Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...
RELACJE Z MATURY PISEMNEJ strona 131 z 256
Witam xd
Czytam wasze posty juz od 4 maja ;p
Ja juz po swoich pisemnych ... matma ... mysle, ze dobrze poszla :) jednak mam problem ...
zrobilem zadanko idealnie wyszla mi prosta -3/4x-1 ... jednak...
nie starczylo mi miejsca i w nastepnym zadaniu mialem pusta kartke (w ogole nie czaje prawdopodobienstawa)
Napisalem na tej czystej kartce:
Rozwiazanie do zadania 8 :
... i pisalem dalej ... uznaja mi to ? bo jednak 6 pkt to 12% i na mojej uczelni to dodatkowe 12 pkt :| szkola oficerska :D
Zostaly mi jeszcze tylko ustne... angielski luzik, jednak polski ;/ sram ze strachu pomimo, ze mam prezentacje i niecala polowe umiem a mam dopiero w srode ...
Boje sie bo mojego kolege oblali ... gadal "podobno" z 15 min i dostal 4pkt ;/
Pozdrawiam i trzymam kciuki ! :)
chyba wlasnie jest wazne co gadal ... pewnie nie na temat ...
Ja mam Motywy sadu w literaturze i sztuce ;p
a teza to
Sposoby ukazania sadu ostatecznego zmieniaja sie w kazdej epoce ...
Mam kilka utworow wierszykow obrazow i jazda ;p
potop biblijny apokalipsa sodoma i gomora ze 4 obrazy nie-boska komedia i 2 wiersze ; o
za duzo ;d ale oby zdac ...
ja w sumie swojej pracy w ogóle nie spisywałem miałem tezę i plan ramowy, na maturze improwizowałem, na pytania lajtowo odpowiedziałem i dostałem 1oo procent :)
a jak myslisz o tym ?
bo kurde miejsca mi zabraklo ... dalem strzalke i podpis rozwiazanie ...
a w nastepnym zadaniu napisalem rozwiazanie do zadania 8 :P
cieeekawe ...
zależy od egzaminatora :)
musisz poczekać.
chociaż niby w instrukcji jest, że odpowiedzi zamieszczaj tylko w miejscach na to przeznaczonych.
no tak...
tylko, ze na matmie czasem jest tak, ze daja 2 strony a rozwiazanie zajmuje jakies 5 linijek :|
bezsensu ...
zobaczymy, oby byl wyrozumialy
No właśnie... jeszcze egzamin zawodowy ;/ hmmm ja to wiem, że nie zdam :D:D Projekt z ustalenia diety?? Obliczanie kalorii, białka, tłuszczu?? ;/ Dajcie spokój... Aaa dla tych co nie wiedzą... Trzeba to zaliczyć na 75% Inaczej się nie zdaje ;D