Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...
lista tematów
RELACJE Z MATURY PISEMNEJ strona 164 z 256
zgadzam się
będziesz cały pokryty wyblakłymi tatuażami i z fajką dryfował po morzu
czas strasznie szybko leci, a zmarszczek coraz więcej
JestemSzejkiem: no włożę ale tym to ja się nie martwię bo jednak zarobię na to i będzie gitara
ja się martwię czy się tam utrzymam
moja siostra studiuje Turystykę i Rekreacje gówniany że tak powiem kierunek , z resztą ona też tak twierdzi.
no opłaca się włożyć w te studia tyle kasy bo potem Ci się zwróci:) no i utrzymasz się na pewno skoro tak Cię o interesuje:D
to za turystykę tyle płaci? a co potem może robić? pracować w biurze turystycznym?
JestemSzejkiem: ale jednak wątpię żeby to było darmowe , pewnie poprawka jednego przedmiotu kosztuje jakieś 500zł albo i nawet lepiej
no ja słyszałam że się płaci za poprawki około 500 zł ale to na jakiejś innej uczelni było
JestemSzejkiem: no mogę walnąć w stylu reklamy cukierków Mmms czy jakoś tak
"cześć mała czy chciałabyś się spocić ze mną w spocie reklamowym"
być może to przekręciłem bo nie pamiętam reklam zawsze przełączam na inny kanał,
strasznie mnie to denerwuje , a jak dzisiaj zobaczyłem co w tej telwizji leci to chyba powoli dostaję depresji (TVN pięć odcinków brzyduli od dwudziestej )
czy ich nie poyebalo?
ale poszukam sobie na innych kanałach czegoś w końcu ma się ten cyfrowy polsat
taki tekst też by mógł być
ja zbytnio telewizji nie oglądam ale z tymi reklamami to zawsze przesadzali. ile rzeczy się dało zrobić w czasie jednej przerwy na reklamę
5 odcinków? to oni nie mają nic lepszego do puszczania? to już akurat przegięcie...
chociaz kiedyś było tak że przez jakieś 3 dni chyba, od rana do wieczora leciały odcinki House'a na AXN cały dzień przed telewizorem siedziałam
JestemSzejkiem: hmm to ja już Ciebie nie rozumiem , jeszcze nie dawno narzekałaś na nich i jesteś pokłócona z połową klasy , no właśnie dziwie im się jak można więcej czasu spędzać na naukę niż na przyjemności
a w gimnazjum to były czasy , prawie co dziennie się uczyłem żeby nie mieć dwa na semestr a w niektórych przypadkach nawet żeby nie mieć trójki
no co do Liceum to ja się w ogóle nie uczyłem , to co Ty gadasz że nie miałaś zgranej klasy ? u mnie to osoby drukowały ściągi dla poszczególnych osób , na moje szczęście byłem w tej grupce gdzie właśnie dostawałem te ściągi , ale i tak rzadko z nich korzystałem bo mnie dziady łapali , ale za to z jednego przedmiotu byłem mistrzem w podkładaniu gotowców
hmm 70miejsc to jednak wydaje mi się że mało ale mogę się mylić , powinni dać 140 minimum miejsc
ale to i tak może gadają ile to oni niby nie mają procentów , a okazać się może że mają o wiele mniej
a na zaoczne o tym kierunku nie chciałabyś iść , bo może i to by było jakieś rozwiązanie
ale matmę tylko zrozumiesz i już idzie jak po maśle , no zadania trzeba rozwiązywać i to chyba nawet masowo
jestem pokłócona z osobami ze swojej klasy, a tamta to równoległa. no przecież bym nie chodziła do klasy samych kujonów to profil mat-fiz a ja za głupia niestety ale właśnie prywatnie to naprawdę fajne osoby do tej klasy chodziły
nie wierzę zakuwałeś w gimnazjum ja własnie na przerwie 10 min przedd sprawdzianem zaglądałam do książki i sprawdzianik na 4 pisałam
no zgrana ta klasa była tylko jeśli chodziło o ściągi albo organizację jakiegoś wyjazdu w dzień w którym miał byc jakiś straszny sprawdzian, tak to była beznadzieja
z jakiego przedmiotu te gotowce podkładałeś?
