margotka
margotka
  4 maja 2009 (pierwszy post)

Moi Drodzy...

w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...

i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!

piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.

Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...:mrgreen:

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem
  6 lipca 2009

dobra to ja idę robić obiad

Jammi1990
Jammi1990
  6 lipca 2009
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: JestemSzejkiem

jestem już w połowie :ninja:
cierpliwości :lol:
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem
  6 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: jestem już w połowie cierpliwości

o to już jest dobry znak , tylko zaraz to ja jednak idę spać :ninja:
Jammi1990
Jammi1990
  6 lipca 2009
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: o to już jest dobry znak , tylko zaraz to ja jednak idę spać

to ja sie troche streszcze z tą końcówką :pavarotti:
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem
  6 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: JestemSzejkiem:o to już jest dobry znak , tylko zaraz to ja jednak idę spać to ja sie troche streszcze z tą końcówką

Wlasciwie to ja już spadam , jutro odpisze
:bye: ;*
Jammi1990
Jammi1990
  6 lipca 2009
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: postaram się tym razem żeby było tego jeszcze więcej

to sie postarałeś :ninja:

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: przecież od wieków , tatuażu nie można mieć będąc w policji i w wojsku bo dawniej tylko kryminaliści mieli tatuaże przecież , no chyba że już się coś zmieniło i o tym nie wiem , ponoć chyba jak ma się na prawej czy to lewej ręce to nie biorą mi się w ogóle tatuaże nie podobają więc wiadomo jakie mam podejście , no i wiadomo w wojsku nawet są dobre perspektywy , pracujesz te 15-25 lat i emerytura poza tym mają jeszcze zniżki na komunikację pkp, pks no miejską 78% , żarcie za darmo tylko nie wiem jak z tymi mieszkaniami czy jeszcze dostają przecież Ty nie masz zmarszczek , a co do Twojego zdjęcia to haha widzisz jak to fajnie mieć kaptur założony przy zdjęciu , same plusy nie dość że nie widać Cię , to jeszcze zakrywa zmarszczki

no to w sumie dobrze ze nie mogą miec tych tatuaży, bo jak by wyglądał taki zołnierz czy policjant cały wytatuowany :woot:
78% zniżki? to ja może do wojska pójdę :pavarotti:
co Ty możesz wiedziec o moich zmarszczkach? :jezyk: a co do mojego zdjęcia to praktycznie nic na nim nie widać
tylko po co robić sobie zdjęcie jak sie nie chce na nim pokazać? no chyba żeby sie poszpanować kurtka :pavarotti:

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: haha no tak brzmi zbyt pięknie żeby było to prawdziwe , tzn. na pewno wiadomo że kasa się przyda , bo każdy przecież chciałby kupić mieszkanie/dom żeby być na swoim , mi osobiście marzy się jakiś dom na płw. Helskim albo otworzyć by jakiś tam pensjonat tylko trzeba patrzeć też z drugiej strony , bez pieniądza przecież żyć się nie da ? niestety no ponoć mówią że z co rok to co raz gorzej , tylko mi się w to nie chce wierzyć , jakby dać tym mądralom jeszcze raz do napisania maturę to ciekaw jestem ile by nazbierali tych pkt. , mój starszy kuzyn o 7lat sam mówił mi żeby nie zdał teraz matury , a miał same czwórki na maturze , twierdził z procentami jest o wiele gorzej , bo wcześniej można było zawyżyć a teraz ? procentów nie oszukasz mam nadzieje że będzie dobrze , jak mnie wybia ze studiow to za rok znowu spróbuję , jakby mnie nie przyjęli to tylko szkoda mi tej kasy co w nią włożyłem no właśnie też nie widzę dobrych perspektyw , przecież wszystko już pozajmowane ja się zastanawiałem nad jakimiś studiami technicznymi , bo oni zawsze będą potrzebni tylko że trudno tam i pewnie nie poradziłbym sobie.

no ale i tak zawsze zarabiać mniej, ale robić to ci się lubi :mrgreen:
fajnie Ci się marzy :pavarotti: ale też nie wyobrażam sobie ile tam działka musi kosztować :ninja:

z tego co ja słyszałam to najgorsze sa pierwsze dwa lata a potem luz :woot: no i ci studenci ciągle się wymądrzają że matura to banał w porównaniu do sesji. zobaczymy jak to będzie :pavarotti:
czy Ty musisz zawsze zakładać że się nie utrzymasz na studiach? :klaps: się przyłożysz i będzie dobrze :mrgreen:

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: no u mnie to może być z tym problem i to duży , skoro zawsze się uczę na ostatnią chwilę

może pora to zmienić :pavarotti:

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: no ja bym na ich miejscu tak pomyślał : "żeby tylko on się nie dostał , a jak się dostanie to żeby nie był w mojej grupie" no działają ale to na Hot 13-16stki i to banalne teksty ,ale zazwyczaj każda się czerwieni i nie wie co odpowiedzieć , z resztą czasem też tak miałem jak jedna typka szła za mną spory kawałek i mnie zaczepiła , stałem jak wryty , zszokowany i nie wiedziałem czy to jakieś jaja czy co no jak to co ? tradycyjnie , kanapkę : ser żółty , pomidor, cebula , pieprz, sól , masło , chleb , kawałek wędliny no też zawsze zmieniam kanał , ale to i tak czasem nie ma na co niby ma się ten cyfrowy a taki badziew czasem No lecą często powtórki, że nie opłaca się wykupować pakietu z HBO itp. też już nie mam , ale miałem to jakoś przez trzy miesiące czy miesiąc pełen pakiet i tak najlepsza Telewizja to jest Al. Jazeera no Piratów to po kilka razy oglądałem , tyle że wiadomo co za dużo to nie zdrowo trzeciej nie widziałaś ? , trójka fajna jak cała reszta i tak pewnie już nie długo puszczą to w telewizji , chociaż może być jednak ciężko

ja to bym tak samo pomyślała :lol: ciekawe ile osób to pomyślało jak zawoziłam dokumenty :ninja: w to w ogóle w ten piątek same przygody, pierwszy raz nas policja ścigała, dobrze że nie ja byłam kierowcą :lol2:
to że sie czerwienią to wiesz z doświadczenia rozumiem? :pavarotti: a co tamta od Ciebie chciała? :D

chwile musi zajmować zrobienie takiej kanapki :wtf: zanim ja bym taką zrobiła pewnie by mi już głód przeszedł :lol:

w telewizji nigdy nic nie ma :nie: ja to tam czasem rano jak sie do pracy szykuję to sobię vivę włączę czy coś, ale tak to mam gdzieś telewizję :mrgreen:

pierwsze dwie części Piratów też po kilka razy widziałam, ale trzeciej jeszcze nie :and: w telewizji może i będzie, ale wtedy na pewno i tak przegapię bo się nie interesuję co tam puszczają :mrgreen:

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: no czy ja wiem czy lepiej , oni mają zawód a my ? i żeby jednak zdać to nie tylko trzeba było ściągać no pod tymi zawodowymi przedmiotami i praktykami to mają o wiele gorzej i chyba w ogóle mieli więcej przedmiotów , ja pamiętam że w jakiś dzień kończyłem po 11 , a mój kolega cały tydzień kończył po 14stej najgorzej jest siedzieć w szkole po 15stej , wiem coś o tym chociaż bardzo rzadko bywałem na tej ostatniej lekcji jak to ? , dziwna ta polibuda zamiast z matmy lepiej liczyć to wam z gegry co za dziady , kiedyś słyszałem że jak zda się matmę to witamy na polibudzie w tym roku jest inaczej ? no ja również nie mogłem liczyć na podwyższenie ocen , z resztą nigdy nie mogłem liczyć bo nie lubię komuś w dupę włazić , i tych dupolizów dałbym do jednej grupy , czy tam klasy , pamiętam jeden spr. z Historii nauczycielka powiedziała przy oddawaniu spr. " kompletnie nie na temat, trzy " , ja na temat i się wysilałem nawet i dostałem trzy plus a inni dostali dwóję a na temat pisali, tyle że mało ja bym jej dał banię i by było sprawiedliwie milutka byłaś ? bo Ty jesteś Truskawkowy Potworek no też mi się to podoba każdy pyta się co masz co masz , a tu nagle taki zonk u nich się pojawia na twarzy , bo ja kompletnie nic się nie uczyłem i nic nie umiałem jeszcze sami mówili żebym nie szedł na lekcję najwyżej nauczysz się i napiszesz sprawdzianNo nie mogliśmy , do tej samej klasy ? można by tak nawet powiedzieć u mnie nawet jak uciekliśmy były problemy , bo każdy myślał czy te cztery cepy się wróciły do szkoły czy nie , musieliśmy aż dzwonić do nich i się upewnić ja właśnie nie wiem czego oni się boją , przecież gdy ucieknie cała grupa czy tam klasa to oni nic nam nie zrobią , straszyli że nam pkt odejmą a tak na prawdę żadnych konsekwencji nie ponieśliśmywidzę że chemia to też Twój jeden z ulubionych przedmiotów , do końca trzeciej klasy mnie prześladowała no bo chodziło mi o to , że zeszyty w plecaku miałem poukładane wg kolejności grup. a wiadomo w tych zeszytach były gotowce wg. kolejności grup hmm nie wiem czy teraz zrozumiesz czy znowu jakoś tłumaczyć nie na jednym sprawdzianie, tylko pisał pierwszy spr. złapała , poszedł na poprawę i znowu go złapała i tak dalej haha wiem że to sprzeczne i takie rzeczy to nawet filozofom się nie śniły bo ja zawsze piszę głupoty i to bardzo dużo głupot nie no trzeba poczekać do końca , bo nadzieja zawsze jest na dzienne bym się nawet nie dostał , i nie stać by mnie było no pod tym wzgledem to zaoczni mają gorzej , ale pracujesz to masz pieniądze i nie musisz prosić się o rodziców żeby Ci dali na piwo w wieku 24 lat

no niby zawód mają, ale za to wykształcenie gorsze. technikum jest jeszcze dobre, ale te zawodówki? :nie:
oni faktycznie tak późno kończą lekcje... jak miałam czasem koniec po 15 to wtedy oni dopiero kończyli, z tym że mi się zdarzało raz w tygodniu a im codziennie
a Ty wagarowicz :ziober2: i potem się martwi wynikami :ninja:

z tą matmą to na polibudę się można dostać spokojnie jeśli tylko sie ją zda. ale nie na każdy kierunek. akurat na geodezji liczą pkt z geografii albo matmy, w zależności z czego wychodzi wiecej punktów, u mnie wychodzi na to samo niestety

ja się zawsze dziwiłam że nauczyciele są tacy głupi, że tym dupowłazom podwyższają oceny. niedobrze mi sie robiło jak taka jedna z mojej klasy waliła teksty w stylu "o ma pan nową koszulę? bardzo panu do twarzy" :zonk: a ci idioci od razu cali szczęśliwi i ocenki podwyższali. z tym że potem w gimnazjum na testach wyszło jakie te osoby naprawdę mądre były :pavarotti:

Truskawkowy Potworek :crylol: ale wymyśliłeś :lol2: wychodzi na to że ja w ogóle jakaś owocowa jestem :woot: bo tak to Bananowa jestem :ninja:

ja to bym się wkurzyła chyba jakby ktoś kto ściągał ode mnie dostał lepsza ocene :ninja:

bym Cię zauważyła jakbyśmy do tej samej klasy chodzili :pavarotti: tylko 4 chlopaków mieliśmy :ninja: ale z tym uciekaniem to tak jak Wy, zawsze się zastanawialiśmy czy jakis idiota nie wrócił do szkoły

nigdy nie lubiłam chemii :ble: a z tymi zeszytami to już rozumiem :ninja:
dobra dobra nie myślałam że az taka tępa jestem że nie zajarzyłam :and:

no aż takich głupot to nie piszesz :mrgreen: na dzienne może i byś się dostał, tego nie wiesz;P w sumie racja że masz kasę jak pracujesz, ale z drugiej strony całkiem niezłe stypendia są :pavarotti:

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: ja bardzo często się śpieszę ale czasami mam tak że nic mi się nie chce , i nawet przepuszczam niektórych w kolejkę o ile stoję ostatni , no i tych z tyłu co za mną stoją zawsze te dziadki i babcie się wpychają jak stoisz w kolejce do lekarza , w tym roku jak robiłem badania tego doświadczyłem no właśnie ja już nic nie wiem , czy Ty jesteś Wampir czy Truskawkowy Potworek , będę chyba musiał użyć jakiegoś koła ratunkowego , bo mam jeszcze ich trzy chyba 8 czekolad tylko ? to mało jak dla mnie , zawsze można spalić te kalorie przynajmniej mój szybko spala uwierz mi że byś nie chciała mieć takie geny , ale chyba Dziewczyny w ogóle szybciej tyją , tzn. tak mi się wydaję ale mogę się mylić bo ze mnie jest "znawca" , no moje BMI to minimum właśnie , po zdjęciu przecież widać że jeszcze dużo Ci do tej granicy nadwagi to schudniesz przecież , tylko przyjdzie szkoła to zobaczysz , ja się boję gdy pójdę do pracy to jak będę wyglądać

oj tak to tez czasami mi sie zdarza ze wszystkich wpuszczam, ale rzadko tak bywa :ninja: zazwyczaj się gdzieś spieszę... dziadki i te stare babciesą najgorsze! myślą że wszystko im wolno :martuska:
3 koła ratunkowe :crylol: pytanie do przyjaciela czy do publiczności? :pavarotti: ciekawe co by powiedzieli :ninja:

8 czekolad to mało? :wtf: to niesprawiedliwe ze masz taką przemiane materii :nie: moja koleżanka tez tak ma, że zje 3 duże pączki i marudzi że głodna, a chuda tak że same kości :and:

o Ty teraz taki niedożywiony a co dopiero jak na studia pójdziesz :wtf: będziesz wyglądać jakby Cie dopiero niemcy z Obozu wypuścili :lol2: no na moich zdjęciach nie ma tak widać, ale lustra mówią same za siebie :nie:

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: no niby nic się nie stanie , ale jeszcze ktoś mnie nazwie jakimś psycholem który siedzi na forum i to jeszcze na tandetnej stronie

a przejąłbyś sie?

