margotka
margotka
  4 maja 2009 (pierwszy post)

Moi Drodzy...

w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...

i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!

piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.

Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...:mrgreen:

Jammi1990
Jammi1990
  30 czerwca 2009
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: jak lepiej ? mróz nie mróz a Ty będziesz latać po pipidówach na mrozie , a ja będę w tej chwili w Afryce na rejsie

jak na mrozie? moge tez pracować w biurze:P w sumie bardziej mnie interesuje robienie rysunków i map niż bieganie z patykami po polu :mrgreen:
a w afryce jest AIDS i malaria :ninja:

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: a dlaczego niby ciężko skoro będę mieć więcej czasu , w końcu pół roku to dużo wolnego czasu ale szczerze to wątpię że założę jakąś rodzinę

no pół roku to naprawdę kupa czasu:D
a nie chcesz zakładać rodziny? :wtf:

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: studia niestacjonarne zjazdowe - zjazdy w grudni, czerwcu , i dodatkowo we wrześniu (chyba w razie jakiś poprawek ) i co niby na tych zjazdowych przyjeżdżają tylko na sesje ? to w jakim sposobem bym wiedział z czego mam się uczyć

AM jest jednak jakaś dziwna... bez sensu te zjazdy:woot:
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem
  30 czerwca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: jak na mrozie? moge tez pracować w biurze:P w sumie bardziej mnie interesuje robienie rysunków i map niż bieganie z patykami po polu a w afryce jest AIDS i malaria

pracownikom biurowym szybko im dupa rośnie :jezyk:
no to by było nawet ciekawe
a biegaj biegaj , sport to zdrowie :ziboer2:
będziesz latać z kijem to prawie jak czarownica :cozagopek:
ja tam się patrzę na plusy , banany i te inne owoce :napalony: , ciepły klimat :w00t:

Konto usunięte
Konto usunięte: no pół roku to naprawdę kupa czasu:D a nie chcesz zakładać rodziny?

w sam raz na podjęcie innej pracy, przez te pół roku :tak:
chciałbym jak chyba każdy , ale gdzie ja niby bym mieszkał ? przecież nie w domu Alberta :lol2: ani z rodzicami :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: AM jest jednak jakaś dziwna... bez sensu te zjazdy

dlatego nie dam tych zjazdowych tylko tę normalne niestacjonarne :tak:
Milenka11990
Milenka11990
  30 czerwca 2009

Zdałam!!!
Polski- 37% ;/
Niemiecki-69%
WOS- 42 %
Wszystko pisałam na podstawie ale za rok poprawiam maturę z tym, że niemiecki napiszę na poziomie rozszerzonym.

Jammi1990
Jammi1990
  30 czerwca 2009
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: pracownikom biurowym szybko im dupa rośnie no to by było nawet ciekawe a biegaj biegaj , sport to zdrowie :ziboer2: będziesz latać z kijem to prawie jak czarownica ja tam się patrzę na plusy , banany i te inne owoce , ciepły klimat

ehhh no z tą dupą to masz niestety rację... ale mam siostrę dietetyka więc nie jest tak źle, ona mnie odchudzi :ziober2:
może być jak czarownica :pavarotti: przeczytaj mój opis na profilu :crylol:
jejuu banany :w00t: przywieziesz mi trochę? :D i tak teraz dostanę 5 kilo bananów bo mi kolega obiecał jak zdam maturę :kv3:

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: w sam raz na podjęcie innej pracy, przez te pół roku chciałbym jak chyba każdy , ale gdzie ja niby bym mieszkał ? przecież nie w domu Alberta ani z rodzicami

to jest dobry pomysł :tak:
no będziesz raczej dobrze zarabiał na statku, więc będzie Cię chyba stać na wynajęcie jakiegos mieszkania:woot:

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: dlatego nie dam tych zjazdowych tylko tę normalne niestacjonarne

słusznie :tak:
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem
  30 czerwca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ehhh no z tą dupą to masz niestety rację... ale mam siostrę dietetyka więc nie jest tak źle, ona mnie odchudzi może być jak czarownica przeczytaj mój opis na profilu jejuu banany przywieziesz mi trochę? :D i tak teraz dostanę 5 kilo bananów bo mi kolega obiecał jak zdam maturę

no tak chyba jest widzę to po mojej siostrze i kuzynie (był taki chudy jak szkapa ,a teraz druga broda mu rośnie ) :lol:
kurczę czy mi się to śniło czy Ty mi już kiedyś mówiłaś że masz siostrę dietetyka a może ktoś jeszcze tak mi mówił :woot:
kiedyś nawet czytałem , i widzę że kręcą Cie laleczki wodo , czy tam vodoo :pavarotti:
jakbym przewoził je, to nawet paletę bym przywiózł Ci :lol:
haha no to koleś się wkopał

