margotka
margotka
  4 maja 2009 (pierwszy post)

Moi Drodzy...

w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...

i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!

piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.

Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...:mrgreen:

Jammi1990
Jammi1990
  9 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: no raczej dziewczyny się takimi rzeczami nie interesują , mi to w sumie byłoby obojętne czy byłby mus czy nie , bo i tak chyba będę w woju (chociaż to będzie nie obowiązkowe) bo pewnie zaniósł jakieś papierki od lekarza i dostał D a ileż tam można się zmienić ? no już nie taki sam bo włosy krótsze tiaa uwielbiam je

no raczej nie :lol2: i będziesz miał mundur :zakochany: ale tak nie z obowiązku chyba lepiej do wojska trafić, co nie? :woot:
nie no on po prostu jest do Dupy :ninja: nie wyobrażam go sobie w wojsku, wśród samych facetów :ninja: :lol:
no fryzura ciut inna, troszkę przytyłam chyba ze 3 kilo :and: i już nie jestem taka blada na twarzy :mrgreen: to jest dość duża zmiana:D a Tobie zimą w takich krótkich to by pewnie w głowę było zimno :lol2:

Konto usunięte
Konto usunięte: jak dobrze gdy roboty nie mam , a CV powysyłałem

no to faktycznie nieciekawie :and: a co z tą robotą na stacji?

Konto usunięte
Konto usunięte: hahaha no w końcu baba za kierownicą no to fajny policjant . hmm zdenerwowała się i pokazała demona ? :szok2: no bardzo odważna , ja też bym nigdy czegoś takiego głupiego nie zrobiłbym spokojnie wytrzymałem, bo fajnego kolegę tam poznałem i praca nie była taka zła mimo że był tam upał 40C , na produkcji

ej! :martuska: to dlatego że blondyna, a nie że baba :tak:
no policjant fajny, tylko ciągle się zastanawiam po co musiał spisać nasze numery telefonów :ninja: koleżanka demona nie :D rozpłakała się i zaczęła przepraszać:woot: ja miałam w głowie całą wiązankę dla tej głupiej baby ale nic nie powiedziałam żeby nie pogarszać sytuacji kolezanki :and:
no nie wiem czy to takie głupie :mrgreen: w końcu jej sie udało, a tak to musiałaby sie zadowolić tylko tym że szedłeś obok :lol2: do odważnych świat należy :tak:
no to podziwiam:tak: ja bym chyba nie wytrzymała... chociaż w sumie moja praca też zbyt przyjemna nie jest, a wczoraj to jeden wielki koszmar po prostu :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: już mniej niż rok ! mój ulubiony miesiąc do wagarowania był Listopad , Grudzień , no w każdym bądź razie zimą szkoda że się nie dostałaś , a nie ma jakiegoś drugiego naboru ? czyli dostałaś się na inny kierunek ? jaką resztę dokumentów no w gimnazjum miałem najbardziej zgraną , chociaż tyle mi się udało że dobrze trafiłem

no niestety mniej:smutny: ciekawe jak to będzie...
tak zimą? no to inaczej niż ja :D to Ty tak ciągle sobie browarkowałeś zamiast do szkoły :pavarotti:
no drugi nabór będzie i mam nadzieję że jakoś wskoczę na ten transport chociaż, ale maturę i tak muszę poprawiać
dostałam sie póki co na zarządzanie i inżynierię produkcji i chcę jutro zawieźć oryginał świadectwa maturalnego
no to miałeś szczęście, ja nawet w tym pechowa byłam:ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: to zła z Ciebie kobieta , powinni Ciebie wykastrować ! powinnaś spróbować bardzo dobra , ale raczej wyjęta z lodówki i tak mi ten zastrzyk nic nie da a to jednak nie chciałbym mieć Twojej materii , ale masz i plusy . zęby nie będą Ci się tak psuły !

inni myślą że jestem zła :kv3: ja po prostu nie ujawniam mojej prawdziwej natury :ninja: :pavarotti: lepiej żeby nie kastrowali :crylol:
mięta z czekoladą? dla mnie to jakoś nie brzmi smakowicie :ninja:
to trzeba było zjeść 3 naraz przed snem, może bys przytył :lol:
no też racja, chociaż jedna dobra strona :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: parę głupich tematów założyłem , no i podpadłem modom podoba się ?