ja tylko raz dałam, to było na chemii. podłożyłam tego gotowca, siedzę sobie zadowolona że się udało i w pewnym momencie patrzę, a to odpowiedzi nie z tej grupy wyjęłam potem musiałam kombinować żeby tę drugą wersję podłożyć i tak sie skończyła moja przygoda z gotowcami
no 70 miejsc to strasznie mało... oni się tak nie przechwalali raczej niestety.... nawet niektórzy świadectwo maturalne pokazali a na zaoczne raczej nie chcę iść, na dziennych to jest życie
JestemSzejkiem: ale najczęściej w szatni po kurtkę
takich typów to ja bym dawał na koniec tej kolejki ,
dokładnie! ile razy tak było że w kolejce 3 osoby przede mną i nagle reszta klasy czyli jakieś 35 osób zostało "wpuszczonych"
JestemSzejkiem: hmm Ty też z takich , no nie wybieraj ::
ba przecież dziewczyny od wieków uważa się za bojące , chociaż też się mówi że
"babę posłał do piekła " czy jakoś tak , nie pamiętam jak to dokładnie idzie
tak się w to wkręciłyście , ja bym tam poszedł tylko po to żeby dostać te czekolady czy co oni tam dają , chyba jeszcze zniżki na komunikację
no było się trochę w tym szpitalu , w końcu jestem pechowcem
a czy 65kg przy 180cm to jest dużo , bo mi się wydaje że to jednak o 5-10kg za mało
a co Ty chcesz się porównywać do anorektyczek ?
może jakieś chwilowe osłabienie to było , a z resztą nie wiem
nie znam się na tej medycynie i biologi (znienawidzony mój przedmiot)
ale ja to kulturalnie się wpycham tylko w wyjątkowych sytuacjach:D
no ja tam chodzę bo lubię oddawać krew, one nie lubią ale chcą jakiś dobry uczynek spełnić a czekolad mam jeszcze kilka od ostatniego oddawania
65 kilo na 180 cm?? :szok2: to juz chyba niedożywienie jest!
to raczej nie chwilowe osłabienie bo trwało 9 miesięcy dopóki mi się wyniki nie poprawiły, a teraz znowu miałam słabe, ale mieściłam się w jakichś dolnych granicach żeby mi pobrali
hmmm czyli jak np. powiem że się za miesiąc zabiję, a potem jednak się rozmyślę, to potem zrobię to, bo głupio by było zrezygnować jak juz sie zdeklarowałam?
JestemSzejkiem: już tak robię i jak na razie idzie bez zarzutu , no mi się nie zdarzyło dodać posta w połowie
tylko nie wiem komu by się to chciało czytać
mi się już kilka razy zdarzyło niedokończonego posta dodać
a czytelników ta książka by raczej nie miała zbyt wielu
powodzenia w odpisywaniu
no ja tak przewijam i przewijam a końca nie widać
Konto usunięte: będziesz cały pokryty wyblakłymi tatuażami i z fajką dryfował po morzu
czas strasznie szybko leci, a zmarszczek coraz więcej
nigdy w życiu nie zrobię tandetnego tatuażu , z resztą tatuaż wyeliminowałby mnie w byciu w wojsku jak bym był do tego zmuszony
twierdzisz że muszę zacząć coś brać na te zmarszczki , jakieś kremy czy tam tabletki
Konto usunięte: no opłaca się włożyć w te studia tyle kasy bo potem Ci się zwróci:) no i utrzymasz się na pewno skoro tak Cię o interesuje:D
to za turystykę tyle płaci? a co potem może robić? pracować w biurze turystycznym?
ponoć ładnie marynarze zarabiają ale tak jak mówiłem wcześniej mi nie o kasę chodzi
mogę żyć nawet skromnie bylebym był szczęśliwy i spełniony
to się tak gada że się interesuje a jak będzie się na tych studiach to zazwyczaj się każdemu odwidzi
no za Turystykę , nigdy bym na taki gupi kierunek nie poszedłbym
może pracować jako pilot wycieczek , opiekun , praca w biurze turystycznym jak mówisz , i chyba jeszcze może pracować przy tych aerobikach
Konto usunięte: no ja słyszałam że się płaci za poprawki około 500 zł ale to na jakiejś innej uczelni było
ponoć te poprawki chyba tańsze są właśnie na tych prywatnych uczelniach
ale jednak nie chciałbym być na prywatnych
Konto usunięte: taki tekst też by mógł być
ja zbytnio telewizji nie oglądam ale z tymi reklamami to zawsze przesadzali. ile rzeczy się dało zrobić w czasie jednej przerwy na reklamę
5 odcinków? to oni nie mają nic lepszego do puszczania? to już akurat przegięcie...
chociaz kiedyś było tak że przez jakieś 3 dni chyba, od rana do wieczora leciały odcinki House'a na AXN cały dzień przed telewizorem siedziałam
no raczej popatrzyliby się na mnie jak na jakiegoś debila
bywało i tak , że zdążyłem się odlać zaparzyć herbatę i zrobić sobie kolacje
no aż pięć , na szczęście już się te badziewie skończyło , chociaż mi to rybka bo jednak nie oglądam Telewizji bo mi się nie chce
AXN to w ogóle puszcza masowo powtórki , tak się patrzę że nie opłaca się kupować tych dodatkowych kanałów , np. na HBO zimą leciały przez cały miesiąc Piraci z Karaibów (wszystkie części) , chociaż ja tam mogłem to oglądać bo lubię takie filmy
Konto usunięte: jestem pokłócona z osobami ze swojej klasy, a tamta to równoległa. no przecież bym nie chodziła do klasy samych kujonów to profil mat-fiz a ja za głupia niestety ale właśnie prywatnie to naprawdę fajne osoby do tej klasy chodziły
nie wierzę zakuwałeś w gimnazjum ja własnie na przerwie 10 min przedd sprawdzianem zaglądałam do książki i sprawdzianik na 4 pisałam
no zgrana ta klasa była tylko jeśli chodziło o ściągi albo organizację jakiegoś wyjazdu w dzień w którym miał byc jakiś straszny sprawdzian, tak to była beznadzieja
z jakiego przedmiotu te gotowce podkładałeś?
