Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...
lista tematów
RELACJE Z MATURY PISEMNEJ strona 138 z 256
ja przed chwila mowilam przed siostra i normalnie co slowo sie zacinalam katastrofa..wiem co chce powiedziec ale stres jes wiekszy:(
u mnie na cala szkole jedna osoba nie zdala.
w ubieglym roku tak samo, i w dodatku tylko tego ustnego, jednego jedynego egzaminu, a wszystkie pisemne do przodu..
ale nic to, nie łam sie, zaprezentujesz temat, odpowiesz na jakies pytanie i juz z gorki. : )
Konto usunięte: u mnie na cala szkole jedna osoba nie zdala.
w ubieglym roku tak samo, i w dodatku tylko tego ustnego, jednego jedynego egzaminu, a wszystkie pisemne do przodu..
żeby nie zdac to trzeba nie umieć wcale prezentacji, albo skonczyć po 5 min i nie odpowiedzieć na pytania. u mnie w szkole w zeszlym roku ponoć nie zdali tylko Ci co odmówli odpowiedzi na pytania, nawet nie próbowali.
Konto usunięte: ale nic to, nie łam sie, zaprezentujesz temat, odpowiesz na jakies pytanie i juz z gorki. : )
wydaje mi się, zę najgorsze jest to czekanie tam ;/ ;/
i wiem nawet jakie ;P więc zamilcz lub się nie odzywaj
no ale ustny niemiecki Ci chyba nie będzie potrzebny na studia (o ile się wybierasz ;P w co nie wątpie xD)? :)
Konto usunięte: nie, pozytywnie było, tylko jedna babka czytala w moich myslach [nie pytaj mnie kobito z djez ire] no i zapytala..
a to cholera jedna xD Ale nie dałaś się zagiąć? :P
Konto usunięte: Mowie normalnie! Tak jak recytuja wiersze tak sie staram czytac bo babka ktora mam w komisji nie lubi jak ktos czyta szbko byle do przodu.
zrób jej na złość i powiedz wszystko na jednym tchu
a ja po ustnym angielskim... zdane 15/20... ciulowy obrazek miałem :/
i teraz wakacje do 15 czerwca...
jakieś coś w stylu aerobiku ;/ Kilka osób siedzi na matach i się rozciąga, przy jednym facecie instruktorka jest...
pytania do obrazka:
- dlaczego uważasz, że mężczyzna rozmawia z kobietą?
- co człowiek powinien robić, aby być zdrowym? (czy jakoś tak)
1. Jestem w bibliotece: (egzaminujący rozpoczyna rozmowę)
- mówie jaką książkę chcę wypożyczyć
- czy są inne książki w podobnej tematyce?
- na jak długo mogę wypożyczyć książkę?
2. Rozmawiam z kolegą na temat wycieczki... (egzaminujący rozpoczyna rozmowę)
- jak długa była ta wycieczka?
- co ciekawego widziałem?
- jaka była atmosfera na wycieczce?
3. Wynajmuje z kolegą mieszkanie w Czechach i coś mi w nim nie pasuje... (ja rozpoczynam rozmowę)
- mówię, co bym chciał zmienić
- egzaminujący przedstawia swoją propozycję, na którą się nie zgadzam i podaję jakieś argumenty
- egzaminujący podaje kolejną propozycję, na którą się zgadzam
powodzenia ;]
LO? :)
PS. Zboczonego masz avka
Gratuluję wszystkim zdania ;] Ale mnie dopadł pewien problem.... Co dalej? :woot: Może niech administratorzy założą nowy temat związany ze studiami... I jakie szkoły możecie polecić w woj. mazowieckim... Wszystko byle nie związane z matematyką...
nie lubię milczeć
trzeba było zwątpić
Ide na Studium Kosmetyczne potem moze jakies studia :)
a polski jak?
nie za dobrze Ci ?