margotka
margotka
  4 maja 2009 (pierwszy post)

Moi Drodzy...

w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...

i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!

piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.

Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...:mrgreen:

Jammi1990
Jammi1990
  30 czerwca 2009
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: widziałem , to ja rączki chowam (bez skojarzeń :ninja) a czego od razu że lepiej ? myśl pozytywnie nie wiem czy coś by to dało , bo przecież mogą ściągnąć tablicę ale to raczej rzadko , chyba w ogóle o czymś takim nie słyszałem no wydaje mi się że małe , ale jest jeszcze poczta , bedziemy telegramy wysyłać pogadamy zobaczysz :) , ten mundur chyba nie jest biały tylko czarny czy tam granatowy taki jak konduktor

eee tam i tak nie mam Twoich włosów koniecznych do wykonania lalki :lol:
dobrze, postaram się mysleć bardziej pozytywnie: 55% :brawo: :D
no raczej rzadko się chyba zdarza żeby odjechali i nie zapłacili, myśl pozytywnie :mrgreen:
no jakoś się może da chociaż te 'telegramy' wysyłać :lol2:
łeee biały mundur lepszy :pavarotti: chociaż w sumie mundur to mundur :ninja:
znowu zbaczamy z tematu :ninja:
Jammi1990
Jammi1990
  30 czerwca 2009
Lucjan
Lucjan: jedyny plus, geo mi sie liczy x4

jak to x4? :D
Lckowy
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
Lckowy
  30 czerwca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: jak to x4? :D

rozszerzenie :ziober2:
idę na geografie dalej ;P
Lckowy
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
Lckowy
  30 czerwca 2009

Uniwersytet Łodzki rlz :rock: !

Jammi1990
Jammi1990
  30 czerwca 2009
Lucjan
Lucjan: rozszerzenie idę na geografie dalej ;P

no to nie masz się czym przejmować :mrgreen:
geografia musi być ciekawa jako kierunek studiów, sama też o tym kiedyś myślałam:P
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem
  30 czerwca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: eee tam i tak nie mam Twoich włosów koniecznych do wykonania lalki dobrze, postaram się mysleć bardziej pozytywnie: 55% :D no raczej rzadko się chyba zdarza żeby odjechali i nie zapłacili, myśl pozytywnie no jakoś się może da chociaż te 'telegramy' wysyłać łeee biały mundur lepszy chociaż w sumie mundur to mundur znowu zbaczamy z tematu

uffff kamień spadł mi z serca :ziober2:
no , grzeczna dziewczynka a wydawała się taka nieposłuszna zła i nieludzka :klaps:
po raz któryś tam wyjątkowo się z Tobą zgodzę
da się , myśl pozytywnie :mrgreen: , a istnieje jeszcze takie coś jak telegram :Woot:
też mi się bardziej podoba biały ale on jest dostępny już dla tych wykształconych, chyba :ninja:
tutaj inaczej się nie da :smutny:
Jammi1990
Jammi1990
  30 czerwca 2009
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: nieposłuszna zła i nieludzka

pochlebiasz mi :kv3: :lol:

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: po raz któryś tam wyjątkowo się z Tobą zgodzę da się , myśl pozytywnie , a istnieje jeszcze takie coś jak telegram też mi się bardziej podoba biały ale on jest dostępny już dla tych wykształconych, chyba tutaj inaczej się nie da

bo ja mam zawsze rację :mrgreen:
telegramów już chyba nie ma :D ale coś się wymyśli - trzeba myśleć pozytywnie :lol2:
to będziesz mógł czasem z wypożyczalni wziąć biały i trochę poszpanować na ulicy :crylol:
zauważyłam że się nie da:ninja:
Andrew25111989
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Andrew25111989
  30 czerwca 2009

teraz na jakąś polibudę trzeba iść
pewnie rzeszów ;D
i jakaś mechanika

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem
  30 czerwca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: pochlebiasz mi

Ty rzeczywiście jesteś Gargamel

Konto usunięte
Konto usunięte: bo ja mam zawsze rację telegramów już chyba nie ma :D ale coś się wymyśli - trzeba myśleć pozytywnie to będziesz mógł czasem z wypożyczalni wziąć biały i trochę poszpanować na ulicy zauważyłam że się nie da

w większości [color=white]nie masz racji :ssh:
no to wytresujemy gołębia pocztowego , powinien być szybszy od naszej polskiej poczty :tak:
haha tak to będę robić jak się nie dostanę na studia :crylol:
tylko znając życie to ten mundur chyba jedynie mógłbym wypożyczyć u czipendejsów :lol:
to grzeszysz :klaps:
Jammi1990
Jammi1990
  30 czerwca 2009
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: Ty rzeczywiście jesteś Gargamel

oj no od razu, że gargamel, po prostu wszyscy na pierwszy rzut oka oceniają mnie jako grzeczną, ułożoną dziewczynkę :and:

