się nie wywaliłeś, pewnie ciągle leżałeś na początku
Konto usunięte: gdzieś czytałem właśnie że dużo jest , na urlopie i zagonili Ciebie do roboty ?
sam zacznę teraz dzwonić
yhmmm
ja tak mam zawsze kiedy mam wolne, plus teksty że nic nigdy nie robię więc teraz mogę zacząć dlatego tak sie cieszę, że od października będę mieszkać w Gdańsku, w domu to mnie potem za szybko nie zobaczą
znajdziesz pracę, wierzę w Ciebie
Konto usunięte: no taki typowo damski film , tylko kawałek tego widziałem bo siostra oglądała i byłem zmuszony
nie tyle co broić co ile wagarować , ale w trzeciej klasie już się uspokoiłem
gorzka jest bo taka gorzka , współczuję Ci bo ja to mogę jeść co dnia czekoladę i zagryzać tym chipsami , wiem kiedyś marnie skończę po takim jedzeniu
za długi ten film jak na mnie ja obejrzałam cały ale ledwo wytrzymałam
to lepiej, że się uspokoiłeś
zazdroszczę Ci ale wolę się nie zastanawiać jak bym wyglądała po takim jedzeniu
Konto usunięte: do Ruskich chcesz jechać ? ,pewnie dlatego że tania wódka tam jest no to masz szczęście bo gdybyś o wojnie słyszała to by gadała i gadała
no zdrowy jestem , no to tak . okulista , cukier, wr, mocz , rtg klatki piersiowej , laryngolog , neurolog, morfologia, ob , dentysta , HIV i na kiłę , no i to chyba wszystko
kiedyś im się skończy ta dobra passa i się przejadą na tym , bo to wiesz Ty jeleń pójdziesz i rozejrzysz się za wszystkim a pozniej one bedea sie wypytywac
haha też bym nie chciał , hahahahhaah peterVank jak ja dawno go widziałem
na grzebieniu mogę grać
wejdź na yt i wpisz bo mi się nie chce linków wklejać i szukać teraz
co tam, że ruski, ważne że cudne widoki tak się składa że nie lubię wódki
no to naprawdę sporo tych badań :szok2: ale przynajmniej wiesz, że zdrowy jesteś
całkiem możliwe, w sumie dobrze by im to zrobiło. to zazwyczaj tak przypadkiem wychodzi, że im przypominam z tą rejestracją na stronie było np tak, że coś tam wspomniałam, o tym że tak trzeba zdjęcie wstawić czy coś, koleżanka się spytała do kiedy tam sie można rejestrować bo ona tego jeszcze nie zrobiła, mi się wydawało że termin na to juz minął i ona w wielki popłoch wpadła bo "bo nie wiedziała przedtem", ale potem jakoś sie okazało że jeszcze jakiś dzień na to miała. następnym razem nic nie będę mówić, może w końcu zmądrzeją.
też go dawno nie widziałam, ale to dobrze
na grzebieniu bylibyśmy lepsi od tego dziadka co śpiewał coś o autostradzie i grał na bębenkach i co tam ta babcia "tańczyła"
jak skończę pisać to sprawdzę
Konto usunięte: czy taki oszust
dobry miala wzrok gupia menda , bardzo czesto lapa na sciaganiu
tez tak mysle ze dziwna byla , kraty w oknach jak w wiezieniu
no pewnie, że oszust
może mieliście złe sposoby ściągania?
jaką Ty szkołę miałeś
Konto usunięte: no rozumiem że wierzysz w tę roślinę Bób , pomyłki się zdarzają
a czosnku i kołka się boisz ?
dobrze że w ogóle coś jeszcze piszę
to nam babka o takich rzeczach nie mówiła , a po co Ci byłby tasiemiec ?