ja tylko raz dałam, to było na chemii. podłożyłam tego gotowca, siedzę sobie zadowolona że się udało i w pewnym momencie patrzę, a to odpowiedzi nie z tej grupy wyjęłam potem musiałam kombinować żeby tę drugą wersję podłożyć i tak sie skończyła moja przygoda z gotowcami
no 70 miejsc to strasznie mało... oni się tak nie przechwalali raczej niestety.... nawet niektórzy świadectwo maturalne pokazali a na zaoczne raczej nie chcę iść, na dziennych to jest życie
a to takie sandały . zawsze tak jest że się koleguje z tymi z innej klasy
też tak miałem ale cóż przenosić przecież się nie będę bo po co ?
zauważyłem jednak że w LO jednak są bardziej fajniejsi ludzie niż ci z zawodówek i technikum
no przecież ładny miałaś wynik z matmy , więc o co Ci chodzi
matma skąd ja to znam
no w gimnazjum się uczyłem bo mi jeszcze zależało na ocenach , ale co w tym takiego dziwnego ? , pewnie na ładne oczy dostałaś cztery , joke
kiedyś to ja ściągałem od każdej osoby sąsiadującej ze mną , i miałem najlepszy wynik od nich
eee to i tak miałaś dobrze , u mnie żeby uciec całą klasą z lekcji to zdarzyło się tylko raz i to z cudem , nawet jeden debil chciał się cofać do szkoły ale ktoś go tam nastraszył i nie wrócił jednak do szkoły , i widzisz jakie to zdecydowane
to chyba jednak każda klasa miła kłopot z integracją pozalekcyjną
na strasznej przebrzydłej Chemii podkładałem
o widzę że nie tylko i ja podkładałem z Chemii , no to miałaś przygody
ja miałem kiedyś cztery wersje gotowców , zapamiętałem bo ułożyłem w kolejności zeszytów (nie wiem czy zrozumiesz , bo trochę namieszałem)
mojego kolegę baba złapała na gotowcu z jednego spr. 4 razy
też tak myślę że mało . hmmm no to słabo :( ,
będzie dobrze najważniejsze to myśleć pozytywnie
no na dziennych to tak , ale jednak oni mają gorzej bo chyba wyższy poziom tam jest
a to jednak nie dla mnie , z moją dwóją z chemii
Konto usunięte: dokładnie! ile razy tak było że w kolejce 3 osoby przede mną i nagle reszta klasy czyli jakieś 35 osób zostało "wpuszczonych"
nie no u mnie to czasem to ochroniarz gonił ich na tył , na moje szczęście
w ogóle oni powinni pozwalać wnosić kurtki na te ostatnie lekcje a nie , później kolejka jak za komuny po piwo
Konto usunięte: le ja to kulturalnie się wpycham tylko w wyjątkowych sytuacjach:D
no ja tam chodzę bo lubię oddawać krew, one nie lubią ale chcą jakiś dobry uczynek spełnić a czekolad mam jeszcze kilka od ostatniego oddawania
65 kilo na 180 cm?? :szok2: to juz chyba niedożywienie jest!
to raczej nie chwilowe osłabienie bo trwało 9 miesięcy dopóki mi się wyniki nie poprawiły, a teraz znowu miałam słabe, ale mieściłam się w jakichś dolnych granicach żeby mi pobrali
tak tak kulturalnie , skąd ja to znam rozumiem że jak się śpieszysz
bo jak nie to
lubisz krew oddawać sorry ale to dziwnie zabrzmiało
no spełniają dobry uczynek to fakt , to ile oni dają tych czekolad ?
może się skuszę
to wszystko przez geny , ale według BMI to mam niby prawidłową wagę , ale przynajmniej nie jestem narażony na jakieś tam choroby
chwilowe = 9msc
hmm najważniejsze że nawet na te minimum się załapałaś
Konto usunięte: hmmm czyli jak np. powiem że się za miesiąc zabiję, a potem jednak się rozmyślę, to potem zrobię to, bo głupio by było zrezygnować jak juz sie zdeklarowałam?