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: właśnie to zauważyłem i to już dosyć dawno temu hah no raczej , jeden przycisk i poszło w świat czy My myślimy o tych samych ludkach

nie wiedziałam że to aż tak się rzuca w oczy że zakręcona jestem :smutny: ciekawe oi jakich wypowiedziach to stwierdziłeś, pewnie jak zwykle po tej większości głupot które piszę :ninja:

no myślałam że myślimy o tych samych osobach :ninja: no chyba że nie :woot:

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: przynajmniej mamy pewność że nikt tego nam nie przeczyta bo za długie to jest chyba nas z stąd nie wykopią bo już po maturze i to raczej jest opuszczony temat tak jak czarnobyl , a jeszcze nie zapomniałem o sierpniowej maturze współczuję im

oj to na pewno, mozna się czuć jak na pw :lol:
mam nadzieję że nie wykopią, przynajmniej nie trzeba szukac tego tematu :ninja:
tez im współczuję... jeszcze tyle stresu :nie:

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: szkoda że masz plusa , bo jedna 20gr za smsa to dużo to gdzie Ty idziesz ? właściwie byłaś ?

no szkoda :and: wyobrażasz sobie długości smsów? :lol:
byłam najpierw w pracy, potem w domu leżałam bo mi chciało głowę rozsadzić a potem na poprawinach chrztu :ninja: i tak szybciej się skończyło niż myślalam.

no i jest w końcu :mrgreen:
Jammi1990
Jammi1990
  6 lipca 2009
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: Wlasciwie to ja już spadam , jutro odpisze ;*

oj i nie doczekałeś się biedaku :mrgreen:
jutro postaram się szybciej skończyć :ninja:
dobranoc ;*
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem
  7 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: to sie postarałeś

no dobra , będę starać się krócej pisać :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: no to w sumie dobrze ze nie mogą miec tych tatuaży, bo jak by wyglądał taki zołnierz czy policjant cały wytatuowany 78% zniżki? to ja może do wojska pójdę co Ty możesz wiedziec o moich zmarszczkach? a co do mojego zdjęcia to praktycznie nic na nim nie widać tylko po co robić sobie zdjęcie jak sie nie chce na nim pokazać? no chyba żeby sie poszpanować kurtka

no trochę by dziwnie to wyglądało :lol:
też się zastanawiałem czy nie iść tam , ale ponoć ciężko się dostać
no chyba zdjęcie to i owo pokazuje :woot: jak to nic nie widać ? :lol:
przecież Twarz widać !
tym badziewiem miałbym szpanować ? no weź przestań :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: no ale i tak zawsze zarabiać mniej, ale robić to ci się lubi fajnie Ci się marzy ale też nie wyobrażam sobie ile tam działka musi kosztować z tego co ja słyszałam to najgorsze sa pierwsze dwa lata a potem luz no i ci studenci ciągle się wymądrzają że matura to banał w porównaniu do sesji. zobaczymy jak to będzie czy Ty musisz zawsze zakładać że się nie utrzymasz na studiach? się przyłożysz i będzie dobrze

dokładnie , po co się męczyć skoro tego się nie lubi a dużo zarabia :woot:
no działki to pewnie tam są kosmiczne, ale to takie marzenie raczej nie do zrealizowania :tak:
no niby pierwsze dwa lata , ale to pewnie zależy od człowieka .
taa banał yhmm :lol:
no bo tak oceniam swoje szanse :and: , na pewno nie będzie mi łatwo

Konto usunięte
Konto usunięte: może pora to zmienić

ciężko będzie :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: ja to bym tak samo pomyślała ciekawe ile osób to pomyślało jak zawoziłam dokumenty w to w ogóle w ten piątek same przygody, pierwszy raz nas policja ścigała, dobrze że nie ja byłam kierowcą to że sie czerwienią to wiesz z doświadczenia rozumiem? a co tamta od Ciebie chciała? :D chwile musi zajmować zrobienie takiej kanapki zanim ja bym taką zrobiła pewnie by mi już głód przeszedł w telewizji nigdy nic nie ma ja to tam czasem rano jak sie do pracy szykuję to sobię vivę włączę czy coś, ale tak to mam gdzieś telewizję pierwsze dwie części Piratów też po kilka razy widziałam, ale trzeciej jeszcze nie w telewizji może i będzie, ale wtedy na pewno i tak przegapię bo się nie interesuję co tam puszczają

hmm pewnie wszyscy tak pomyśleli :ninja: , bo każdy o siebie martwi
policja ścigała ? :lol2: , co Wy takiego zrobiłyście ? przewoziliście trupa jakiegoś ? :lol2:
a żebyś wiedziała że z własnego :ninja: , chciała się ze mną zapoznać bo "wydajesz się być interesujący" :wtf:
no właśnie długo trwa tak jak te reklamy
ja tylko na noc włączam do spania , bo jakoś mnie ta telewizja przymula i szybciej zasypiam :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: no niby zawód mają, ale za to wykształcenie gorsze. technikum jest jeszcze dobre, ale te zawodówki? oni faktycznie tak późno kończą lekcje... jak miałam czasem koniec po 15 to wtedy oni dopiero kończyli, z tym że mi się zdarzało raz w tygodniu a im codziennie a Ty wagarowicz i potem się martwi wynikami z tą matmą to na polibudę się można dostać spokojnie jeśli tylko sie ją zda. ale nie na każdy kierunek. akurat na geodezji liczą pkt z geografii albo matmy, w zależności z czego wychodzi wiecej punktów, u mnie wychodzi na to samo niestety ja się zawsze dziwiłam że nauczyciele są tacy głupi, że tym dupowłazom podwyższają oceny. niedobrze mi sie robiło jak taka jedna z mojej klasy waliła teksty w stylu "o ma pan nową koszulę? bardzo panu do twarzy" a ci idioci od razu cali szczęśliwi i ocenki podwyższali. z tym że potem w gimnazjum na testach wyszło jakie te osoby naprawdę mądre były Truskawkowy Potworek ale wymyśliłeś wychodzi na to że ja w ogóle jakaś owocowa jestem bo tak to Bananowa jestem ja to bym się wkurzyła chyba jakby ktoś kto ściągał ode mnie dostał lepsza ocene bym Cię zauważyła jakbyśmy do tej samej klasy chodzili tylko 4 chlopaków mieliśmy ale z tym uciekaniem to tak jak Wy, zawsze się zastanawialiśmy czy jakis idiota nie wrócił do szkoły nigdy nie lubiłam chemii a z tymi zeszytami to już rozumiem dobra dobra nie myślałam że az taka tępa jestem że nie zajarzyłam no aż takich głupot to nie piszesz na dzienne może i byś się dostał, tego nie wiesz;P w sumie racja że masz kasę jak pracujesz, ale z drugiej strony całkiem niezłe stypendia są

zmęczyłem się już od pisania i myślenia :ninja:

czy ja wiem czy gorsze , to zależy od wyników raczej nie każdy jestem tępy w technikum , no właśnie tak się patrzę że te zawodówki mają pracę , a ja ?
chyba mogłem pójść do jakieś budowlanki czy samochodowej

no i dlatego nie chciałbym być w technikum bo oni siedzą w szkole tak długo jak górnicy pod ziemią :ninja:

no trochę jestem wagarowicz :lol: , w gorszych chwilach kiedy nic mi się nie chciało, miałem tak że , nie wytrzymywałem tygodnia bez ucieczki z jakieś tam lekcji (chemia) :ninja:

no chyba tak :woot: , gegra przecież w tym roku nie była taka łatwa , więc może nie będzie tak źle :woot:

haha no to u mnie aż takich pucusiów nie było , to już trzeba być na prawdę dupowłazem żeby prawić komplementy :lol: , jak dla mnie to nauczyciel był wróg number one :ninja:

no tak jakoś mi się skojarzyło z tymi truskawkami i Twoim wzrokiem , jak nic Truskawkowy Potworek :lol:

na szczecie moi koledzy sie nie wkurzyli lecz śmiali

no tak opowiadałaś mi kiedyś że czterech mieliście i w tym jakiś gej :woot:

nie wiem , właśnie jak można lubić chemię :ninja:, przecież aż tak zrozumiale nie napisałem :lol2:

hmm ja to bym jednak na stypendia nie liczył :lol2: , gdybym był na dziennych to pewnie więcej by mnie nie było , jakbym był