codziennie się do niego modlę zdarzają się, ale czemu akurat takie
tylko nie czosnek i kołek
ja też się bardzo cieszę
nasza była fajna do tego żebym schudła
Konto usunięte: o sprawach osobistych dużo wiem w końcu profesor miodek mnie uczył
nie, jarzomb to jest szeldo
nie chcę tego marzenia
wczoraj było a dzisiaj już o wiele lepiej
nie ma to jak nauczyciel na poziomie
w życiu bym nie zgadła że to on
to przecież takie oryginalne marzenie
dobrze, że lepiej
Konto usunięte: z tym się akurat zgodzę
nie tak zawsze, za to jak już się pokłócą to po mordach leją
trochę tych słów by wyszło
koszulę na zamek masz? ciekawe jak sie w niej wygląda
za to ja nie lubię się tłumaczyć ani przekręcać słów teraz mi pełno literówek wychodzi, bo tak mam zawsze jak na brzuchu leżę
ale potwierdzać też nie musiałeś tak z grzeczności nie zaprzeczasz?
bardzo lubię jeździć na łyżwach więc mi się chce na nartach nie umiem
akurat się nie wywaliłeś, pewnie ciągle leżałeś na początku
no sama widzisz jak jest
dadzą w mordę i pójdą na piwo ! a baby podrapią się pazurami pociągną za włosy i już nigdy się do siebie nie odezwą
zobaczymy jutro wkleję do worda
tzn to nie jest taka koszula typowa, koszulka tylko że z kołnierzykiem taka biała pedalska
również nie lubię się tłumaczyć , z resztą kto to lubi ? .
no dobrze już nie będę , no właśnie z grzeczności nie mogę jednak
ja to się więcej najeździłem na łyżworolkach i dzięki temu nie musiałem się uczyć jeździć na tych łyżwach bo to jednak działa na takiej samej zasadzie
ani razu właśnie nie leżałem ale za to na nartach ile razy
Konto usunięte: ja tak mam zawsze kiedy mam wolne, plus teksty że nic nigdy nie robię więc teraz mogę zacząć dlatego tak sie cieszę, że od października będę mieszkać w Gdańsku, w domu to mnie potem za szybko nie zobaczą
znajdziesz pracę, wierzę w Ciebie
nie no mogliby Ci już odpuścić , widzę że nie tylko mi takimi tekstami walą ,
no od października będziesz miała ich gdzieś a już mieszkanie załatwiłaś tak w ogóle , no będą tęsknić za Tobą i będę wpadać do Ciebie co weekend
muszę bo jak nie to mogę wtedy pływać do góry nogami
Konto usunięte: za długi ten film jak na mnie ja obejrzałam cały ale ledwo wytrzymałam
to lepiej, że się uspokoiłeś
zazdroszczę Ci ale wolę się nie zastanawiać jak bym wyglądała po takim jedzeniu
długi ja kiedyś obejrzałem trzy części na raz Władcy Pierścienia
tzn. ja akurat nie widziałem jakiś tam pedalskich akcji bo może 15minut widziałem tego filmu
no lepiej lepiej bo zawsze byłem tym złym i się troszkę polepszyło
byś wyglądała tak jak ja , czyli suchar
Konto usunięte: co tam, że ruski, ważne że cudne widoki tak się składa że nie lubię wódki
no to naprawdę sporo tych badań :szok2: ale przynajmniej wiesz, że zdrowy jesteś
całkiem możliwe, w sumie dobrze by im to zrobiło. to zazwyczaj tak przypadkiem wychodzi, że im przypominam z tą rejestracją na stronie było np tak, że coś tam wspomniałam, o tym że tak trzeba zdjęcie wstawić czy coś, koleżanka się spytała do kiedy tam sie można rejestrować bo ona tego jeszcze nie zrobiła, mi się wydawało że termin na to juz minął i ona w wielki popłoch wpadła bo "bo nie wiedziała przedtem", ale potem jakoś sie okazało że jeszcze jakiś dzień na to miała. następnym razem nic nie będę mówić, może w końcu zmądrzeją.