tyle że nie porównywałbym tego do samobójstwa , a wręcz porównałbym do
jeść chipsy czy nie jeść
Konto usunięte: mi się już kilka razy zdarzyło niedokończonego posta dodać
a czytelników ta książka by raczej nie miała zbyt wielu
jesteś zakręcona jak ślimaka domek
znam takich dwóch którzy by to przeczytali
i nawzajem
Konto usunięte: aż tyle czasu minęło?? :szok2:
to straszne ile mi to czasu zajmuje
wstrętny kolor przybrałeś
no tyle czasu , ale chyba teraz mniej napisałem , przynajmniej tak mi się wydaje
mi również dużo czasu to zajmuje
haha wiem , przynajmniej trochę anonimowy się czuję bo żeby przeczytać trzeba jednak zaznaczyć to myszką
Konto usunięte: specjalnie żeby klapsa dostać?
a Ty czemu tak razisz kolorem??
przedtem czekanie 17 minut na odpowiedz wydawało mi się męką a teraz ponad pół godziny
no ba kto by nie chciał dostać klapsika
a bo tak chcę trochę ludzi podenerwować
Apokalipsa haha no dla mnie również było męką , a teraz to droga krzyżowa
JestemSzejkiem: Pociesze Ciebie ze masz duzo czasu, bo ja idę już spać wiem ze szybko ale padam już na twarz i plecy mnie bolą od siedzenia
masz może w Orange ?
branoc ;* jutro odpisze
a dobra to porządnie odpiszę
Plusa mam
dobranoc;*
jutro mogę być dość późno jakby co, więc też możesz spokojnie do późnego wieczora odpisywać
no ja tez tak mam, z tym że teraz jeszcze po oczach daje
JestemSzejkiem: nigdy w życiu nie zrobię tandetnego tatuażu , z resztą tatuaż wyeliminowałby mnie w byciu w wojsku jak bym był do tego zmuszony
twierdzisz że muszę zacząć coś brać na te zmarszczki , jakieś kremy czy tam tabletki
to nie można być w wojsku jak się ma tatuaż? :szok2: dobre masz podejście, nie rób nigdy tatuażu
z tymi zmarszczkami to mi chodziło o mnie w końcu Twoje zakrywał kaptur na focie
JestemSzejkiem: ponoć ładnie marynarze zarabiają ale tak jak mówiłem wcześniej mi nie o kasę chodzi
mogę żyć nawet skromnie bylebym był szczęśliwy i spełniony
to się tak gada że się interesuje a jak będzie się na tych studiach to zazwyczaj się każdemu odwidzi
no za Turystykę , nigdy bym na taki gupi kierunek nie poszedłbym
może pracować jako pilot wycieczek , opiekun , praca w biurze turystycznym jak mówisz , i chyba jeszcze może pracować przy tych aerobikach
jak ładnie to brzmi no ale nie o brzmienie tu przecież chodzi, dobrze wiedzieć, że są jeszcze ludzie, którzy nie gonią tylko za pieniądzem;) grunt to być szczęśliwym.
na początku studiów może być faktycznie ciężko, ale to raczej dotyczy większości studentów, bo w końcu po liceum jesteśmy nieprzyzwyczajeni do nauki
ja kiedyś myślałam, żeby iść na Turystykę i Hotelarstwo, ale potem mi się odwidziało. żadnych perspektyw na ciekawą pracę po tym...
JestemSzejkiem: ponoć te poprawki chyba tańsze są właśnie na tych prywatnych uczelniach
ale jednak nie chciałbym być na prywatnych
no to właśnie trzeba się postarać żeby poprawek nie było
JestemSzejkiem: no raczej popatrzyliby się na mnie jak na jakiegoś debila
bywało i tak , że zdążyłem się odlać zaparzyć herbatę i zrobić sobie kolacje
no aż pięć , na szczęście już się te badziewie skończyło , chociaż mi to rybka bo jednak nie oglądam Telewizji bo mi się nie chce
AXN to w ogóle puszcza masowo powtórki , tak się patrzę że nie opłaca się kupować tych dodatkowych kanałów , np. na HBO zimą leciały przez cały miesiąc Piraci z Karaibów (wszystkie części) , chociaż ja tam mogłem to oglądać bo lubię takie filmy
z takim tekstem jakbyś wyjechał to na pewno by się dziwnie patrzyli ale są teksty które działają
jeszcze zależy co robiłeś na kolację ja tam zazwyczaj przełączałam na inny kanał i zanim reklamy się skończyły juz dawno wciągnęłam się w jakiś inny film:P
na HBO to słyszałam że też ciągle to samo leci, ale osobiście nie wiem bo nie mam Piraci z Karaibów są świetni, chociaż tylko 2 części widziałam ale te znam na pamięć prawie;D
JestemSzejkiem: a to takie sandały . zawsze tak jest że się koleguje z tymi z innej klasy
też tak miałem ale cóż przenosić przecież się nie będę bo po co ?
