margotka
margotka
  4 maja 2009 (pierwszy post)

Moi Drodzy...

w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...

i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!

piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.

Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...:mrgreen:

obsordine
obsordine
  4 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ale i tak Ci się te wyniki z ustnych do niczego nie przydadzą ;]

Owszem.
Chodziło mi raczej o osobistą satysfakcję.
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem
  4 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: byłam wczoraj zawieźć papiery na uczelnię i jak zobaczyłam te tłumy ludzi, którzy składali na ten sam kierunek to całkiem zwątpiłam, że się dostanę ;( tak to jest zawalić maturę

ja natomiast byłem dwa dni temu , tam były takie tłumy że nie dość że nikogo nie było na korytarzu to jeszcze jestem trzeci na liście :lol2:
a po mnie jeszcze jakiś typek wszedł
Jammi1990
Jammi1990
  4 lipca 2009
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: ja natomiast byłem dwa dni temu , tam były takie tłumy że nie dość że nikogo nie było na korytarzu to jeszcze jestem trzeci na liście a po mnie jeszcze jakiś typek wszedł

widocznie Polibuda jest bardziej oblegana niż Akademia :lol2:
na PG wczoraj był taki tłum ludzi, że gdybym sie nie wepchnęła na początek kolejki stałabym pewnie ze 3 godziny :ninja: i jeszcze większość tych ludzi na mój kierunek składało a tam tylko 70 miejsc :smutny:
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem
  4 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: widocznie Polibuda jest bardziej oblegana niż Akademia na PG wczoraj był taki tłum ludzi, że gdybym sie nie wepchnęła na początek kolejki stałabym pewnie ze 3 godziny i jeszcze większość tych ludzi na mój kierunek składało a tam tylko 70 miejsc

i dobrze że tam pognali a nie do AM :lol: ,
pewnie przez Twój wzrok Ciebie puścili na początek :ninja:
no to rzeczywiście dużo osób, a mówią zawsze że łatwo na polibudę się dostać
w sumie to u mnie też był tłum ludzi , tyle że na tej pardzaie żaglowców :lol2:
nie martw się dostaniesz się.
Jammi1990
Jammi1990
  4 lipca 2009
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: i dobrze że tam pognali a nie do AM , pewnie przez Twój wzrok Ciebie puścili na początek no to rzeczywiście dużo osób, a mówią zawsze że łatwo na polibudę się dostać w sumie to u mnie też był tłum ludzi , tyle że na tej pardzaie żaglowców nie martw się dostaniesz się.

no dla Ciebie na pewno dobrze :mrgreen:
e tam, mojego morderczego wzroku używamtylko w nadzwyczajnych sytuacjach, wczoraj wystarczyło się ładnie uśmiechnąć :lol:
ogólnie na polibudę łatwo, pewnie połowa tych osób pójdzie na jakieś inne uczelnie, przynajmniej mam taką nadzieję... zresztą ta kolejka była tylko na wydziale na który ja składałam, ciekawe co z resztą
paradzie żaglowców? :lol: to jest cos takiego? :D
dostanę się na pewno, tylko ciekawe na jaki kierunek, bo na wszelki wypadek złożyłam też na takie na których przyjmują wszystkich :ziober2:
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem
  4 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: no dla Ciebie na pewno dobrze

tzn. boję sie jedynie że będzie mało chętnych i nie zrobią tego kierunku ;/

Konto usunięte
Konto usunięte: e tam, mojego morderczego wzroku używamtylko w nadzwyczajnych sytuacjach, wczoraj wystarczyło się ładnie uśmiechnąć

a mówią że na ładne oczy już się nie da nic załatwić :nie:

Konto usunięte
Konto usunięte: ogólnie na polibudę łatwo, pewnie połowa tych osób pójdzie na jakieś inne uczelnie, przynajmniej mam taką nadzieję... zresztą ta kolejka była tylko na wydziale na który ja składałam, ciekawe co z resztą

chyba tak , tylko pewnie to zależy od kierunku , niektórzy na pewno będą na innej uczelni
twierdzisz że Twój kierunek jest fajny ? :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: paradzie żaglowców? to jest cos takiego? :D

a co Ty nie wiesz ? :ninja: przecież to już trwa dwa dni dokładna nazwa to The Tall Ship Racer's , tak jak heineken fesitval
byłaś w pracy we Wtorek w Gdańsku ? :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: dostanę się na pewno, tylko ciekawe na jaki kierunek, bo na wszelki wypadek złożyłam też na takie na których przyjmują wszystkich

na informatykę złożyłaś ? :lol:
Jammi1990
Jammi1990
  4 lipca 2009
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: tzn. boję sie jedynie że będzie mało chętnych i nie zrobią tego kierunku ;/

no teoretycznie moze tak być, ale myślę że jednak na Twój kierunek jest dość dużo chętnych:P

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: a mówią że na ładne oczy już się nie da nic załatwić

czasem się da jak widać :mrgreen: przynajmniej nie trzeba tyle w kolejka stać:P

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: twierdzisz że Twój kierunek jest fajny ?

no a może nie? :mrgreen: mój kierunek jest najlepszy :lol2: i dlatego połowa osób z mojej szkoły się na niego wybiera :and: w tym m.in. osoby które napisały matme rozszerzona na 100% :wtf:

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: a co Ty nie wiesz ? przecież to już trwa dwa dni dokładna nazwa to The Tall Ship Racer's , tak jak heineken fesitval byłaś w pracy we Wtorek w Gdańsku ?

no ja tam się żaglowcami nie interesuję więc nie wiedziałam, że coś takiego jest:P
a we wtorek to ja miałam wolne bo wyniki matury trzeba było przecież odebrać, no i jako porządna obywatelka poszłam oddać moją cenną krew :pavarotti:

ej jutro jest już 5.07 to Ty odchodzisz?
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem
  4 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: no teoretycznie moze tak być, ale myślę że jednak na Twój kierunek jest dość dużo chętnych:P

hmm kiedyś słyszałem że właśnie jest mało chętnych , bo jednak trzeba wydać na te świadectwo morskie 300zł no i na te wpisowe 85 :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: czasem się da jak widać przynajmniej nie trzeba tyle w kolejka stać:P

też bym tak chciał , może wtedy bym zaoszczędził dużo czasu

Konto usunięte
Konto usunięte: no a może nie? mój kierunek jest najlepszy i dlatego połowa osób z mojej szkoły się na niego wybiera w tym m.in. osoby które napisały matme rozszerzona na 100%

a właśnie że nie :jezyk:
to jeszcze wam zrobią grupę gdzie ta połowa twojej szkoły będzie w jednej grupie , i znowu będziesz widzieć te mordy :crylol:
ja pier... ja to napisałem ledwo ledwo a Ci aż 100% :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: no ja tam się żaglowcami nie interesuję więc nie wiedziałam, że coś takiego jest:P a we wtorek to ja miałam wolne bo wyniki matury trzeba było przecież odebrać, no i jako porządna obywatelka poszłam oddać moją cenną krew

:lol2: przecież to w telewizji o tym gadają i w gazetach , dwa lata temu było w Szczecinie i też tam byłem :ninja:
a to miałaś szczęście , bo myślałem że akurat trafiłaś na te oberwanie chmury , i się martwiłem o Ciebie . oddałaś krew ? naprawdę ? :cozagopek:

Konto usunięte
Konto usunięte: ej jutro jest już 5.07 to Ty odchodzisz?

no za parę minut będzie piąty ,
przydałoby się ;)
Jammi1990
Jammi1990
  4 lipca 2009
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: hmm kiedyś słyszałem że właśnie jest mało chętnych , bo jednak trzeba wydać na te świadectwo morskie 300zł no i na te wpisowe 85

:wtf: na samo świadectwo morskie az 300 leci? dobrze że idę na polibudę :ninja:

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: też bym tak chciał , może wtedy bym zaoszczędził dużo czasu

spróbuj :mrgreen: z tym że Ty musiałbyś się wepchnąć przed jakąś dziewczynę oczywiście :pavarotti:

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: a właśnie że nie to jeszcze wam zrobią grupę gdzie ta połowa twojej szkoły będzie w jednej grupie , i znowu będziesz widzieć te mordy ja pier... ja to napisałem ledwo ledwo a Ci aż 100%

a właśnie że tak! :krzeslo:
tego to bym nie zniosła żeby znowu tych samych oglądać :wtf: zresztą nie mam nadziei że się dostanę na tą geodezję
no niby na 100%, reszta tej klasy na ponad 90% :wtf: przez nich zaczynam sie zastanawiać czy nie lepiej byłoby gdybym też to rozszerzenie pisała, bo w sumie na wstępnej deklaracji miałam rozsz... no trudno, najwyżej za rok sie napisze:D

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: przecież to w telewizji o tym gadają i w gazetach , dwa lata temu było w Szczecinie i też tam byłem a to miałaś szczęście , bo myślałem że akurat trafiłaś na te oberwanie chmury , i się martwiłem o Ciebie . oddałaś krew ? naprawdę ?

ja nie oglądam telewizji i nie czytam gazet :wtf: nie mam czasu:D to to Cię musi naprawdę bardzo interesować skoro tak jeździsz:D
no ja miałam to szczęście że mnie wtedy nie było, ale znajomi z pracy opowiadali jak próbowali wszystko ratować :ninja: współczuję im... martwiłeś się ? jak miło, chociaż ktoś :mrgreen:
krew oddaję co 3 miesiące :jezyk: w końcu może to komus życie uratować:) no w sumie to dopiero 2 raz ode mnie przyjęli bo tak to miałam za słabe wyniki :mrgreen:
Jammi1990
Jammi1990
  4 lipca 2009
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: no za parę minut będzie piąty , przydałoby się ;)

czemu by się przydało? ja tam wolę żebyś został :ninja:
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem
  5 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: na samo świadectwo morskie az 300 leci? dobrze że idę na polibudę

no całe prawie moje oszczędności na to dałem :smutny:
drogo tak przez te badania :ninja:
i tak co trzy lata

Konto usunięte
Konto usunięte: spróbuj z tym że Ty musiałbyś się wepchnąć przed jakąś dziewczynę oczywiście

nie nie i jeszcze raz nie , wydaje mi się że dziewczyny nie są aż tak naiwne :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: a właśnie że tak! tego to bym nie zniosła żeby znowu tych samych oglądać zresztą nie mam nadziei że się dostanę na tą geodezję no niby na 100%, reszta tej klasy na ponad 90% przez nich zaczynam sie zastanawiać czy nie lepiej byłoby gdybym też to rozszerzenie pisała, bo w sumie na wstępnej deklaracji miałam rozsz... no trudno, najwyżej za rok sie napisze:D

na Twoim miejscu też bym nie zniósł , bo miałbym też dosyć patrzeć się na te same mordy , to w Twojej szkole chyba uczą się jakieś cyborgi czy tam komputery :ninja:
no dobra niech będzie że tak :ziober2:
wiem że lepiej nastawić się pesymistycznie , ale może jednak uda się
wiesz lepiej napisać dobrą podstawę niż słabe roz.
sam się zastanawiam czy nie poprawić za rok matmy i ang.

Konto usunięte
Konto usunięte: ja nie oglądam telewizji i nie czytam gazet nie mam czasu:D to to Cię musi naprawdę bardzo interesować skoro tak jeździsz:D no ja miałam to szczęście że mnie wtedy nie było, ale znajomi z pracy opowiadali jak próbowali wszystko ratować współczuję im... martwiłeś się ? jak miło, chociaż ktoś krew oddaję co 3 miesiące w końcu może to komus życie uratować:) no w sumie to dopiero 2 raz ode mnie przyjęli bo tak to miałam za słabe wyniki