broisz :klaps:
świetny:lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: tego nikt nie wie , takie rzeczy pewnie nawet fizjologom się nie śniły a ja myślałem że już nie rosną przecież to już połowa lipca najwiecej ? Stworek Potworek w końcu i przecież jest adekwatny

z pewnością :lol:
są coraz nowsze odmiany i coraz późniejsze, podobno w połowie sierpnia mają jakieś się zacząć :wtf:
a jak :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: pomasowałbym i by przeszło no nie piszę bo nie za bardzo lubię pisać , wolę dzwonić niż się męczyć haha jeszcze masz zakładać te okulary bo inaczej będziesz mieć do czynienie z profesorem miodkiem

no wtedy na pewno:lol2: ale wtedy to by Ciebie od masowania bolały :ninja:
ja tam też wolę dzwonić, jest wszystko dużo szybciej załatwione i bez niedomówień :ninja:
:crylol: grozisz mi? :pavarotti: mam na jakiś czas nauczkę z tymi okularami i będę nosic ale potem pewnie znowu zacznę tak co jakis czas zdejmować :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: popatrz tylko na tę rolkę do przewijania jak się skurczyła już nie mogę się doczekać kiedy będziemy na stronie 166

chyba znowu się wydłużają te posty :lol:
też bym chciała...
LubiczRyszard
LubiczRyszard
  9 lipca 2009

no i się doczekaliśmy 166 strony :ziober2:

Jammi1990
Jammi1990
  9 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: no i się doczekaliśmy 166 strony

no w końcu :banan:
PatrysiaBuziaczeKC
PatrysiaBuziaczeKC
  10 lipca 2009

Gratuluje wszystkim którzy nie będą musieli pocić się po raz 2 w sierpniu na poprawkach :)
P.S.
Kto pomoże w nauce matmy? :oops:

Jammi1990
Jammi1990
  10 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Kto pomoże w nauce matmy?

ojj matma podstawa czy rozszerzenie nie poszło? :and:
LubiczRyszard
LubiczRyszard
  10 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ojj matma podstawa czy rozszerzenie nie poszło?

Jammii miamiii już jest :w00t:
a ja mam gotową już wiadomość zapisaną w notatniku , tyle że na innym kompie :w00t:
idę na niego
LubiczRyszard
LubiczRyszard
  10 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: no raczej nie i będziesz miał mundur ale tak nie z obowiązku chyba lepiej do wojska trafić, co nie? nie no on po prostu jest do Dupy nie wyobrażam go sobie w wojsku, wśród samych facetów no fryzura ciut inna, troszkę przytyłam chyba ze 3 kilo i już nie jestem taka blada na twarzy to jest dość duża zmiana:D a Tobie zimą w takich krótkich to by pewnie w głowę było zimno

drugi mundur ? po co mi aż tyle :ninja: , chociaż w sumie ja już nie wiem czy Ci w zaocznych noszą mundury :woot:
no ponoć lepiej iść na ochotnika raz że było krócej , i było się jednak lepiej traktowanym , przynajmniej tak kolega mi mówił :woot:
czemu nie ? :pavarotti: , może i by się wyrobił , a może właśnie dobrze by mu to zrobiło
a tam fryzura , przecież miałaś dłuższe i teraz nadal masz dłuższe bo co innego z długich na krótkie , bo za mało wychodziłaś na słońce to blada :klaps:
no z pewnością byłoby zimno , ja już nie pamiętam kiedy miałem krótkie włosy zimą

Konto usunięte
Konto usunięte: no to faktycznie nieciekawie a co z tą robotą na stacji?

lada dzień i coś wykombinuję , może stronę internetową (szablon) zacznę pisać i może coś sprzedam
wysłałem do nich CV i lypa

Konto usunięte
Konto usunięte: ej! to dlatego że blondyna, a nie że baba no policjant fajny, tylko ciągle się zastanawiam po co musiał spisać nasze numery telefonów koleżanka demona nie :D rozpłakała się i zaczęła przepraszać ja miałam w głowie całą wiązankę dla tej głupiej baby ale nic nie powiedziałam żeby nie pogarszać sytuacji kolezanki no nie wiem czy to takie głupie w końcu jej sie udało, a tak to musiałaby sie zadowolić tylko tym że szedłeś obok do odważnych świat należy no to podziwiam ja bym chyba nie wytrzymała... chociaż w sumie moja praca też zbyt przyjemna nie jest, a wczoraj to jeden wielki koszmar po prostu

to blondyna nie jest babą ? :wtf:
haha i wszystko jasne po co te numery , lada dzień a możecie spodziewać się smsika :lol:
hmm no to trochę dziwnie po co to płakać skoro i tak się nic nie da więcej zrobić :woot:
to jednak dobrze że nic nie mówiłaś :lol:
no dla mnie głupie , bo jak zobaczę fajną soczystą laskę :w00t: to mam do niej od razu zagadać :woot: , najpierw to jechała w tym samym trolejbusie odwracała się z koleżanką do mnie i się tam śmiała , uśmiechała jak kto woli , no i wyszły
za mną i zaczepiły . ale "odważni krócej żyją !" :mrgreen: takim tekstem doyebal mi koleś gdy wspinałem się na rysy , bo on zrezygnował z dalszej wspinaczki bo pogoda się psuła i zanosiło się na deszcz
przy fajnym towarzystwie to można pracować nawet w tych złych warunkach
no nie jest , raczej gorsza od mojej muszę przyznać :tak:
co się stało wczoraj ?