zauważyłem jednak że w LO jednak są bardziej fajniejsi ludzie niż ci z zawodówek i technikum
no przecież ładny miałaś wynik z matmy , więc o co Ci chodzi
matma skąd ja to znam
no w gimnazjum się uczyłem bo mi jeszcze zależało na ocenach , ale co w tym takiego dziwnego ? , pewnie na ładne oczy dostałaś cztery , joke
kiedyś to ja ściągałem od każdej osoby sąsiadującej ze mną , i miałem najlepszy wynik od nich
eee to i tak miałaś dobrze , u mnie żeby uciec całą klasą z lekcji to zdarzyło się tylko raz i to z cudem , nawet jeden debil chciał się cofać do szkoły ale ktoś go tam nastraszył i nie wrócił jednak do szkoły , i widzisz jakie to zdecydowane
to chyba jednak każda klasa miła kłopot z integracją pozalekcyjną
na strasznej przebrzydłej Chemii podkładałem
o widzę że nie tylko i ja podkładałem z Chemii , no to miałaś przygody
ja miałem kiedyś cztery wersje gotowców , zapamiętałem bo ułożyłem w kolejności zeszytów (nie wiem czy zrozumiesz , bo trochę namieszałem)
mojego kolegę baba złapała na gotowcu z jednego spr. 4 razy
też tak myślę że mało . hmmm no to słabo :( ,
będzie dobrze najważniejsze to myśleć pozytywnie
no na dziennych to tak , ale jednak oni mają gorzej bo chyba wyższy poziom tam jest
a to jednak nie dla mnie , z moją dwóją z chemii
no często tak jest.
pewnie, że w liceach są najfajniejsi ludzie w sumie to mamy chyba większy luz, bo na żadne praktyki nie musimy chodzić, ani zaliczać jakichś przedmiotów zawodowych. wystarczą skserowane ściągi żeby zdać
z matmy niby ładny wynik, ale zupełnie nic mi nie daje jeśli chodzi o punkty na studia... może za rok na rozszerzeniu sobie napiszę, w końcu nic nie stracę;)
w gimnazjum to nie mogłam liczyć na żadne zawyżane oceny bo nauczyciele mnie strasznie nie lubili w sumie nie wiem czemu toż ja taka milutka byłam
to właśnie jest najlepsze jak ściągasz od kogos a potem masz lepszą ocenę może Ty te lepsze oceny od tamtych dostawałeś bo lepiej umiesz ściemniać?
nie mogliście wszyscy razem zwiać z lekcji? zaczynam sie zastanawiac czy my do tej samej klasy nie chodziliśmy nam się udało tak bez problemu całą klasą iść na wagary dopiero na koniec 3ciej klasy jak połowy lekcji nie było zawsze znajdzie się jakiś idiota, który się boi bo "nauczyciel będzie sie gniewał"
o to tacy z nas chemicy z tymi zeszytami faktycznie trochę namieszałeś jak mozna złapać kogoś na gotowcu 4 razy na jednym sprawdzianie? :szok2: dziwne... u mnie w szkole złapany na pierwszym wyleciałby za drzwi
najpierw piszesz, że zawsze sie nastawiasz pesymistycznie, a teraz, że trzeba myśleć pozytywnie ja i tak wiem, że się nie dostanę, ale pogodziłam sie z tą myślą i nie będę rozpaczać jak będą wyniki :)
na dziennych niby jest wyższy poziom, ale jednak chyba ci z zaocznych mają dużo gorzej... w tygodniu praca, w weekendy nauka... ja tam wolę dzienne
JestemSzejkiem: tak tak kulturalnie , skąd ja to znam rozumiem że jak się śpieszysz
bo jak nie to
lubisz krew oddawać sorry ale to dziwnie zabrzmiało
no spełniają dobry uczynek to fakt , to ile oni dają tych czekolad ?