rozumiem wpadłaś w wir :ninja: ,
no lubię Ciekawi mnie to , tylko najgorsze jest tam to że żeby wejść na pokład na statek trzeba czasem stać w kolejce półtorej godziny i dłużej
dobrze że akurat ten dzień były te rozdawanie wyników, bo nie wiem jakbyś wyglądała i jakbyś dojechała do domu
no już nie gadaj tak , bo rodzice zawsze się martwią a najgorsze że o byle nic również :jezyk:
odważna kobieta jesteś , inne to się boją igieł :ziober2: , ja tam nigdy jeszcze nie oddałem
to co tam niby takiego złego było ? :ninja: za mało krwi miałaś ? :ninja:
no może uratować , tylko komu ?
kiedyś słyszałem że Ci z krwiodawstwa sprzedawali Niemcom, a nam Polakom go brakowało
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem
  5 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: czemu by się przydało? ja tam wolę żebyś został

bo skoro już powiedziałem , to przydałoby się to zrobić
Jammi1990
Jammi1990
  5 lipca 2009
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: no całe prawie moje oszczędności na to dałem drogo tak przez te badania i tak co trzy lata

strasznie drogo... no i przez 3 lata? strasznie drogie te Twoje studia, to już lepiej na PG :jezyk:

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: nie nie i jeszcze raz nie , wydaje mi się że dziewczyny nie są aż tak naiwne

no może i nie są :ziober2:

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: to w Twojej szkole chyba uczą się jakieś cyborgi czy tam komputery no dobra niech będzie że tak wiem że lepiej nastawić się pesymistycznie , ale może jednak uda się wiesz lepiej napisać dobrą podstawę niż słabe roz. sam się zastanawiam czy nie poprawić za rok matmy i ang.

tez się zaczynam zastanawiać czy oni na pewno są rasy ludzkiej :woot:
no z tym że ten mój wynik z podstawy jakoś mi za dużo punktów nie daje :and: no i faktycznie lepiej sie pesymistycznie nastawiać bo potem się nie jest aż tak zawiedzionym:)
ja myślę że za rok będę poprawiać geografię i matmę na rozszerzeniu napiszę

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: rozumiem wpadłaś w wir , no lubię Ciekawi mnie to , tylko najgorsze jest tam to że żeby wejść na pokład na statek trzeba czasem stać w kolejce półtorej godziny i dłużej dobrze że akurat ten dzień były te rozdawanie wyników, bo nie wiem jakbyś wyglądała i jakbyś dojechała do domu no już nie gadaj tak , bo rodzice zawsze się martwią a najgorsze że o byle nic również odważna kobieta jesteś , inne to się boją igieł , ja tam nigdy jeszcze nie oddałem to co tam niby takiego złego było ? za mało krwi miałaś ? no może uratować , tylko komu ? kiedyś słyszałem że Ci z krwiodawstwa sprzedawali Niemcom, a nam Polakom go brakowało

no można tak powiedzieć :D
no to właśnie w takiej kolejce możesz wypróbować swój urok i sie kulturalnie wepchnąć :ziober2:
ja wolę nawet nie myśleć jakbym wyglądała :lol: rodzice niby się martwią ale czasem dziwnie to okazują :)
no nie wiem czy odważna, w końcu to tylko igły:mrgreen: czemu nie oddajesz? boisz się? :cozagopek:
no słabe wyniki miałam, zagrożenie anemią co w sumie dziwne w moim przypadku tak patrząc na moją wagę, bo anemików zawsze kojarzyłam raczej z chudzielcami :woot:
no wielu ludziom może to uratować, po wypadkach itp... w sumie nie ważne, grunt że po oddaniu czuje satysfakcję że zrobiłam coś dobrego :ninja:
sprzedawali? :szok2: no moja krew jest na pewno bardzo cenna :pavarotti:
Jammi1990
Jammi1990
  5 lipca 2009
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: bo skoro już powiedziałem , to przydałoby się to zrobić

ale po co? nikomu przecież nic nie obiecywałeś, że odejdziesz :woot:
przecież możesz zostać :mrgreen:

ja już muszę lecieć bo rano wcześnie wstaję...
mam nadzieję, że jeszcze jutro będziesz;)
dobranoc :bye: ;*
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem
  5 lipca 2009

Jutro odpisze , większość napisałem i przypadkiem nacisnalem backspace i wszystko poszlo w sina dal :and:
branoc ;*

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.