Konto usunięte
Konto usunięte: oj tak to tez czasami mi sie zdarza ze wszystkich wpuszczam, ale rzadko tak bywa zazwyczaj się gdzieś spieszę... dziadki i te stare babciesą najgorsze! myślą że wszystko im wolno 3 koła ratunkowe pytanie do przyjaciela czy do publiczności? ciekawe co by powiedzieli 8 czekolad to mało? to niesprawiedliwe ze masz taką przemiane materii moja koleżanka tez tak ma, że zje 3 duże pączki i marudzi że głodna, a chuda tak że same kości o Ty teraz taki niedożywiony a co dopiero jak na studia pójdziesz będziesz wyglądać jakby Cie dopiero niemcy z Obozu wypuścili no na moich zdjęciach nie ma tak widać, ale lustra mówią same za siebie

denerwują mnie te babcie w komunikacji miejskiej , one zawsze są i o każdej porze
gdzie one tak jeżdżą :woot:

wziąłbym raczej pytanie do publiczności :ninja:

no dla mnie mało , na jakieś trzy dni :woot: , jakby to ode mnie zależało to dałbym Ci trochę tej mojej przemiany
dokładnie też tak mam tyle że nawet po pięciu pączkach :lol2:

mam nadzieje że trochę przytyję przez te wakacje , w końcu stresu nie będzie
a głupoty gadasz :klaps: , przecież nie które lustra w sklepach właśnie kłamią
:lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: a przejąłbyś sie?

no raczej nie :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiedziałam że to aż tak się rzuca w oczy że zakręcona jestem ciekawe oi jakich wypowiedziach to stwierdziłeś, pewnie jak zwykle po tej większości głupot które piszę no myślałam że myślimy o tych samych osobach no chyba że nie

"babiszon" np. :ssh:

no cały czas mi się tak wydaje :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: oj to na pewno, mozna się czuć jak na pw mam nadzieję że nie wykopią, przynajmniej nie trzeba szukac tego tematu tez im współczuję... jeszcze tyle stresu

no nie za bardzo jak na pw , ale podobnie :lol:
to się przejedzie gdzie indziej , i tam będzie się kontynuować :woot:
no wydaje mi się że są już mają skopane wakacje :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: no szkoda wyobrażasz sobie długości smsów? byłam najpierw w pracy, potem w domu leżałam bo mi chciało głowę rozsadzić a potem na poprawinach chrztu i tak szybciej się skończyło niż myślalam. no i jest w końcu

hmm może i by nie były aż tak długie :lol:
bo wtedy to na pewno palce bym stracił od klepania w wyświetlacz
głowę rozsadzić ? a było tyle pić :klaps:

miało być krócej a pewnie wyszło znowu jakieś wypracowanie :woot:
Jammi1990
Jammi1990
  7 lipca 2009
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: no dobra , będę starać się krócej pisać

ja tez :mrgreen:
a może łatwiej by było przez gg? bo tak jeden post dziennie to dziwnie trochę :ninja:

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: no trochę by dziwnie to wyglądało też się zastanawiałem czy nie iść tam , ale ponoć ciężko się dostać no chyba zdjęcie to i owo pokazuje jak to nic nie widać ? przecież Twarz widać ! tym badziewiem miałbym szpanować ? no weź przestań

ale przynajmniej nie wyglądaliby na takie cioty :lol2:
do wojska ciężko sie dostać? :woot: a na poborach byłeś? :pavarotti:
no twarz ale reszty nie pokazuje :ninja:
a nie pamiętam :lol2: w każdym razie ten kaptur mi przeszkadzał :lol:

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: no działki to pewnie tam są kosmiczne, ale to takie marzenie raczej nie do zrealizowania no niby pierwsze dwa lata , ale to pewnie zależy od człowieka . taa banał yhmm no bo tak oceniam swoje szanse , na pewno nie będzie mi łatwo

czemu nie do zrealizowania? za kilkadziesiąt lat by się może udało :pavarotti:
od człowieka, albo od kierunku studiów pewnie
to mógłbyś te swoje szanse oceniac lepiej, nikomu nie będzie łatwo :mrgreen:

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: policja ścigała ? , co Wy takiego zrobiłyście ? przewoziliście trupa jakiegoś ? a żebyś wiedziała że z własnego , chciała się ze mną zapoznać bo "wydajesz się być interesujący" no właśnie długo trwa tak jak te reklamy ja tylko na noc włączam do spania , bo jakoś mnie ta telewizja przymula i szybciej zasypiam

a bo mała stłuczka była, i koleżanka (blondynka:lol2) nie słyszała jak babka z tego drugiego auta mówiła żeby zjechać na bok :lol:
o widzisz nawet wyglądasz na interesującego :pavarotti: ale ta dziewczyna jakaś dziwna chyba, żeby podejść i tak prosto powiedziec :nie:
na noc też czasem włączam ale właśnie vivę jeżeli już bo o tej porze o której sie kładę już tylko same pornosy lecą :wtf:

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: zmęczyłem się już od pisania i myślenia czy ja wiem czy gorsze , to zależy od wyników raczej nie każdy jestem tępy w technikum , no właśnie tak się patrzę że te zawodówki mają pracę , a ja ? chyba mogłem pójść do jakieś budowlanki czy samochodowej no i dlatego nie chciałbym być w technikum bo oni siedzą w szkole tak długo jak górnicy pod ziemią no trochę jestem wagarowicz , w gorszych chwilach kiedy nic mi się nie chciało, miałem tak że , nie wytrzymywałem tygodnia bez ucieczki z jakieś tam lekcji (chemia) no chyba tak , gegra przecież w tym roku nie była taka łatwa , więc może nie będzie tak źle haha no to u mnie aż takich pucusiów nie było , to już trzeba być na prawdę dupowłazem żeby prawić komplementy , jak dla mnie to nauczyciel był wróg number one no tak jakoś mi się skojarzyło z tymi truskawkami i Twoim wzrokiem , jak nic Truskawkowy Potworek na szczecie moi koledzy sie nie wkurzyli lecz śmiali no tak opowiadałaś mi kiedyś że czterech mieliście i w tym jakiś gej nie wiem , właśnie jak można lubić chemię , przecież aż tak zrozumiale nie napisałem hmm ja to bym jednak na stypendia nie liczył , gdybym był na dziennych to pewnie więcej by mnie nie było , jakbym był

ja już trochę też :lol2:
w technikum nie są tępi, w zawodówkach zazwyczaj tak. chyba lepiej że byłeś w liceum? przynajmniej wykształcony jesteś :pavarotti:
mi się czasami zdarzało że ani jednego dnia w ciągu tygodnia nie wytrzymałam w szkole do ostatniej lekcji :ninja: ale to się najczęściej w 3 klasie zdarzało :mrgreen:
gegra łatwa nie była ale mogłam dużo lepiej to napisać

a weź przestań, ta dziewczyna to dopiero nauczycielom w dupy właziła
całkiem nieźle brzmi ten Truskawkowy Potworek :pavarotti:
to miałeś w porządku kolegów :mrgreen:
o jak pamiętasz :mrgreen: no był też gej :pavarotti:
chemię chyba można lubić, ale to raczej nikt normalny (moja siostra :ninja:)
ja na stypendia liczę :ninja:
a Ty byś się może na dziennych postarał chodzić na zajęcia :klaps:

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: denerwują mnie te babcie w komunikacji miejskiej , one zawsze są i o każdej porze gdzie one tak jeżdżą wziąłbym raczej pytanie do publiczności no dla mnie mało , na jakieś trzy dni , jakby to ode mnie zależało to dałbym Ci trochę tej mojej przemiany dokładnie też tak mam tyle że nawet po pięciu pączkach mam nadzieje że trochę przytyję przez te wakacje , w końcu stresu nie będzie a głupoty gadasz , przecież nie które lustra w sklepach właśnie kłamią

jak to gdzie, do dziadków :lol:
jakbyś dał pytanie do publiczności to nie wiem czy byś dostał miłą odpowiedź :ninja:
3 dni? :szok: to ja Ci moje te moje prześlę bo leżą takie opuszczone na biurku :lol:
Twoją przemianę z chęcią bym przejęła...
5 pączków? to Ty masz jakąś za szybką tą przemianę:lol: może właśnie teraz Ci sie troche spowolni przez wakacje :ninja:
te lustra w sklepach podobno wyszczuplają, jeśli ja tak wyglądam po wyszczupleniu to boję się myśleć jak normalnie:lol2:

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: no raczej nie

więc zostajesz :pavarotti:

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: "babiszon" np.

ja coś takiego napisałam? :lol: nawet nie pamiętam :lol2:

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: no nie za bardzo jak na pw , ale podobnie to się przejedzie gdzie indziej , i tam będzie się kontynuować no wydaje mi się że są już mają skopane wakacje

no prawie, i tak nikt tego raczej nie czyta :mrgreen:
no jak będzie trzeba to się przeniesiemy :lol2:
to na pewno, szkoda ich

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: hmm może i by nie były aż tak długie bo wtedy to na pewno palce bym stracił od klepania w wyświetlacz głowę rozsadzić ? a było tyle pić

no trzeba by było się w nich ograniczać :mrgreen:

ja pić? :lol: z rodziną nigdy nie piję :ninja: cały dzień bez okularów chodziłam i qto dlatego :and:

nawet szybko poszło :pavarotti:
szejkowySzejk
szejkowySzejk
  8 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tez a może łatwiej by było przez gg? bo tak jeden post dziennie to dziwnie trochę

jeszcze krócej jeszcze :mrgreen:
no czy ja wiem czy łatwiej :woot:., może wyjść przecież na to samo
heh no troszku dziwne

Konto usunięte
Konto usunięte: ale przynajmniej nie wyglądaliby na takie cioty do wojska ciężko sie dostać? a na poborach byłeś? no twarz ale reszty nie pokazuje a nie pamiętam w każdym razie ten kaptur mi przeszkadzał

no od tego roku bardzo ciężko :tak: , byłem na komisji kategorię A wlepili mi :ziober2:
kiedyś pokazałaś :jezyk:
powiedzmy że zimno było , to założyłem kaptur :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: czemu nie do zrealizowania? za kilkadziesiąt lat by się może udało od człowieka, albo od kierunku studiów pewnie to mógłbyś te swoje szanse oceniac lepiej, nikomu nie będzie łatwo

oho za kilkadziesiąt lat , to ten płw będzie pod wodą :lol2:
jestem realistą i oceniam tak jak przypuszczam :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: a bo mała stłuczka była, i koleżanka (blondynka:lol2) nie słyszała jak babka z tego drugiego auta mówiła żeby zjechać na bok o widzisz nawet wyglądasz na interesującego ale ta dziewczyna jakaś dziwna chyba, żeby podejść i tak prosto powiedziec na noc też czasem włączam ale właśnie vivę jeżeli już bo o tej porze o której sie kładę już tylko same pornosy lecą

hmm ale koleżanka zderzyła czy jak :woot: , a w jaki sposób miałaby niby słyszeć skoro ona siedzi w aucie a tamta też :woot:
no tak powiedziała więc myślałem że to jaja jakieś :lol2: , też wydało mi się to dosyć dziwne ale w każdym bądź razie Kamila odważna :ninja:
ja to w sumie zasypiam gdzieś koło pierwszej w nocy i czasem leci coś fajnego , tak jak wczoraj :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: ja już trochę też w technikum nie są tępi, w zawodówkach zazwyczaj tak. chyba lepiej że byłeś w liceum? przynajmniej wykształcony jesteś mi się czasami zdarzało że ani jednego dnia w ciągu tygodnia nie wytrzymałam w szkole do ostatniej lekcji ale to się najczęściej w 3 klasie zdarzało gegra łatwa nie była ale mogłam dużo lepiej to napisać a weź przestań, ta dziewczyna to dopiero nauczycielom w dupy właziła całkiem nieźle brzmi ten Truskawkowy Potworek to miałeś w porządku kolegów o jak pamiętasz no był też gej chemię chyba można lubić, ale to raczej nikt normalny (moja siostra ) ja na stypendia liczę a Ty byś się może na dziennych postarał chodzić na zajęcia

wydaje mi się że już krócej to wygląda :woot:

no czasem widziałem ludzi po technikum troszku tępawych ale z zachowania
a bo ja wiem czy lepiej , niby maturę mam po technikum też mógłbym mieć
to samo przerabiałem :lol2: te ostatnie lekcje są najgorsze
ja to więcej wagarowałem gdy miałem miej lekcji , a gdy miałem te 8 to chodziłem
nie wiem czemu tak jest , że im mniej tym się nie chce iść

no ja też mogłem napisać gegrę lepiej bo ta podstawa to prościutka była
haha pewnie ona była nie lubiana :lol:
zgadzam się z Tobą Truskawkowy potworku
z tymi co się kolegowałem to byli w porządku , ale te wiochmeny cwaniaczki koledzy z gim , to .... :nie:
coś tam jeszcze pamiętam :lol:
hahaha widzę że Twoja siostra to sado maso :lol:
mam nadzieję że je dostaniesz , byłoby Ci łatwiej
na dzienne to marne szanse żebym tam chodził , na zaoczne to już raczej mus , bo nie dość że zapłaciłem to sama wiesz z resztą

Konto usunięte
Konto usunięte: jak to gdzie, do dziadków jakbyś dał pytanie do publiczności to nie wiem czy byś dostał miłą odpowiedź 3 dni? to ja Ci moje te moje prześlę bo leżą takie opuszczone na biurku Twoją przemianę z chęcią bym przejęła... 5 pączków? to Ty masz jakąś za szybką tą przemianę może właśnie teraz Ci sie troche spowolni przez wakacje te lustra w sklepach podobno wyszczuplają, jeśli ja tak wyglądam po wyszczupleniu to boję się myśleć jak normalnie

ale niby po co jeżdżą do dziadków ?
haha no tak można nawet zauważyć tutaj na forum jak odpowiadają na pytania :crylol:
a nie trzeba dzisiaj sobie kupiłem trzy miętowe czekolady :ziober2:
tyle że ciężko żyć z taką przemianą :tak:
no nie dawno właśnie zjadłem te pięć pączków i za jakieś pół godziny musiałem sięgnąć po banana :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: więc zostajesz

postanowiłem, odchodzę
dali mi bana do 7 sierpnia i każde moje nowe konto banują , pewnie te też zbanują jak pojawię się na hydeparku albo jak tutaj zajrzą :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: ja coś takiego napisałam? nawet nie pamiętam

tak Ty , po pierwszym dniu swojej pracy :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: no prawie, i tak nikt tego raczej nie czyta no jak będzie trzeba to się przeniesiemy to na pewno, szkoda ich

na kogos innego miejscu , musiałbym być nienormalny żeby aż tyle tego czytać :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: no trzeba by było się w nich ograniczać ja pić? z rodziną nigdy nie piję cały dzień bez okularów chodziłam i qto dlatego nawet szybko poszło

hmm ale czy by się udało ograniczyć :woot:

rozumiem chyba jak prawie każdy z rodziną nie pije , (nie mówię o kuzynostwie itp)
to aż tak ujowo masz gdy nie nosisz okularów ? :and:

chyba jest już o wiele krócej :woot:
Jammi1990
Jammi1990
  8 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: jeszcze krócej jeszcze no czy ja wiem czy łatwiej ., może wyjść przecież na to samo heh no troszku dziwne

postaram sie :mrgreen:
w każdym razie szybciej :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: no od tego roku bardzo ciężko , byłem na komisji kategorię A wlepili mi kiedyś pokazałaś powiedzmy że zimno było , to założyłem kaptur

dziwne, zazwyczaj słyszałam że ktoś się chciał jakos wymigać od wojska :woot: no no kategoria A :pavarotti: mój kolega gej dostał D :lol:
ale to było stare zdjęcie, jakoś ze stycznia chyba :woot:
na potrzeby fotki mogłeś zdjąć :jezyk:

Konto usunięte
Konto usunięte: oho za kilkadziesiąt lat , to ten płw będzie pod wodą jestem realistą i oceniam tak jak przypuszczam

no w sumie racja :lol2:
a co z Twoim tekstem "myśl pozytywnie" ?