może się skuszę
to wszystko przez geny , ale według BMI to mam niby prawidłową wagę , ale przynajmniej nie jestem narażony na jakieś tam choroby
chwilowe = 9msc
hmm najważniejsze że nawet na te minimum się załapałaś
obrońca ludzi czekających w kolejkach ja się zawsze spieszę ale nie no nie wpycham się tak chamsko jak niektórzy i nie za każdym razem;p tylko kiedy to konieczne
no faktycznie musiało to dość dziwnie zabrzmieć ale nic na to nie poradzę a potem dostajesz 8 czekolad i dupa rośnie
czemu ja nie mam takich genów no skoro Twoje BMI jest w normie to dobrze, ale pewnie ledwo:P ja też się jeszcze mieszczę, ale znowu przytyłam
JestemSzejkiem: tyle że nie porównywałbym tego do samobójstwa , a wręcz porównałbym do
jeść chipsy czy nie jeść
moje porównanie jest lepsze w końcu nic się nie stanie jeśli zostaniesz;)
zakręcona? i to jak
ale to akurat jest winą niefortunnych kliknięć
ja też takich znam
JestemSzejkiem: haha wiem , przynajmniej trochę anonimowy się czuję bo żeby przeczytać trzeba jednak zaznaczyć to myszką
a mnie już oczy bolą od samego cytowania Twoich wypowiedzi w tym kolorze
racja
no to odpisałam tak na spokojnie mam nadzieję, że nas stąd nie wykopią przez te długaśne posty
postaram się tym razem żeby było tego jeszcze więcej
już zmieniłem , bo się ludzie czepiają , no w nocy to pewnie dobrze dawało po oczach
Konto usunięte: to nie można być w wojsku jak się ma tatuaż? :szok2: dobre masz podejście, nie rób nigdy tatuażu
z tymi zmarszczkami to mi chodziło o mnie w końcu Twoje zakrywał kaptur na focie
przecież od wieków , tatuażu nie można mieć będąc w policji i w wojsku bo dawniej tylko kryminaliści mieli tatuaże przecież , no chyba że już się coś zmieniło i o tym nie wiem , ponoć chyba jak ma się na prawej czy to lewej ręce to nie biorą
mi się w ogóle tatuaże nie podobają więc wiadomo jakie mam podejście , no i wiadomo w wojsku nawet są dobre perspektywy , pracujesz te 15-25 lat i emerytura
poza tym mają jeszcze zniżki na komunikację pkp, pks no miejską 78% , żarcie za darmo tylko nie wiem jak z tymi mieszkaniami czy jeszcze dostają
przecież Ty nie masz zmarszczek , a co do Twojego zdjęcia to
haha widzisz jak to fajnie mieć kaptur założony przy zdjęciu , same plusy
nie dość że nie widać Cię , to jeszcze zakrywa zmarszczki
masło maślane
Konto usunięte: jak ładnie to brzmi no ale nie o brzmienie tu przecież chodzi, dobrze wiedzieć, że są jeszcze ludzie, którzy nie gonią tylko za pieniądzem;) grunt to być szczęśliwym.
na początku studiów może być faktycznie ciężko, ale to raczej dotyczy większości studentów, bo w końcu po liceum jesteśmy nieprzyzwyczajeni do nauki
ja kiedyś myślałam, żeby iść na Turystykę i Hotelarstwo, ale potem mi się odwidziało. żadnych perspektyw na ciekawą pracę po tym...
haha no tak brzmi zbyt pięknie żeby było to prawdziwe ,
tzn. na pewno wiadomo że kasa się przyda , bo każdy przecież chciałby kupić mieszkanie/dom żeby być na swoim , mi osobiście marzy się jakiś dom na płw. Helskim
albo otworzyć by jakiś tam pensjonat
tylko trzeba patrzeć też z drugiej strony , bez pieniądza przecież żyć się nie da ?
niestety
no ponoć mówią że z co rok to co raz gorzej , tylko mi się w to nie chce wierzyć , jakby dać tym mądralom jeszcze raz do napisania maturę to ciekaw jestem ile by nazbierali tych pkt. , mój starszy kuzyn o 7lat sam mówił mi żeby nie zdał teraz matury , a miał same czwórki na maturze , twierdził z procentami jest o wiele gorzej ,
bo wcześniej można było zawyżyć a teraz ? procentów nie oszukasz
mam nadzieje że będzie dobrze , jak mnie wybia ze studiow to za rok znowu spróbuję , jakby mnie nie przyjęli to tylko szkoda mi tej kasy co w nią włożyłem
no właśnie też nie widzę dobrych perspektyw , przecież wszystko już pozajmowane
ja się zastanawiałem nad jakimiś studiami technicznymi , bo oni zawsze będą potrzebni tylko że trudno tam i pewnie nie poradziłbym sobie.
no u mnie to może być z tym problem i to duży , skoro zawsze się uczę na ostatnią chwilę
Konto usunięte: z takim tekstem jakbyś wyjechał to na pewno by się dziwnie patrzyli ale są teksty które działają
jeszcze zależy co robiłeś na kolację ja tam zazwyczaj przełączałam na inny kanał i zanim reklamy się skończyły juz dawno wciągnęłam się w jakiś inny film:P
na HBO to słyszałam że też ciągle to samo leci, ale osobiście nie wiem bo nie mam Piraci z Karaibów są świetni, chociaż tylko 2 części widziałam ale te znam na pamięć prawie;D
no ja bym na ich miejscu tak pomyślał :
"żeby tylko on się nie dostał , a jak się dostanie to żeby nie był w mojej grupie"
no działają ale to na Hot 13-16stki i to banalne teksty ,ale zazwyczaj każda się czerwieni i nie wie co odpowiedzieć , z resztą czasem też tak miałem jak jedna typka szła za mną spory kawałek i mnie zaczepiła , stałem jak wryty , zszokowany i nie wiedziałem czy to jakieś jaja czy co
no jak to co ?
