Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...
lista tematów
RELACJE Z MATURY PISEMNEJ strona 166 z 256
Konto usunięte: no raczej dziewczyny się takimi rzeczami nie interesują , mi to w sumie byłoby obojętne czy byłby mus czy nie , bo i tak chyba będę w woju (chociaż to będzie nie obowiązkowe)
bo pewnie zaniósł jakieś papierki od lekarza i dostał D
a ileż tam można się zmienić ? no już nie taki sam bo włosy krótsze
tiaa uwielbiam je
no raczej nie i będziesz miał mundur ale tak nie z obowiązku chyba lepiej do wojska trafić, co nie?
nie no on po prostu jest do Dupy nie wyobrażam go sobie w wojsku, wśród samych facetów
no fryzura ciut inna, troszkę przytyłam chyba ze 3 kilo i już nie jestem taka blada na twarzy to jest dość duża zmiana:D a Tobie zimą w takich krótkich to by pewnie w głowę było zimno
no to faktycznie nieciekawie a co z tą robotą na stacji?
Konto usunięte: hahaha no w końcu baba za kierownicą
no to fajny policjant . hmm zdenerwowała się i pokazała demona ? :szok2:
no bardzo odważna , ja też bym nigdy czegoś takiego głupiego nie zrobiłbym
spokojnie wytrzymałem, bo fajnego kolegę tam poznałem i praca nie była taka zła mimo że był tam upał 40C , na produkcji
ej! to dlatego że blondyna, a nie że baba
no policjant fajny, tylko ciągle się zastanawiam po co musiał spisać nasze numery telefonów koleżanka demona nie :D rozpłakała się i zaczęła przepraszać ja miałam w głowie całą wiązankę dla tej głupiej baby ale nic nie powiedziałam żeby nie pogarszać sytuacji kolezanki
no nie wiem czy to takie głupie w końcu jej sie udało, a tak to musiałaby sie zadowolić tylko tym że szedłeś obok do odważnych świat należy
no to podziwiam ja bym chyba nie wytrzymała... chociaż w sumie moja praca też zbyt przyjemna nie jest, a wczoraj to jeden wielki koszmar po prostu
Konto usunięte: już mniej niż rok !
mój ulubiony miesiąc do wagarowania był Listopad , Grudzień , no w każdym bądź razie zimą
szkoda że się nie dostałaś , a nie ma jakiegoś drugiego naboru ?
czyli dostałaś się na inny kierunek ? jaką resztę dokumentów
no w gimnazjum miałem najbardziej zgraną , chociaż tyle mi się udało że dobrze trafiłem
no niestety mniej ciekawe jak to będzie...
tak zimą? no to inaczej niż ja :D to Ty tak ciągle sobie browarkowałeś zamiast do szkoły
no drugi nabór będzie i mam nadzieję że jakoś wskoczę na ten transport chociaż, ale maturę i tak muszę poprawiać
dostałam sie póki co na zarządzanie i inżynierię produkcji i chcę jutro zawieźć oryginał świadectwa maturalnego
no to miałeś szczęście, ja nawet w tym pechowa byłam
Konto usunięte: to zła z Ciebie kobieta , powinni Ciebie wykastrować !
powinnaś spróbować bardzo dobra , ale raczej wyjęta z lodówki
i tak mi ten zastrzyk nic nie da
a to jednak nie chciałbym mieć Twojej materii , ale masz i plusy . zęby nie będą Ci się tak psuły !
inni myślą że jestem zła ja po prostu nie ujawniam mojej prawdziwej natury lepiej żeby nie kastrowali
mięta z czekoladą? dla mnie to jakoś nie brzmi smakowicie
to trzeba było zjeść 3 naraz przed snem, może bys przytył
no też racja, chociaż jedna dobra strona
broisz
świetny
Konto usunięte: tego nikt nie wie , takie rzeczy pewnie nawet fizjologom się nie śniły
a ja myślałem że już nie rosną przecież to już połowa lipca
najwiecej ?
Stworek Potworek w końcu i przecież jest adekwatny
z pewnością
są coraz nowsze odmiany i coraz późniejsze, podobno w połowie sierpnia mają jakieś się zacząć
a jak
Konto usunięte: pomasowałbym i by przeszło
no nie piszę bo nie za bardzo lubię pisać , wolę dzwonić niż się męczyć
haha jeszcze
masz zakładać te okulary bo inaczej będziesz mieć do czynienie z profesorem miodkiem
no wtedy na pewno ale wtedy to by Ciebie od masowania bolały
ja tam też wolę dzwonić, jest wszystko dużo szybciej załatwione i bez niedomówień
grozisz mi? mam na jakiś czas nauczkę z tymi okularami i będę nosic ale potem pewnie znowu zacznę tak co jakis czas zdejmować
Konto usunięte: popatrz tylko na tę rolkę do przewijania jak się skurczyła
już nie mogę się doczekać kiedy będziemy na stronie 166
chyba znowu się wydłużają te posty
też bym chciała...
Gratuluje wszystkim którzy nie będą musieli pocić się po raz 2 w sierpniu na poprawkach :)
P.S.
Kto pomoże w nauce matmy?