Konto usunięte
Konto usunięte: hmm ale koleżanka zderzyła czy jak , a w jaki sposób miałaby niby słyszeć skoro ona siedzi w aucie a tamta też no tak powiedziała więc myślałem że to jaja jakieś , też wydało mi się to dosyć dziwne ale w każdym bądź razie Kamila odważna ja to w sumie zasypiam gdzieś koło pierwszej w nocy i czasem leci coś fajnego , tak jak wczoraj

nie no w sumie to samochody się lekko otarły i tamtej babce sie lusterko przekrzywiło, i przez to ta baba nas goniła przez pół gdańska (o czym nie wiedziałyśmy) i w końcu po policję zadzwoniła :lol: a słyszeć mogła bo okna były otwarte jak ta babka mówiła żeby zjechać :woot:
no dlaczego dziwne? widocznie tak jest :pavarotti: widzę że Kamili sie udało zapoznać :lol:
ja ostatnio zasypiam od razu jak się kładę bo późno wracam z pracy... dzisiaj dopiero przed 22 :wtf: a co wczoraj leciało? :pavarotti:

Konto usunięte
Konto usunięte: wydaje mi się że już krócej to wygląda no czasem widziałem ludzi po technikum troszku tępawych ale z zachowania a bo ja wiem czy lepiej , niby maturę mam po technikum też mógłbym mieć to samo przerabiałem te ostatnie lekcje są najgorsze ja to więcej wagarowałem gdy miałem miej lekcji , a gdy miałem te 8 to chodziłem nie wiem czemu tak jest , że im mniej tym się nie chce iść no ja też mogłem napisać gegrę lepiej bo ta podstawa to prościutka była haha pewnie ona była nie lubiana zgadzam się z Tobą Truskawkowy potworku z tymi co się kolegowałem to byli w porządku , ale te wiochmeny cwaniaczki koledzy z gim , to .... na dzienne to marne szanse żebym tam chodził , na zaoczne to już raczej mus , bo nie dość że zapłaciłem to sama wiesz z resztą

no może troszkę :ninja:
tępawych to ja znam nawet po liceum :ninja: zawsze się ktoś trafi
maturę już teraz masz a w technikum bys się jeszcze rok męczył...
no dokładnie, ja tez tak miałam :lol2: już sama świadomość tego że sie wcześnie kończy zachęca do zerwania się z ostatnich lekcji :lol:
w sumie to teraz większość osób pewnie myśli że mogło lepiej napisać :ninja: jutro wyniki na polibudzie :ninja:
nikt jej nie cierpiał :lol2: zawsze według nauczycieli była święta :woot: wstrętny trol
w gimnazjum to w ogóle było nie wiadomo co :wtf: w życiu nie chciałabym tego jeszcze raz przechodzić :nie:
no jak płacisz to szkoda by Ci było pewnie to zmarnować, skoro aż taki z Ciebie wagarowicz :lol2:

Konto usunięte
Konto usunięte: haha no tak można nawet zauważyć tutaj na forum jak odpowiadają na pytania a nie trzeba dzisiaj sobie kupiłem trzy miętowe czekolady tyle że ciężko żyć z taką przemianą no nie dawno właśnie zjadłem te pięć pączków i za jakieś pół godziny musiałem sięgnąć po banana

no dokładnie :lol2: o mnie miłych rzeczy też byś pewnie nie usłyszał :ninja: dobrze że nie znasz moich znajomych :pavarotti:
miętowe? :ble: a zjadłeś je? :pavarotti:
z moją przemianą jeszcze ciężej żyć :ninja:
:crylol: kto by Cie wykarmił?

Konto usunięte
Konto usunięte: postanowiłem, odchodzę dali mi bana do 7 sierpnia i każde moje nowe konto banują , pewnie te też zbanują jak pojawię się na hydeparku albo jak tutaj zajrzą

ech :smutny:
co Ty teraz nabroiłeś? :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: tak Ty , po pierwszym dniu swojej pracy

a no faktycznie o tej babie od zagłady ludzkości :crylol: dawno w tamtym miejscu nie sprzedawałam :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: na kogos innego miejscu , musiałbym być nienormalny żeby aż tyle tego czytać

zgadzam się :crylol: ja tak samo :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: hmm ale czy by się udało ograniczyć rozumiem chyba jak prawie każdy z rodziną nie pije , (nie mówię o kuzynostwie itp) to aż tak ujowo masz gdy nie nosisz okularów ? chyba jest już o wiele krócej

właśnie chyba byłoby trudno :woot:
z kuzynostwem też nie piję bo wszyscy młodsi o kilka lat:ninja:
no niestety, sama nie wiedziałam że aż tak źle będzie jak ich nie założę, bo bardzo słaba ta wada :and: przynajmniej taki ból głowy jaki miałam wtedy w pracy zapamiętam na długo i sie nie ruszę bez okularów :ninja:

chyba krócej wyszło :ninja:
LubiczRyszard
LubiczRyszard
  9 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: postaram sie w każdym razie szybciej

teraz chyba jest dosyć optymalnie :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: dziwne, zazwyczaj słyszałam że ktoś się chciał jakos wymigać od wojska no no kategoria A mój kolega gej dostał D ale to było stare zdjęcie, jakoś ze stycznia chyba na potrzeby fotki mogłeś zdjąć

kiedyś dawniej tak było, teraz jest bardzo dużo chętnych a mało przyjęć i to wszystko przez ten kryzys , ja tam się cieszę że dostałem A :zawik:
nie wiem po kiego koleś załatwił sobie kategorię D , skoro i tak wprowadzili służbę zawodową :woot:
no to nie takie stare , moje aktualne zdjęcia są ze stycznia :lol:
już nie bawi mnie ocenianie i pisanie sweetaśny komentarzy :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: no w sumie racja a co z Twoim tekstem "myśl pozytywnie" ?

z moim tekstem daleko nie zajadę, z resztą już mam doła

Konto usunięte
Konto usunięte: nie no w sumie to samochody się lekko otarły i tamtej babce sie lusterko przekrzywiło, i przez to ta baba nas goniła przez pół gdańska (o czym nie wiedziałyśmy) i w końcu po policję zadzwoniła a słyszeć mogła bo okna były otwarte jak ta babka mówiła żeby zjechać no dlaczego dziwne? widocznie tak jest widzę że Kamili sie udało zapoznać ja ostatnio zasypiam od razu jak się kładę bo późno wracam z pracy... dzisiaj dopiero przed 22 a co wczoraj leciało?

to ja nie wiem jak Wy to zrobiłyście :lol: , dzwonić po policję bo lusterko się przekrzywiło ? :zonk: ciekawe jakie miała auto ta babka
no mi się wydaje że raczej jest mało możliwe żeby usłyszeć, przecież raz że mogła muzyka grać dwa hałas aut , trzy bo przecież skupiona była jazdą a nie słuchania co się w okół dzieje :woot:
a bo ja wiem , no zapoznać się udało w końcu sama wyskoczyła z zapoznaniem :woot:

no to wiadomo że po pracy szybko padniesz , w zeszłym roku musiałem wstać po czwartej żeby dojechać na szóstą , kończyłem o 14.00 , a w domu byłem dopiero o 16.
na drugiej zmianie tak samo było :tak:
już nie pamiętam tytułu ale było o białym szkwale