tradycyjnie , kanapkę :
ser żółty , pomidor, cebula , pieprz, sól , masło , chleb , kawałek wędliny
no też zawsze zmieniam kanał , ale to i tak czasem nie ma na co niby ma się ten cyfrowy a taki badziew czasem
No lecą często powtórki, że nie opłaca się wykupować pakietu z HBO itp.
też już nie mam , ale miałem to jakoś przez trzy miesiące czy miesiąc pełen pakiet i tak najlepsza Telewizja to jest Al. Jazeera
no Piratów to po kilka razy oglądałem , tyle że wiadomo co za dużo to nie zdrowo
trzeciej nie widziałaś ? , trójka fajna jak cała reszta i tak pewnie już nie długo puszczą to w telewizji , chociaż może być jednak ciężko
Konto usunięte: pewnie, że w liceach są najfajniejsi ludzie w sumie to mamy chyba większy luz, bo na żadne praktyki nie musimy chodzić, ani zaliczać jakichś przedmiotów zawodowych. wystarczą skserowane ściągi żeby zdać
z matmy niby ładny wynik, ale zupełnie nic mi nie daje jeśli chodzi o punkty na studia... może za rok na rozszerzeniu sobie napiszę, w końcu nic nie stracę;)
w gimnazjum to nie mogłam liczyć na żadne zawyżane oceny bo nauczyciele mnie strasznie nie lubili w sumie nie wiem czemu toż ja taka milutka byłam
to właśnie jest najlepsze jak ściągasz od kogos a potem masz lepszą ocenę może Ty te lepsze oceny od tamtych dostawałeś bo lepiej umiesz ściemniać?
nie mogliście wszyscy razem zwiać z lekcji? zaczynam sie zastanawiac czy my do tej samej klasy nie chodziliśmy nam się udało tak bez problemu całą klasą iść na wagary dopiero na koniec 3ciej klasy jak połowy lekcji nie było zawsze znajdzie się jakiś idiota, który się boi bo "nauczyciel będzie sie gniewał"
o to tacy z nas chemicy z tymi zeszytami faktycznie trochę namieszałeś jak mozna złapać kogoś na gotowcu 4 razy na jednym sprawdzianie? :szok2: dziwne... u mnie w szkole złapany na pierwszym wyleciałby za drzwi
najpierw piszesz, że zawsze sie nastawiasz pesymistycznie, a teraz, że trzeba myśleć pozytywnie ja i tak wiem, że się nie dostanę, ale pogodziłam sie z tą myślą i nie będę rozpaczać jak będą wyniki :)
na dziennych niby jest wyższy poziom, ale jednak chyba ci z zaocznych mają dużo gorzej... w tygodniu praca, w weekendy nauka... ja tam wolę dzienne
no czy ja wiem czy lepiej , oni mają zawód a my ? i żeby jednak zdać to nie tylko trzeba było ściągać
no pod tymi zawodowymi przedmiotami i praktykami to mają o wiele gorzej i chyba w ogóle mieli więcej przedmiotów , ja pamiętam że w jakiś dzień kończyłem po 11 , a mój kolega cały tydzień kończył po 14stej
najgorzej jest siedzieć w szkole po 15stej , wiem coś o tym
chociaż bardzo rzadko bywałem na tej ostatniej lekcji
jak to ? , dziwna ta polibuda zamiast z matmy lepiej liczyć to wam z gegry co za dziady , kiedyś słyszałem że jak zda się matmę to witamy na polibudzie
w tym roku jest inaczej ?
