Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...
lista tematów
RELACJE Z MATURY PISEMNEJ strona 139 z 256
Konto usunięte: żeby nie zdac to trzeba nie umieć wcale prezentacji, albo skonczyć po 5 min i nie odpowiedzieć na pytania. u mnie w szkole w zeszlym roku ponoć nie zdali tylko Ci co odmówli odpowiedzi na pytania, nawet nie próbowali.
możesz umiec doskonale prezentacje i tez nie zdac, za nia otrzymujesz 5pkt. ; )za rozmowe 7, a za jezyk 8, gdy nie rozmawiasz, automatycznie zero za jezyk i egzamin do tyłu.
mnie rano, jeszcze w domu dopadl straszny stres, a tam, juz bylo lepiej. Patrzysz na tylu zestresowanych buraczynek, od razu lepiej. : )
a skąd! 'były trąby' 'no były' nabajerowalam.
wyrafinowany: ja to chcę mieć tyle z niemca
swoją drogą to polskiego się obawiałem i poszedł mi zbyt łatwo, więc znając moje szczęście na niemcu wylosuję mega trudny zestaw
mialam relacjonowanie o sztuce teatralnej oraz negocjacje o autostopie, przerabialam na korkach tysiac razy ta scenke i zapomnialam kluczowego slowka. Ja sie nie nadaje na takie egazminy, stres mi wyzera cala wiedze
Konto usunięte: mialam relacjonowanie o sztuce teatralnej oraz negocjacje o autostopie, przerabialam na korkach tysiac razy ta scenke i zapomnialam kluczowego slowka. Ja sie nie nadaje na takie egazminy, stres mi wyzera cala wiedze
ja tam mam gdzieś co wylosuję, w sumie 6 punktów to dostanę jak powiem, że się nie zgadzam na coś i opowiem co jest na obrazku