Konto usunięte: no raczej nie i będziesz miał mundur ale tak nie z obowiązku chyba lepiej do wojska trafić, co nie?
nie no on po prostu jest do Dupy nie wyobrażam go sobie w wojsku, wśród samych facetów
no fryzura ciut inna, troszkę przytyłam chyba ze 3 kilo i już nie jestem taka blada na twarzy to jest dość duża zmiana:D a Tobie zimą w takich krótkich to by pewnie w głowę było zimno
drugi mundur ? po co mi aż tyle , chociaż w sumie ja już nie wiem czy Ci w zaocznych noszą mundury
no ponoć lepiej iść na ochotnika raz że było krócej , i było się jednak lepiej traktowanym , przynajmniej tak kolega mi mówił
czemu nie ? , może i by się wyrobił , a może właśnie dobrze by mu to zrobiło
a tam fryzura , przecież miałaś dłuższe i teraz nadal masz dłuższe bo co innego z długich na krótkie , bo za mało wychodziłaś na słońce to blada
no z pewnością byłoby zimno , ja już nie pamiętam kiedy miałem krótkie włosy zimą
lada dzień i coś wykombinuję , może stronę internetową (szablon) zacznę pisać i może coś sprzedam
wysłałem do nich CV i lypa
Konto usunięte: ej! to dlatego że blondyna, a nie że baba
no policjant fajny, tylko ciągle się zastanawiam po co musiał spisać nasze numery telefonów koleżanka demona nie :D rozpłakała się i zaczęła przepraszać ja miałam w głowie całą wiązankę dla tej głupiej baby ale nic nie powiedziałam żeby nie pogarszać sytuacji kolezanki
no nie wiem czy to takie głupie w końcu jej sie udało, a tak to musiałaby sie zadowolić tylko tym że szedłeś obok do odważnych świat należy
no to podziwiam ja bym chyba nie wytrzymała... chociaż w sumie moja praca też zbyt przyjemna nie jest, a wczoraj to jeden wielki koszmar po prostu
to blondyna nie jest babą ?
haha i wszystko jasne po co te numery , lada dzień a możecie spodziewać się smsika
hmm no to trochę dziwnie po co to płakać skoro i tak się nic nie da więcej zrobić
to jednak dobrze że nic nie mówiłaś
no dla mnie głupie , bo jak zobaczę fajną soczystą laskę to mam do niej od razu zagadać , najpierw to jechała w tym samym trolejbusie odwracała się z koleżanką do mnie i się tam śmiała , uśmiechała jak kto woli , no i wyszły
za mną i zaczepiły . ale "odważni krócej żyją !" takim tekstem doyebal mi koleś gdy wspinałem się na rysy , bo on zrezygnował z dalszej wspinaczki bo pogoda się psuła i zanosiło się na deszcz
przy fajnym towarzystwie to można pracować nawet w tych złych warunkach
no nie jest , raczej gorsza od mojej muszę przyznać
co się stało wczoraj ?
Konto usunięte: no niestety mniej ciekawe jak to będzie...
tak zimą? no to inaczej niż ja :D to Ty tak ciągle sobie browarkowałeś zamiast do szkoły
no drugi nabór będzie i mam nadzieję że jakoś wskoczę na ten transport chociaż, ale maturę i tak muszę poprawiać
dostałam sie póki co na zarządzanie i inżynierię produkcji i chcę jutro zawieźć oryginał świadectwa maturalnego
no to miałeś szczęście, ja nawet w tym pechowa byłam
hmm i tak się robi coraz dłuższe
no zimą lubiłem chodzić a właściwie nie wstawać rano do szkoły
bo tak śpiąco jest i w ogóle , zimno to się nie chce iść
jak było ciepło to my chodziliśmy tak się napić , pogadać , raz poszliśmy po libacji pisać sprawdzian z chemii , gotowca podłożyłem wtedy
To Ty na transport czy na geodezję bo ja już nie rozumiem ,
też poprawię chociaż zależy czy się tam dostanę
to gratuluję przecież to nie jest takie złe , i raczej inżynieria jest dobrym kierunkiem przyszłościowym bo ludzi potrzebują i dobrze płacą , zostań tam
jak to ? przecież ja musiałem przy rekrutacji zanieść oryginał świadectwa i odpis
raz w końcu miałem szczęście
Konto usunięte: inni myślą że jestem zła ja po prostu nie ujawniam mojej prawdziwej natury lepiej żeby nie kastrowali
mięta z czekoladą? dla mnie to jakoś nie brzmi smakowicie
to trzeba było zjeść 3 naraz przed snem, może bys przytył
no też racja, chociaż jedna dobra strona
no skoro tak myślą to może i coś w tym jest chociaż nie wierzę w opinię innych
prawdziwą naturę zostawiasz w domu ?
może po kastracji uspokoiłabyś się
nie wiesz co tracisz , mięta z czekoladą sama słodycz
przecież ja tylko w nocy się obżeram i nic
bo ja psuja jestem z natury
nie wiedziałem co wymyślić , i tak to mi przyszło do głowy
Konto usunięte: z pewnością
są coraz nowsze odmiany i coraz późniejsze, podobno w połowie sierpnia mają jakieś się zacząć
a jak
ale to już pewnie chemia jest ! już nie mają czego wymyślać
Konto usunięte: no wtedy na pewno ale wtedy to by Ciebie od masowania bolały
ja tam też wolę dzwonić, jest wszystko dużo szybciej załatwione i bez niedomówień
grozisz mi? mam na jakiś czas nauczkę z tymi okularami i będę nosic ale potem pewnie znowu zacznę tak co jakis czas zdejmować
nie bolałyby , szybki jestem , no właśnie po co się męczyć i pisać 10razy jak można spokojnie zadzwonić
no grożę i to samym profesorem ! , no mam nadzieje że będziesz nosić bo jak nie ? to z resztą sama wiesz co Ci grozi
no wiadomo że czasem okulary przeszkadzają i trzeba ściągnąć
ehhh to może i nawet dobrze
Te Barwy Zna Karzdy Troj Kolorowa Armia Białej Gwiazdy!!
Głosujcie Na Wisełke ;]
http://www.komukibicujesz.pl/wisla.php
Rosyłajcie Ten Link Dalej Swojm Znajomym Niech I Oni Oddadza Głos Na Wisełke;]
Pozdro ;] Tylko Wisła!!!