no ja również nie mogłem liczyć na podwyższenie ocen , z resztą nigdy nie mogłem liczyć bo nie lubię komuś w dupę włazić , i tych dupolizów dałbym do jednej grupy , czy tam klasy , pamiętam jeden spr. z Historii nauczycielka powiedziała przy oddawaniu spr. " kompletnie nie na temat, trzy " , ja na temat i się wysilałem nawet i dostałem trzy plus a inni dostali dwóję a na temat pisali, tyle że mało
ja bym jej dał banię i by było sprawiedliwie
milutka byłaś ? bo Ty jesteś Truskawkowy Potworek
no też mi się to podoba każdy pyta się co masz co masz , a tu nagle taki zonk u nich się pojawia na twarzy , bo ja kompletnie nic się nie uczyłem i nic nie umiałem
jeszcze sami mówili żebym nie szedł na lekcję najwyżej nauczysz się i napiszesz sprawdzian
No nie mogliśmy , do tej samej klasy ? można by tak nawet powiedzieć
u mnie nawet jak uciekliśmy były problemy , bo każdy myślał czy te cztery cepy się wróciły do szkoły czy nie , musieliśmy aż dzwonić do nich i się upewnić
ja właśnie nie wiem czego oni się boją , przecież gdy ucieknie cała grupa czy tam klasa to oni nic nam nie zrobią , straszyli że nam pkt odejmą a tak na prawdę żadnych konsekwencji nie ponieśliśmy
widzę że chemia to też Twój jeden z ulubionych przedmiotów , do końca trzeciej klasy mnie prześladowała
no bo chodziło mi o to , że zeszyty w plecaku miałem poukładane wg kolejności
grup. a wiadomo w tych zeszytach były gotowce wg. kolejności grup
hmm nie wiem czy teraz zrozumiesz czy znowu jakoś tłumaczyć
nie na jednym sprawdzianie, tylko pisał pierwszy spr. złapała , poszedł na poprawę i znowu go złapała i tak dalej
haha wiem że to sprzeczne i takie rzeczy to nawet filozofom się nie śniły
bo ja zawsze piszę głupoty i to bardzo dużo głupot
nie no trzeba poczekać do końca , bo nadzieja zawsze jest
na dzienne bym się nawet nie dostał , i nie stać by mnie było
no pod tym wzgledem to zaoczni mają gorzej , ale pracujesz to masz pieniądze i nie musisz prosić się o rodziców żeby Ci dali na piwo w wieku 24 lat
Konto usunięte: obrońca ludzi czekających w kolejkach ja się zawsze spieszę ale nie no nie wpycham się tak chamsko jak niektórzy i nie za każdym razem;p tylko kiedy to konieczne
no faktycznie musiało to dość dziwnie zabrzmieć ale nic na to nie poradzę a potem dostajesz 8 czekolad i dupa rośnie
czemu ja nie mam takich genów no skoro Twoje BMI jest w normie to dobrze, ale pewnie ledwo:P ja też się jeszcze mieszczę, ale znowu przytyłam
założę jakieś stowarzyszanie , będę wysyłać nr KRS po forach żeby kasę przysyłali
ja bardzo często się śpieszę ale czasami mam tak że nic mi się nie chce , i nawet przepuszczam niektórych w kolejkę o ile stoję ostatni , no i tych z tyłu co za mną stoją
zawsze te dziadki i babcie się wpychają jak stoisz w kolejce do lekarza , w tym roku jak robiłem badania tego doświadczyłem
no właśnie ja już nic nie wiem , czy Ty jesteś Wampir czy Truskawkowy Potworek , będę chyba musiał użyć jakiegoś koła ratunkowego , bo mam jeszcze ich trzy
chyba
8 czekolad tylko ? to mało jak dla mnie , zawsze można spalić te kalorie
przynajmniej mój szybko spala
uwierz mi że byś nie chciała mieć takie geny ,
ale chyba Dziewczyny w ogóle szybciej tyją , tzn. tak mi się wydaję ale mogę się mylić bo ze mnie jest "znawca" ,
no moje BMI to minimum właśnie , po zdjęciu przecież widać że jeszcze dużo Ci do tej granicy nadwagi
to schudniesz przecież , tylko przyjdzie szkoła to zobaczysz , ja się boję gdy pójdę do pracy to jak będę wyglądać
no niby nic się nie stanie , ale jeszcze ktoś mnie nazwie jakimś psycholem który siedzi na forum i to jeszcze na tandetnej stronie
Konto usunięte: zakręcona? i to jak
ale to akurat jest winą niefortunnych kliknięć
ja też takich znam
właśnie to zauważyłem i to już dosyć dawno temu
hah no raczej , jeden przycisk i poszło w świat
czy My myślimy o tych samych ludkach
już zmieniłem , bo się ludzie czepiają
ale przyznasz że fajny kolor ?
Konto usunięte: no to odpisałam tak na spokojnie mam nadzieję, że nas stąd nie wykopią przez te długaśne posty
mi te odpisywanie zajęło ponad godzinę
teraz Twoja kolej
współczuję Ci
przynajmniej mamy pewność że nikt tego nam nie przeczyta bo za długie to jest
chyba nas z stąd nie wykopią bo już po maturze i to raczej jest opuszczony temat tak jak czarnobyl ,
a jeszcze nie
zapomniałem o sierpniowej maturze
współczuję im
a już myślałem że mnie wylogowało a tu jeszcze nie
Konto usunięte: JestemSzejkiem:Apokalipsa haha no dla mnie również było męką , a teraz to droga krzyżowa
dokładnie! dopiero skończyłam czytać a jeszcze odpisać
to ma być krótsze? cosik nie wychodzi
no teraz to już jest dopiero hardcore , ja musiałem aż odpocząć żeby teraz znowu odpisać
ja to robię inaczej , czytając jedno zdanie odpisuję
no teraz to na pewno nie wyszło
Konto usunięte: a dobra to porządnie odpiszę
Plusa mam
dobranoc;*
jutro mogę być dość późno jakby co, więc też możesz spokojnie do późnego wieczora odpisywać
jak możesz , później piszę z przerwami bo zmęczony jestem
szkoda że masz plusa , bo jedna 20gr za smsa to dużo
to gdzie Ty idziesz ? właściwie byłaś ?