margotka
margotka
  4 maja 2009 (pierwszy post)

Moi Drodzy...

w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...

i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!

piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.

Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...:mrgreen:

chrupus
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 3
chrupus
  18 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie to samo nie zdam, nic jeszcze nie umiem, nie chce mi sie tego uczyć. boję sie pytań.

ucze sie od tyg ;p
wlasnie najgorsze pytania ...
walone motywy sadu ostatecznego ;d naaa chooolere mi to ;p
pearl188
pearl188
  18 maja 2009

Nie bójcie się polskiego ustnego . - wczoraj byłam załamana , bo prezentację napisała mi moja polonistka , a ja nawet nie raczyłam zerknąć na te wszystkie wiersze i ksiązki w bibliografii. dziś miałam ustny polski , pracę powiedziałam bezbłednię , komisja była przesympatyczna , chociaż miałam 2 najgorsze s u k i z mojej szkoły , dostałam 18 pkt. Sama nie wiem za co. :D Ale jest git :)

chomicco18
chomicco18
  18 maja 2009

hehe...i tak każdy się stresuje ;p
ja się tak zestresowałem ze az pracy zapomniałem a miałem 7 str do wykucia...ale na szczęscie jest plan ramowy ;) popatrzałem,przypomniałem sobie i dalej jazda :D
16pkt miałem i jestem zadowolony...chociaż się nieźle zacinałem ;p
pozdro ;)

morela26
morela26
  18 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie bójcie się polskiego ustnego . - wczoraj byłam załamana , bo prezentację napisała mi moja polonistka , a ja nawet nie raczyłam zerknąć na te wszystkie wiersze i ksiązki w bibliografii. dziś miałam ustny polski , pracę powiedziałam bezbłednię , komisja była przesympatyczna , chociaż miałam 2 najgorsze s u k i z mojej szkoły , dostałam 18 pkt. Sama nie wiem za co. :D Ale jest git :)

Hehe mowilam ze zdasz ;] Teraz za mnie trzemajcie kciuki na juto :P bo se nie poradze... ;]
kapitanSzejk
kapitanSzejk
  18 maja 2009

jest tu jakiś cwaniak z angielskiego i powie mi

jak się zapytać po ang. "Kiedy będzie mechanik" ?
When arrive mechanic ?
When will mechanic?
:woot:

hehaka
hehaka
  18 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: a no chyba, że w ten sposób xD I rozumiem, że się okazało, że aż taka straszna komisja nie była? ;]

nie, pozytywnie było, tylko jedna babka czytala w moich myslach [nie pytaj mnie kobito z djez ire] no i zapytala.. :ziober2:
chomicco18
chomicco18
  18 maja 2009

u mnie z polskiego spoko babki były...naprowadzały mnie nawet jak nie wiedziałem jakiegos pytania ;0
z kolei na rosyjskim to nawet słowem się nie odezwały....

anioleceq
anioleceq
  18 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: No co Ty, hehe za samo powiedzenie pracy jest 6 czy 7 pkt takze juz masz zdana ;)

ZA powiedzenie pracy jest 5 pkt aby ;)
3 za sposob zrealizowania tematu +2 za kompozycje
7 za pytania
8 za język (albo na odwrót:ninja:)
anioleceq
anioleceq
  18 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: jak się zapytać po ang. "Kiedy będzie mechanik" ? When arrive mechanic ? When will mechanic?

when will arrive car mechanic ;>
anioleceq
anioleceq
  18 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: z kolei na rosyjskim to nawet słowem się nie odezwały....

Bo w języku jak jest s u c z to musisz sam poprosic żeby sparafrazowały pytanie ;]
pearl188
pearl188
  18 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Hehe mowilam ze zdasz ;] Teraz za mnie trzemajcie kciuki na juto :P bo se nie poradze... ;]

Poradzisz ;-) Będę 3-mać napisz jutro jak tam Ci poszło :)))
x5xBlAcKxAnGeLx5x
x5xBlAcKxAnGeLx5x
  18 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: a miałem 7 str

jak mamusie kocham ze Ci nie wierze :wtf:
Ja mam 4 strony u musze skracac bo sie w czasie nie mieszcze :smutny:
pearl188
pearl188
  18 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: jak mamusie kocham ze Ci nie wierze Ja mam 4 strony u musze skracac bo sie w czasie nie mieszcze

ja miałam pisane 7 . :lol: hehe może on też :D
lolipopHs
lolipopHs
  18 maja 2009

ja mam az 3 strony i pewnie skocnze przed czasem..jezu..wczoraj zero strsu a dzisiaj wychodze z siebie bo nie wiem jakie pytania dostane jutro:and: dzisiaj polowa mojej klasy mowila i 5 osob nie zdalo chyba sie zabije jesli jutro nie zdam :nfw:

x5xBlAcKxAnGeLx5x
x5xBlAcKxAnGeLx5x
  18 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: pisane 7

a mowione? :mrgreen: powiedzialas wszystko? :P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.