Konto usunięte
Konto usunięte: to jest dobry pomysł no będziesz raczej dobrze zarabiał na statku, więc będzie Cię chyba stać na wynajęcie jakiegos mieszkania

to jest bardzo dobry pomysł :ziober2:
ponoć zarabiają ale nawet nie oto mi chodzi
wynajęte czyli nie moje , pie-dole takie coś :Tak:
ja chcę mieć swoje mieszkanie takie własne :zakochany:
Jammi1990
Jammi1990
  30 czerwca 2009

dobra, tego tematu lepiej nie zaśmiecać jakimiś długaśnymi postami :lol:

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem
  30 czerwca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra, tego tematu lepiej nie zaśmiecać jakimiś długaśnymi postami

w sumie racja , jeszcze bana dostaniemy czy coś w tym stylu albo zaczną nas wyzywać :ninja:
Jammi1990
Jammi1990
  30 czerwca 2009
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: w sumie racja , jeszcze bana dostaniemy czy coś w tym stylu albo zaczną nas wyzywać

dokładnie :ninja:
to zadowolony jestes z wyników matury? :mrgreen:
do którego tu zostajesz? 5.07?
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem
  30 czerwca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: dokładnie to zadowolony jestes z wyników matury? do którego tu zostajesz? 5.07?

dobrze wyjątkowo się Ciebie posłucham
tylko z fizyki jestem zadowolony , a u Ciebie jak ? :lol:
chyba jednak nie zostaję , prawdopodobnie będę pracować na stacji paliw :banan:
Jammi1990
Jammi1990
  30 czerwca 2009
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: dobrze wyjątkowo się Ciebie posłucham tylko z fizyki jestem zadowolony , a u Ciebie jak ? chyba jednak nie zostaję , prawdopodobnie będę pracować na stacji paliw

mnie się zawsze trzeba słuchać :pavarotti:
ja nie jestem zadowolona, ta gegra mnie dobija a reszta przedmiotów się nie liczy...
no to do końca wakacji będziesz niedostępny? praca całkiem niezła :mrgreen: tylko szkoda że Cię nie będzie :(
Lckowy
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
Lckowy
  30 czerwca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ta gegra mnie dobija

nosz :nie:
ekonomiczna :and: !
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem
  30 czerwca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: mnie się zawsze trzeba słuchać ja nie jestem zadowolona, ta gegra mnie dobija a reszta przedmiotów się nie liczy... no to do końca wakacji będziesz niedostępny? praca całkiem niezła tylko szkoda że Cię nie będzie :(

a jeżeli nie, to co by mi groziło :woot:
ja bym się na Twoim miejscu cieszył , przecież zawsze mogło być gorzej
wydaje mi się że dłużej :tak: , w sumie to się boję jakby ktoś zatankował i by zwiał :/
może parę razy będę :tak:
Jammi1990
Jammi1990
  30 czerwca 2009
Lucjan
Lucjan: nosz

no co :and:

JestemSzejkiem
JestemSzejkiem: a jeżeli nie, to co by mi groziło ja bym się na Twoim miejscu cieszył , przecież zawsze mogło być gorzej wydaje mi się że dłużej , w sumie to się boję jakby ktoś zatankował i by zwiał :/ może parę razy będę

voodoo :kv3:
gorzej mogło być, ale lepiej też.
no jak zwieje to raczej nie będzie Twoja wina, poza tym jest monitoring i masz nr rejestracyjne;)
taa ale jakie są szanse, że będziemy tu o tym samym czasie? :P to se nie pogadamy, ale może kiedyś zobaczę jakiegoś Szejka w białym mundurze na ulicy w Gdańsku :lol:
JestemSzejkiem
JestemSzejkiem
  30 czerwca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: voodoo gorzej mogło być, ale lepiej też. no jak zwieje to raczej nie będzie Twoja wina, poza tym jest monitoring i masz nr rejestracyjne;) taa ale jakie są szanse, że będziemy tu o tym samym czasie? :P to se nie pogadamy, ale może kiedyś zobaczę jakiegoś Szejka w białym mundurze na ulicy w Gdańsku

widziałem :lol2: , to ja rączki chowam (bez skojarzeń :ninja)
a czego od razu że lepiej :mrgreen: ? myśl pozytywnie
nie wiem czy coś by to dało , bo przecież mogą ściągnąć tablicę :woot: ale to raczej rzadko , chyba w ogóle o czymś takim nie słyszałem
no wydaje mi się że małe , ale jest jeszcze poczta , bedziemy telegramy wysyłać :tak:
pogadamy zobaczysz :) , ten mundur chyba nie jest biały tylko czarny czy tam granatowy taki jak konduktor :lol:
Lckowy
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
Lckowy
  30 czerwca 2009

jedyny plus, geo mi sie liczy x4 :ziober2:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.