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: w większości nie masz racji no to wytresujemy gołębia pocztowego , powinien być szybszy od naszej polskiej poczty haha tak to będę robić jak się nie dostanę na studia tylko znając życie to ten mundur chyba jedynie mógłbym wypożyczyć u czipendejsów to grzeszysz

ja nie mam racji ? :martuska:
ja się zawsze zastanawiałam jak te gołębie pocztowe działały ale dopiero ostatnio coś mi zaczęło świtać :mrgreen:
dostaniesz się MYŚL POZYTYWNIE :mrgreen:
jakoś by się dało wypożyczyć, ewentualnie możesz uszyć :ninja:
Jammi1990
Jammi1990
  30 czerwca 2009
Andrew25111989
Andrew25111989: teraz na jakąś polibudę trzeba iść

polibuda jest najlepsza :rock:
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem
  30 czerwca 2009
Andrew25111989
Andrew25111989: teraz na jakąś polibudę trzeba iść pewnie rzeszów ;D i jakaś mechanika

olej studia zapisz się jeszcze raz do tego samego liceum ,
ja tak zrobię :lol2: , chyba nauczycielki by mnie wypier-olily ze szkoly

Konto usunięte
Konto usunięte: oj no od razu, że gargamel, po prostu wszyscy na pierwszy rzut oka oceniają mnie jako grzeczną, ułożoną dziewczynkę

Bo dziewczynki są przecież grzeczne , gorzej z chłopcami zawsze Ci źli i najgorsi nie wiem czemu tak jest :nie:
ale to chyba dobrze że tak Ciebie oceniają

Konto usunięte
Konto usunięte: ja nie mam racji ? ja się zawsze zastanawiałam jak te gołębie pocztowe działały ale dopiero ostatnio coś mi zaczęło świtać dostaniesz się MYŚL POZYTYWNIE jakoś by się dało wypożyczyć, ewentualnie możesz uszyć

no dobra czasem masz rację :ssh:
a mnie się wydaje że to jakieś bajki wciskane nam , ale nie jestem tego pewien
ok , Dostałem się :w00t: , myślę pozytywnie :ninja:
pewnie się gdzieś da i nawet kupić, oho z moimi zdolnościami to wyszłaby jakaś skarpeta :lol2:
Jammi1990
Jammi1990
  30 czerwca 2009
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: Bo dziewczynki są przecież grzeczne , gorzej z chłopcami zawsze Ci źli i najgorsi nie wiem czemu tak jest ale to chyba dobrze że tak Ciebie oceniają

bo dziewczynki dyskretniej broją :ssh:
nie zawsze lepiej niestety

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: no dobra czasem masz rację a mnie się wydaje że to jakieś bajki wciskane nam , ale nie jestem tego pewien ok , Dostałem się , myślę pozytywnie pewnie się gdzieś da i nawet kupić, oho z moimi zdolnościami to wyszłaby jakaś skarpeta

często się zdarza to "czasem" kiedy mam rację :jezyk:
no to się nazywa pozytywne myślenie :lol: jeszcze tylko opić to że się dostałeś :lol2:
kupić na pewno się da, ale kto by dał tyle kasy jeśli nie byłby potrzebny ten mundur:woot: skarpeta :crylol:
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem
  30 czerwca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: bo dziewczynki dyskretniej broją nie zawsze lepiej niestety

a to cwane lisy czy tam łasice :nie:
hmm to w jakich przypadkach jest gorzej :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: często się zdarza to "czasem" kiedy mam rację no to się nazywa pozytywne myślenie jeszcze tylko opić to że się dostałeś kupić na pewno się da, ale kto by dał tyle kasy jeśli nie byłby potrzebny ten mundur skarpeta

no dobra masz w większości rację , tylko teraz się tym tak nie przechwalaj :ziober2:
idę zaraz powiedzieć rodzicom że dostałem się :crylol: , no w końcu trzeba myśleć pozytywnie :tak: , opić to ja jadę jutro do Władysławowa i wrócę jakoś chyba w piątek
no w sumie to ja nie wiem po co , no chyba żeby pójść na łowy :lol2: ,
i to ogromna skarpeta :crylol:
ja będę lecieć , muszę się umyć naszykować ubrania coś tam spakować na dwudniową wycieczkę , no i jutro czeka mnie (robienie zdjęć , wizyta u dwóch lekarzy jeden musi mi dać orzeczenie do szkoły a drugi wydać mi morskie świadectwo zdrowia no i zaniesienie tych papierów )
jak pomyślę co mnie czeka , to już mi się nie chce iść :nie:

może później będę :bye:
Jammi1990
Jammi1990
  30 czerwca 2009
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: może później będę

ale mnie później nie będzie, i też juz lecę :bye:
udanej wycieczki :pavarotti:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.