Konto usunięte
Konto usunięte: no może troszkę tępawych to ja znam nawet po liceum zawsze się ktoś trafi maturę już teraz masz a w technikum bys się jeszcze rok męczył... no dokładnie, ja tez tak miałam już sama świadomość tego że sie wcześnie kończy zachęca do zerwania się z ostatnich lekcji w sumie to teraz większość osób pewnie myśli że mogło lepiej napisać jutro wyniki na polibudzie nikt jej nie cierpiał zawsze według nauczycieli była święta wstrętny trol w gimnazjum to w ogóle było nie wiadomo co w życiu nie chciałabym tego jeszcze raz przechodzić no jak płacisz to szkoda by Ci było pewnie to zmarnować, skoro aż taki z Ciebie wagarowicz

a mi się wydaje jednak że znowu wychodzi to długie :woot:
no w liceum też są puści to fakt , ale jednak większość jest w tych zawodówkach i technikach , mamy te szczęście że już mamy :ziober2:
pamiętam ten gorący maj gdzie z kolegami wyrywaliśmy się ze szkoły już o 11 do parku na browara :zakochany:
i jak tam wyniki ? :pavarotti:
hmm to ona przeżyła z Wami te trzy lata :woot:
ja tam gimnazjum najlepiej wspominam , klasę mieśmy bardzo zgraną (u nas było jeden za wszystkich wszyscy za jednego, ) i wychowawczyni mieliśmy również bardzo fajną :tak:

no właśnie otóż to :tak: , to fakt lubiłem wagarować bo też miałem z kim :lol2:
a w gimnazjum chyba tylko raz byłem na wagarach , bo nie było nawet potrzeby .

Konto usunięte
Konto usunięte: o dokładnie o mnie miłych rzeczy też byś pewnie nie usłyszał dobrze że nie znasz moich znajomych miętowe? a zjadłeś je? z moją przemianą jeszcze ciężej żyć kto by Cie wykarmił?

nie lubią Ciebie tutaj :woot: . hmm aż tak im się naraziłaś ? :ninja: , z resztą co mnie opinia Twoich znajomych obchodzi jak i tak zazwyczaj nie są adekwatne :lol2:
nie gadaj że nie lubisz miętowej teravity ? :ziober2: , no zjadłem przecież kalorie trzeba podwyższyć
a bo ja wiem czy ciężej :woot:
no właśnie ciężko czasem jest mi się najeść

Konto usunięte
Konto usunięte: ech co Ty teraz nabroiłeś?

a nie ważna co :ziober2:
teraz muszę się kamuflować , tylko pewnie teraz przez mój obecny nick też dadzą bana :lol2:

Konto usunięte
Konto usunięte: a no faktycznie o tej babie od zagłady ludzkości dawno w tamtym miejscu nie sprzedawałam

:crylol: jak myślisz ile już może mieć niewiast na koncie ?
halo halo Truskawkowy Stworku , przecież chyba już truskawek nie ma :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie chyba byłoby trudno z kuzynostwem też nie piję bo wszyscy młodsi o kilka lat no niestety, sama nie wiedziałam że aż tak źle będzie jak ich nie założę, bo bardzo słaba ta wada przynajmniej taki ból głowy jaki miałam wtedy w pracy zapamiętam na długo i sie nie ruszę bez okularów chyba krócej wyszło

dałoby się radę :rock: byleby mieć w tej samej sieci bo 600sms do wykorzystnia to jednak dużo :woot:, btw. kiedy ja ostatnio taki pakiet kupiłem , chyba ze 3lata temu :ninja:
mój kuzyn jest starszy ode mnie 7lat i czasem pije znami :woot:
to zakładaj te okulary , a nie lecisz w kulki jak M&Ms :klaps:

no teraz jest o wiele krócej niż dwa czy to trzy posty wcześniej :woot:
Jammi1990
Jammi1990
  9 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: LubiczRyszard

:crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: teraz chyba jest dosyć optymalnie

no teraz tak w miarę idzie :D

Konto usunięte
Konto usunięte: kiedyś dawniej tak było, teraz jest bardzo dużo chętnych a mało przyjęć i to wszystko przez ten kryzys , ja tam się cieszę że dostałem A nie wiem po kiego koleś załatwił sobie kategorię D , skoro i tak wprowadzili służbę zawodową no to nie takie stare , moje aktualne zdjęcia są ze stycznia już nie bawi mnie ocenianie i pisanie sweetaśny komentarzy

a to nie wiedziałam :woot: myślałam że dalej się wymigujecie :D widocznie sie nadajesz :pavarotti:
kolega sobie nie załatwił D, po prostu uczciwie poszedł na pobory i mu taką dali :lol:
ze stycznia to dość stare bo się trochę zmieniłam :woot: a Ty ciągle taki sam? :pavarotti:
przecież te słitaśne komcie są kul :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: z moim tekstem daleko nie zajadę, z resztą już mam doła

aj przestań, będzie dobrze:)

Konto usunięte
Konto usunięte: to ja nie wiem jak Wy to zrobiłyście , dzwonić po policję bo lusterko się przekrzywiło ? ciekawe jakie miała auto ta babka no mi się wydaje że raczej jest mało możliwe żeby usłyszeć, przecież raz że mogła muzyka grać dwa hałas aut , trzy bo przecież skupiona była jazdą a nie słuchania co się w okół dzieje a bo ja wiem , no zapoznać się udało w końcu sama wyskoczyła z zapoznaniem no to wiadomo że po pracy szybko padniesz , w zeszłym roku musiałem wstać po czwartej żeby dojechać na szóstą , kończyłem o 14.00 , a w domu byłem dopiero o 16. na drugiej zmianie tak samo było

bo baba się wpieprzyła jak widziała że jedziemy i jeszcze niby z naszej winy :woot: policjant też się z tej głupiej baby nabijał :mrgreen:
no i jeszcze na pewno koleżanka się zdenerwowała więc tym bardziej mogła nie słyszeć
odważna ta dziewczyna, ja bym się nie odważyła :ziober2:
to jak Ty to wytrzymywałeś? :woot: gdzie pracowałeś?:P

Konto usunięte
Konto usunięte: a mi się wydaje jednak że znowu wychodzi to długie no w liceum też są puści to fakt , ale jednak większość jest w tych zawodówkach i technikach , mamy te szczęście że już mamy pamiętam ten gorący maj gdzie z kolegami wyrywaliśmy się ze szkoły już o 11 do parku na browara i jak tam wyniki ? hmm to ona przeżyła z Wami te trzy lata ja tam gimnazjum najlepiej wspominam , klasę mieśmy bardzo zgraną (u nas było jeden za wszystkich wszyscy za jednego, ) i wychowawczyni mieliśmy również bardzo fajną no właśnie otóż to , to fakt lubiłem wagarować bo też miałem z kim a w gimnazjum chyba tylko raz byłem na wagarach , bo nie było nawet potrzeby .

już nie aż takie długie :mrgreen:
no dokładnie, a w moim przypadku: już za rok znów matura :nutki: :ziober2:
maj to najlepszy miesiąc na wagary:D
hmm nie dostałam sie na żaden kierunek na który chciałam, ale sie nie łamię :mrgreen: jutro chyba pojadę do Gdańska resztę dokumentów zanieść, chociaż jeszcze muszę się dowiedzieć co i jak
zazdroszczę Ci w takim razie zgranej klasy, ja na taką niestety nigdy nie trafiłam :and: zawsze jakieś grupy i ogólny podział;/ gimnazjum wspominam jako koszmar...