też go dawno nie widziałam, ale to dobrze
na grzebieniu bylibyśmy lepsi od tego dziadka co śpiewał coś o autostradzie i grał na bębenkach i co tam ta babcia "tańczyła"
jak skończę pisać to sprawdzę
no widoki też tam są fajne jak widziałem na discovery , ale człowieka jednak byś tam tak często nie spotkała
a było było tych badań , na szczęście mam to już za sobą , w sumie to wszystkich badań jakich się da nie zrobiłem więc jednak nie wiem czy w zupełności jestem zdrowy
hahah przypadkiem no to zakręcona ta Twoja koleżanka to i tak dobrze że jednak się zorientowała że został jej ten dzień, bo gdyby nie to musiałaby iść na Akademię Morską bo do 17lipca jest rekrutacja
szkoda że go nie ma , bo zawsze jaja były a teraz już coraz gorzej tutaj z tym
kiedyś widziałem jak ktoś tam grał na grzebieniu , a nie oglądałem tego i nie kojarzę , pamiętam tego gościa brzuchomówcę co z maskotką łaził i fajnymi tekstami walił
już nie muszę oszukiwać nauczycieli
my już raczej wszystkie sposoby wykorzystaliśmy a nawet jeszcze nowsze sposoby wymyślaliśmy ja to nagrałem cały spr. z rysunkami nawet na mp3. i jakoś się udało ale to na fizyce
głupią
Konto usunięte: codziennie się do niego modlę zdarzają się, ale czemu akurat takie
tylko nie czosnek i kołek
ja też się bardzo cieszę
nasza była fajna do tego żebym schudła
i widzisz jakieś postępy że się modlisz ? ja to w ogóle od jakiegoś czasu straciłem sens w ten cały katolicyzm , ksiądz chyba powinien żyć w biedzie i pomagać tym biednym , a nie kupować sobie auta i domy stawiać za nasze pieniądze ,
też chyba kiedyś założę swoją wiarę bo to dobry biznes
no nie było źle , ja prawie i bym napisał statystki zamiast statystyki
no ja tam nigdy nie lubiłem biologii za dużo teorii jak dla mnie , schudnąć przecież zawsze można mi w tym nawet lepiej idzie niż w przytyciu
Konto usunięte: nie ma to jak nauczyciel na poziomie
w życiu bym nie zgadła że to on
to przecież takie oryginalne marzenie
nauczyciel jak nauczyciel
czemu ? trzeba się zgodzić że niezłymi tekstami wali na Jarzombie
niektórzy je spełnili
Konto usunięte: dadzą w mordę i pójdą na piwo ! a baby podrapią się pazurami pociągną za włosy i już nigdy się do siebie nie odezwą
zobaczymy jutro wkleję do worda
tzn to nie jest taka koszula typowa, koszulka tylko że z kołnierzykiem taka biała pedalska
również nie lubię się tłumaczyć , z resztą kto to lubi ? .
no dobrze już nie będę , no właśnie z grzeczności nie mogę jednak
ja to się więcej najeździłem na łyżworolkach i dzięki temu nie musiałem się uczyć jeździć na tych łyżwach bo to jednak działa na takiej samej zasadzie
ani razu właśnie nie leżałem ale za to na nartach ile razy
przestań, bo obudzisz we mnie feministkę, a wtedy będzie źle
ale to i tak nie będą wszystkie, bo już jakiś czas temu te długaśne posty były
pewnie jeszcze obcisła i nosisz tą pedalska koszulę?
