margotka
margotka
  4 maja 2009 (pierwszy post)

Moi Drodzy...

w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...

i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!

piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.

Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...:mrgreen:

pearl188
pearl188
  18 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam az 3 strony i pewnie skocnze przed czasem..jezu..wczoraj zero strsu a dzisiaj wychodze z siebie bo nie wiem jakie pytania dostane jutro dzisiaj polowa mojej klasy mowila i 5 osob nie zdalo chyba sie zabije jesli jutro nie zdam

przed czasem to dobrze że skończysz . Nikt nie będzie Cię popędzał .. Zdasz na pewno , pytania nie sa trudne a jaki temacik ?
pearl188
pearl188
  18 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: a mowione? powiedzialas wszystko? :P

mówilam 9 minut. Powiedziałam wszyściutko bez zająknięcia sama byłam w szoku bo w domu cycatów zapominałam a tam nic nie zapomniałam :)
wyzeej
wyzeej
  18 maja 2009

85 % z niemca, mistrzunio ^^.

x5xBlAcKxAnGeLx5x
x5xBlAcKxAnGeLx5x
  18 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: mówilam 9 minut. Powiedziałam wszyściutko bez zająknięcia sama byłam w szoku bo w domu cycatów zapominałam a tam nic nie zapomniałam :)

ja mam 4 strony i gadam 25 min je :wtf: mam najwiecej stron w klasie :/
pearl188
pearl188
  18 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam 4 strony i gadam 25 min je mam najwiecej stron w klasie :/

za długo...
musisz szybciej mówić ;D
morela26
morela26
  18 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Nikt nie będzie Cię popędzał

U mnie w klasie podobno pare odob mowilo ponad 15 min to im przerwala komisja. Czyli lepiej mowic krocej :)
Ja mam 5 str pracy, troche skrocilam bo na poczatku mialo byc 6 :) i mowie to jakies 14 min.

Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam 4 strony i gadam 25 min je mam najwiecej stron w klasie :/

moze musisz troche szybciej mowic ;)
x5xBlAcKxAnGeLx5x
x5xBlAcKxAnGeLx5x
  18 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: za długo... musisz szybciej mówić ;D

wole skrocic :lol2:
morela26
morela26
  18 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: odob

osob :and:
chomicco18
chomicco18
  18 maja 2009

4 w 25min?? :D to jakim tempem ty je mówisz?? składasz po literce czy co? :D heh
ja miałem o fantasy-scharakteryzować cechy i motywy fantasy na podstawie wybranych utworów czy jakoś tak :D

anioleceq
anioleceq
  18 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: jak mamusie kocham ze Ci nie wierze Ja mam 4 strony u musze skracac bo sie w czasie nie mieszcze

a mi po przepisaniu na kompa z 4 kancelaryjnych wyszły 2 i kilka linijek ;o :| musze coś dopisać :D haha
ale lepiej mieć więcej, bo i tak tego się nie powie słowo w słowo ;)
x5xBlAcKxAnGeLx5x
x5xBlAcKxAnGeLx5x
  18 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: 4 w 25min?? :D to jakim tempem ty je mówisz?? składasz po literce czy co? :D heh

Mowie normalnie! Tak jak recytuja wiersze tak sie staram czytac bo babka ktora mam w komisji nie lubi jak ktos czyta szbko byle do przodu.
x5xBlAcKxAnGeLx5x
x5xBlAcKxAnGeLx5x
  18 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: a mi po przepisaniu na kompa z 4 kancelaryjnych wyszły 2 i kilka linijek ;o :| musze coś dopisać :D haha

ja mam 4 na kompie, czcionka 12.
lolipopHs
lolipopHs
  18 maja 2009

Moj temat to jak artysci przedstawiali boga w roznych epokach?

wzielam sobie sw aleksego - sredniowiecze
kochanowskiego humn czego chcesz do nas panie
twradowskiego spieszmy sie kochac....
i grochowiaka Znaki:(

anioleceq
anioleceq
  18 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam 4 na kompie, czcionka 12.

ja tez własnie 12tka, dopisze, żeby miec 3 strony i pasuje, bo i tak się pewnie zająkne kilka razy no i cytatow nie mam wpisanych :)
x5xBlAcKxAnGeLx5x
x5xBlAcKxAnGeLx5x
  18 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tez własnie 12tka, dopisze, żeby miec 3 strony i pasuje, bo i tak się pewnie zająkne kilka razy no i cytatow nie mam wpisanych :)

no ja wlasnie planuje moja skrocic do 3,5 - 3 ;]
Skoro masz cytaty to tez Ci nabije troche czasu :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.