Konto usunięte
Konto usunięte: nie lubią Ciebie tutaj . hmm aż tak im się naraziłaś ? , z resztą co mnie opinia Twoich znajomych obchodzi jak i tak zazwyczaj nie są adekwatne nie gadaj że nie lubisz miętowej teravity ? , no zjadłem przecież kalorie trzeba podwyższyć a bo ja wiem czy ciężej no właśnie ciężko czasem jest mi się najeść

nie że nie lubią, ale różne opinie są :ziober2: pewnie byłoby coś w stylu że pyskata albo sadystka :ninja:
nigdy nie jadłam miętowej czekolady chyba :ninja: Tobie się przyda zastrzyk kalorii :lol:
na pewno ciężej bo trzeba sie ograniczać z jedzeniem słodyczy :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: a nie ważna co teraz muszę się kamuflować , tylko pewnie teraz przez mój obecny nick też dadzą bana

aż mnie ciekawość zżera :lol2:
świetny ten nick :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: jak myślisz ile już może mieć niewiast na koncie ? halo halo Truskawkowy Stworku , przecież chyba już truskawek nie ma

pewnie sporo:lol:
jak nie ma skoro nadal pracuję? :ninja: wczoraj było do sprzedaży najwięcej truskawek w tym roku :woot: ale tak za 3 tygodnie pewnie już sie skończą
podoba mi się ten Stworek :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: dałoby się radę byleby mieć w tej samej sieci bo 600sms do wykorzystnia to jednak dużo , btw. kiedy ja ostatnio taki pakiet kupiłem , chyba ze 3lata temu mój kuzyn jest starszy ode mnie 7lat i czasem pije znami to zakładaj te okulary , a nie lecisz w kulki jak M&Ms no teraz jest o wiele krócej niż dwa czy to trzy posty wcześniej

jakby w tej samej sieci to by się dało, by mi się palce od pisania nadwyrężyły:lol2:
ale niestety nie ta sieć :and: czyli tak za bardzo nie piszesz skoro nie wykupujesz pakietów? :ninja:
no 7 lat to jeszcze nie taki stary ten kuzyn :lol:
no teraz już zakładam... chociaż ja w ogóle mam coś z głową :lol:
LubiczRyszard
LubiczRyszard
  9 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte:

no co :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: no teraz tak w miarę idzie :D

zobaczymy ;]

Konto usunięte
Konto usunięte: a to nie wiedziałam myślałam że dalej się wymigujecie :D widocznie sie nadajesz kolega sobie nie załatwił D, po prostu uczciwie poszedł na pobory i mu taką dali ze stycznia to dość stare bo się trochę zmieniłam a Ty ciągle taki sam? przecież te słitaśne komcie są kul

no raczej dziewczyny się takimi rzeczami nie interesują :lol: , mi to w sumie byłoby obojętne czy byłby mus czy nie , bo i tak chyba będę w woju (chociaż to będzie nie obowiązkowe) :ninja:
bo pewnie zaniósł jakieś papierki od lekarza i dostał D :Tak:
a ileż tam można się zmienić ? no już nie taki sam bo włosy krótsze :tak:
tiaa uwielbiam je :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: aj przestań, będzie dobrze:)

jak dobrze gdy roboty nie mam , a CV powysyłałem :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: bo baba się wpieprzyła jak widziała że jedziemy i jeszcze niby z naszej winy policjant też się z tej głupiej baby nabijał no i jeszcze na pewno koleżanka się zdenerwowała więc tym bardziej mogła nie słyszeć odważna ta dziewczyna, ja bym się nie odważyła to jak Ty to wytrzymywałeś? gdzie pracowałeś?:P

hahaha no w końcu baba za kierownicą :cozagopek:
no to fajny policjant :lol:. hmm zdenerwowała się i pokazała demona ? :szok2:
no bardzo odważna , ja też bym nigdy czegoś takiego głupiego nie zrobiłbym :ninja:
spokojnie wytrzymałem, bo fajnego kolegę tam poznałem i praca nie była taka zła mimo że był tam upał 40C :woot:, na produkcji

Konto usunięte
Konto usunięte: już nie aż takie długie no dokładnie, a w moim przypadku: już za rok znów matura maj to najlepszy miesiąc na wagary:D hmm nie dostałam sie na żaden kierunek na który chciałam, ale sie nie łamię jutro chyba pojadę do Gdańska resztę dokumentów zanieść, chociaż jeszcze muszę się dowiedzieć co i jak zazdroszczę Ci w takim razie zgranej klasy, ja na taką niestety nigdy nie trafiłam zawsze jakieś grupy i ogólny podział;/ gimnazjum wspominam jako koszmar...

no , na szczęście i nieszczęście zrobiło się krótsze
już mniej niż rok ! :klaps:
mój ulubiony miesiąc do wagarowania był Listopad , Grudzień , no w każdym bądź razie zimą :ninja:
szkoda że się nie dostałaś :and: , a nie ma jakiegoś drugiego naboru ?
czyli dostałaś się na inny kierunek ? jaką resztę dokumentów :woot:
no w gimnazjum miałem najbardziej zgraną , chociaż tyle mi się udało że dobrze trafiłem

Konto usunięte
Konto usunięte: nie że nie lubią, ale różne opinie są pewnie byłoby coś w stylu że pyskata albo sadystka nigdy nie jadłam miętowej czekolady chyba Tobie się przyda zastrzyk kalorii na pewno ciężej bo trzeba sie ograniczać z jedzeniem słodyczy

:wtf: to zła z Ciebie kobieta , powinni Ciebie wykastrować !
powinnaś spróbować bardzo dobra , ale raczej wyjęta z lodówki :tak:
i tak mi ten zastrzyk nic nie da :smutny:
a to jednak nie chciałbym mieć Twojej materii , ale masz i plusy . zęby nie będą Ci się tak psuły !

Konto usunięte
Konto usunięte: aż mnie ciekawość zżera świetny ten nick

parę głupich tematów założyłem , no i podpadłem modom :lol2:
podoba się ? :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie sporo jak nie ma skoro nadal pracuję? wczoraj było do sprzedaży najwięcej truskawek w tym roku ale tak za 3 tygodnie pewnie już sie skończą podoba mi się ten Stworek

tego nikt nie wie , takie rzeczy pewnie nawet fizjologom się nie śniły :rock:
a ja myślałem że już nie rosną przecież to już połowa lipca :woot:
najwiecej ? :wtf:
Stworek Potworek w końcu i przecież jest adekwatny :lol2:

Konto usunięte
Konto usunięte: jakby w tej samej sieci to by się dało, by mi się palce od pisania nadwyrężyły ale niestety nie ta sieć czyli tak za bardzo nie piszesz skoro nie wykupujesz pakietów? no 7 lat to jeszcze nie taki stary ten kuzyn no teraz już zakładam... chociaż ja w ogóle mam coś z głową

pomasowałbym i by przeszło :pavarotti:
no nie piszę bo nie za bardzo lubię pisać , wolę dzwonić niż się męczyć :lol:
haha jeszcze :crylol:
masz zakładać te okulary bo inaczej będziesz mieć do czynienie z profesorem miodkiem :klaps:
LubiczRyszard
LubiczRyszard
  9 lipca 2009

no nie wiem czy to jest krócej :lol:
popatrz tylko na tę rolkę do przewijania jak się skurczyła
już nie mogę się doczekać kiedy będziemy na stronie 166 :ssh:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.