nikt nie lubi, więc mnie tu więcej nie zmuszaj żebym niepotrzebnie się tłumaczyła
widzę, że z Tobą dziewczyny mają ciężko, bo nie da sie wymusić komplementu zamiast zaprzeczać złej rzeczy potwierdzisz
jak byłam mała zawsze marzyłam o łyżworolkach ale matka się nie chciała zgodzić ale teraz łyżwy mi wystarczą. a na nartach się przypadkiem nie połamałeś, bo przecież taki kruchy jesteś
Konto usunięte: nie no mogliby Ci już odpuścić , widzę że nie tylko mi takimi tekstami walą ,
no od października będziesz miała ich gdzieś a już mieszkanie załatwiłaś tak w ogóle , no będą tęsknić za Tobą i będę wpadać do Ciebie co weekend
muszę bo jak nie to mogę wtedy pływać do góry nogami
oni nigdy nie odpuszczają, czasem jak wracam późno z pracy to jeszcze każą mi coś robić, a jak powiem że jestem zmęczona i nie pójdę, to szantażują, że auta nie pożyczą
od października będę wolna od nich w akademiku będę mieszkać
nie będą wpadać, oni nie jeżdżą do Gdańska. poza tym tęsknić też raczej nie będą oni tak tylko za moją siostrą, ich pupilkiem
znajdziesz znajdziesz użyj całego swojego uroku osobistego
Konto usunięte: długi ja kiedyś obejrzałem trzy części na raz Władcy Pierścienia
tzn. ja akurat nie widziałem jakiś tam pedalskich akcji bo może 15minut widziałem tego filmu
no lepiej lepiej bo zawsze byłem tym złym i się troszkę polepszyło
byś wyglądała tak jak ja , czyli suchar
z tym, że we Władcy Pierścieni sie coś dzieje
te akcje były okropne, musiałam się odwracać chwilami
potem byłeś zły, ale nie aż tak
no i dobrze, że suchar, tylko by mi cycki zmalały
Konto usunięte: no widoki też tam są fajne jak widziałem na discovery , ale człowieka jednak byś tam tak często nie spotkała
a było było tych badań , na szczęście mam to już za sobą , w sumie to wszystkich badań jakich się da nie zrobiłem więc jednak nie wiem czy w zupełności jestem zdrowy
hahah przypadkiem no to zakręcona ta Twoja koleżanka to i tak dobrze że jednak się zorientowała że został jej ten dzień, bo gdyby nie to musiałaby iść na Akademię Morską bo do 17lipca jest rekrutacja
szkoda że go nie ma , bo zawsze jaja były a teraz już coraz gorzej tutaj z tym
kiedyś widziałem jak ktoś tam grał na grzebieniu , a nie oglądałem tego i nie kojarzę , pamiętam tego gościa brzuchomówcę co z maskotką łaził i fajnymi tekstami walił
nie lubię ludzi, więc bardzo mi odpowiada Syberia i Islandia jak są widoki do podziwiania nie ma ze mnie zbyt dobrej towarzyszki do rozmów, bo ciągle zamyślona chodzę
no raczej jesteś zdrowy, w końcu dość młody jeszcze jesteś ja w sumie starsza od Ciebie jestem :szok2:
naprawdę zakręcona, ale to strasznie wkurzające. o do 17? to ja się może tam zarejestruję
nie wiem czy było śmiesznie, mnie on tylko wkurzał
ja kiedyś w tv widziałam, ale tak na żywo to nie a ten z maskotką też był fajny
Konto usunięte: już nie muszę oszukiwać nauczycieli
my już raczej wszystkie sposoby wykorzystaliśmy a nawet jeszcze nowsze sposoby wymyślaliśmy ja to nagrałem cały spr. z rysunkami nawet na mp3. i jakoś się udało ale to na fizyce
głupią
i to jest piękne tak samo to że nie będzie więcej lektur
niezły pomysł z tym mp3 mi tam wystarczyły ściągi na folii na długopisach
i to jak głupią
Konto usunięte: i widzisz jakieś postępy że się modlisz ? ja to w ogóle od jakiegoś czasu straciłem sens w ten cały katolicyzm , ksiądz chyba powinien żyć w biedzie i pomagać tym biednym , a nie kupować sobie auta i domy stawiać za nasze pieniądze ,
też chyba kiedyś założę swoją wiarę bo to dobry biznes
no nie było źle , ja prawie i bym napisał statystki zamiast statystyki
no ja tam nigdy nie lubiłem biologii za dużo teorii jak dla mnie , schudnąć przecież zawsze można mi w tym nawet lepiej idzie niż w przytyciu
tak do Bobu to wątpliwy postęp też myślę, że ksiądz powinien być skromny i biedny, a nie że nasz co chwilę auto na nowe wymienia itp na dodatek moja babcia uwielbia rydzyka, i twierdzi że on biedny w celi, na twardym łóżku śpi i nie ma grosza przy duszy
a ja będę Twoim wyznawcą
że Cię statystki nie interesują?
biologia była ciekawa \wcale nie tak łatwo schudnąć jak sie nie ma Twojej przemiany
Konto usunięte: czemu ? trzeba się zgodzić że niezłymi tekstami wali na Jarzombie
niektórzy je spełnili
teksty ma świetne
no np. te "seksi" lale tutaj