Konto usunięte
Konto usunięte: no niestety mniej ciekawe jak to będzie... tak zimą? no to inaczej niż ja :D to Ty tak ciągle sobie browarkowałeś zamiast do szkoły no drugi nabór będzie i mam nadzieję że jakoś wskoczę na ten transport chociaż, ale maturę i tak muszę poprawiać dostałam sie póki co na zarządzanie i inżynierię produkcji i chcę jutro zawieźć oryginał świadectwa maturalnego no to miałeś szczęście, ja nawet w tym pechowa byłam

hmm i tak się robi coraz dłuższe :lol:
no zimą lubiłem chodzić a właściwie nie wstawać rano do szkoły
bo tak śpiąco jest i w ogóle , zimno to się nie chce iść
jak było ciepło to my chodziliśmy tak się napić , pogadać , raz poszliśmy po libacji pisać sprawdzian z chemii , gotowca podłożyłem wtedy :evil:
To Ty na transport czy na geodezję bo ja już nie rozumiem :ninja: ,
też poprawię chociaż zależy czy się tam dostanę
to gratuluję przecież to nie jest takie złe , i raczej inżynieria jest dobrym kierunkiem przyszłościowym bo ludzi potrzebują i dobrze płacą , zostań tam :tak:
jak to ? przecież ja musiałem przy rekrutacji zanieść oryginał świadectwa i odpis :woot:
raz w końcu miałem szczęście :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: inni myślą że jestem zła ja po prostu nie ujawniam mojej prawdziwej natury lepiej żeby nie kastrowali mięta z czekoladą? dla mnie to jakoś nie brzmi smakowicie to trzeba było zjeść 3 naraz przed snem, może bys przytył no też racja, chociaż jedna dobra strona

no skoro tak myślą to może i coś w tym jest :woot: chociaż nie wierzę w opinię innych :ninja:
prawdziwą naturę zostawiasz w domu ? :lol:
może po kastracji uspokoiłabyś się :swir:
nie wiesz co tracisz , mięta z czekoladą sama słodycz
przecież ja tylko w nocy się obżeram i nic :lol2:

Konto usunięte
Konto usunięte: broisz świetny

bo ja psuja jestem z natury :ziober2:
nie wiedziałem co wymyślić , i tak to mi przyszło do głowy

Konto usunięte
Konto usunięte: z pewnością są coraz nowsze odmiany i coraz późniejsze, podobno w połowie sierpnia mają jakieś się zacząć a jak

ale to już pewnie chemia jest ! już nie mają czego wymyślać

Konto usunięte
Konto usunięte: no wtedy na pewno ale wtedy to by Ciebie od masowania bolały ja tam też wolę dzwonić, jest wszystko dużo szybciej załatwione i bez niedomówień grozisz mi? mam na jakiś czas nauczkę z tymi okularami i będę nosic ale potem pewnie znowu zacznę tak co jakis czas zdejmować

nie bolałyby , szybki jestem :ssh: , no właśnie po co się męczyć i pisać 10razy jak można spokojnie zadzwonić
no grożę i to samym profesorem ! , no mam nadzieje że będziesz nosić bo jak nie ? to z resztą sama wiesz co Ci grozi :ziober2:
no wiadomo że czasem okulary przeszkadzają i trzeba ściągnąć

Konto usunięte
Konto usunięte: chyba znowu się wydłużają te posty też bym chciała...

ehhh to może i nawet dobrze :ziober2:
LubiczRyszard
LubiczRyszard
  10 lipca 2009

może chodź jednak przeniesiemy się na jakiś sucharowy temat ?

Jammi1990
Jammi1990
  10 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: może chodź jednak przeniesiemy się na jakiś sucharowy temat ?

nie zauważyłam że odpisałes :ninja:
oki ale na jaki?
LubiczRyszard
LubiczRyszard
  10 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: nie zauważyłam że odpisałes oki ale na jaki?

czasem się to zdarza :ninja :

może na ten ?
http://www.fotka.pl/forum/read.php?f=25&t=59389
OverMyHead
OverMyHead
  12 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Kto pomoże w nauce matmy?

Jeżeli chcesz to możesz się zgłosić :) Pomogę w miarę możliwości...
Piotrek1906TSW
Piotrek1906TSW
  12 lipca 2009

Te Barwy Zna Karzdy Troj Kolorowa Armia Białej Gwiazdy!!

Głosujcie Na Wisełke ;]

http://www.komukibicujesz.pl/wisla.php

Rosyłajcie Ten Link Dalej Swojm Znajomym Niech I Oni Oddadza Głos Na Wisełke;]

Pozdro ;] Tylko Wisła!!!

pawliczek912
pawliczek912
  13 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte:

h uj ci w dupe ku rwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GabriellaAcMilan
GabriellaAcMilan
  14 lipca 2009

Matura z matmy będzie obowiązkowa w tym roku ??? :) Dla rocznika 91?

anjosia
anjosia
  14 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Matura z matmy będzie obowiązkowa w tym roku ??? :) Dla rocznika 91?

tak
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.