margotka
margotka
  4 maja 2009 (pierwszy post)

Moi Drodzy...

w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...

i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!

piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.

Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...:mrgreen:

hydeparkowy
hydeparkowy
  15 maja 2009

poszedłem na luzie i na luzie zdałem ;)

chrupus
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 3
chrupus
  15 maja 2009

Witam xd
Czytam wasze posty juz od 4 maja ;p
Ja juz po swoich pisemnych ... matma ... mysle, ze dobrze poszla :) jednak mam problem ...
zrobilem zadanko idealnie wyszla mi prosta -3/4x-1 ... jednak...
nie starczylo mi miejsca i w nastepnym zadaniu mialem pusta kartke (w ogole nie czaje prawdopodobienstawa)
Napisalem na tej czystej kartce:
Rozwiazanie do zadania 8 :
... i pisalem dalej ... uznaja mi to ? bo jednak 6 pkt to 12% i na mojej uczelni to dodatkowe 12 pkt :| szkola oficerska :D

Zostaly mi jeszcze tylko ustne... angielski luzik, jednak polski ;/ sram ze strachu pomimo, ze mam prezentacje i niecala polowe umiem a mam dopiero w srode ...
Boje sie bo mojego kolege oblali ... gadal "podobno" z 15 min i dostal 4pkt ;/

Pozdrawiam i trzymam kciuki ! :)

hydeparkowy
hydeparkowy
  15 maja 2009
chrupus
chrupus: gadal "podobno" z 15 min i dostal 4pkt ;/

bo ważne jest nie co gadał i ile, ale jak i jak odpowiadał na pytania komisji.
chrupus
chrupus
  15 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: bo ważne jest nie co gadał i ile, ale jak i jak odpowiadał na pytania komisji.

chyba wlasnie jest wazne co gadal ... pewnie nie na temat ...
Ja mam Motywy sadu w literaturze i sztuce ;p
a teza to
Sposoby ukazania sadu ostatecznego zmieniaja sie w kazdej epoce ...
Mam kilka utworow wierszykow obrazow i jazda ;p
potop biblijny apokalipsa sodoma i gomora ze 4 obrazy nie-boska komedia i 2 wiersze ; o
za duzo ;d ale oby zdac ...
hydeparkowy
hydeparkowy
  15 maja 2009
chrupus
chrupus: chyba wlasnie jest wazne co gadal ... pewnie nie na temat ... Ja mam Motywy sadu w literaturze i sztuce ;p a teza to Sposoby ukazania sadu ostatecznego zmieniaja sie w kazdej epoce ... Mam kilka utworow wierszykow obrazow i jazda ;p potop biblijny apokalipsa sodoma i gomora ze 4 obrazy nie-boska komedia i 2 wiersze ; o za duzo ;d ale oby zdac ...

ja w sumie swojej pracy w ogóle nie spisywałem miałem tezę i plan ramowy, na maturze improwizowałem, na pytania lajtowo odpowiedziałem i dostałem 1oo procent :)
chrupus
chrupus
  15 maja 2009
chrupus
chrupus: nie starczylo mi miejsca i w nastepnym zadaniu mialem pusta kartke (w ogole nie czaje prawdopodobienstawa) Napisalem na tej czystej kartce: Rozwiazanie do zadania 8 : ... i pisalem dalej ...

a jak myslisz o tym ?
bo kurde miejsca mi zabraklo ... dalem strzalke i podpis rozwiazanie ...
a w nastepnym zadaniu napisalem rozwiazanie do zadania 8 :P

cieeekawe ...
hydeparkowy
hydeparkowy
  15 maja 2009
chrupus
chrupus: a jak myslisz o tym ? bo kurde miejsca mi zabraklo ... dalem strzalke i podpis rozwiazanie ... a w nastepnym zadaniu napisalem rozwiazanie do zadania 8 :P cieeekawe ...

zależy od egzaminatora :)
musisz poczekać.

chociaż niby w instrukcji jest, że odpowiedzi zamieszczaj tylko w miejscach na to przeznaczonych.
chrupus
chrupus
  15 maja 2009

no tak...
tylko, ze na matmie czasem jest tak, ze daja 2 strony a rozwiazanie zajmuje jakies 5 linijek :|
bezsensu ...
zobaczymy, oby byl wyrozumialy

thomas893
thomas893
  15 maja 2009
silkaaaaa
silkaaaaa: no kazdy to przechodzi;))) sie ocierpielismy tyle to wkoncu cos sie dobrego nalezy;))

cierpieć to będę ja :lol2: 15 i 16 czerwca - egzaminy zawodowe przy których matura to mały pikuś :P
silkaaaaa
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 7
silkaaaaa
  15 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte:

heh dasz rade;))))) niema tego złego co by na dobre nie wyszło;D
BeztroskoProsto
BeztroskoProsto
  15 maja 2009

No właśnie... jeszcze egzamin zawodowy ;/ hmmm ja to wiem, że nie zdam :D:D Projekt z ustalenia diety?? Obliczanie kalorii, białka, tłuszczu?? ;/ Dajcie spokój... Aaa dla tych co nie wiedzą... Trzeba to zaliczyć na 75% Inaczej się nie zdaje ;D

silkaaaaa
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 7
silkaaaaa
  15 maja 2009

oj tam wy zdolni chłopcy jesteście to zdacie;DD będzie blisko 100% albo 100;p

EverybodyLies1
EverybodyLies1
  15 maja 2009
BeztroskoProsto
BeztroskoProsto: Projekt z ustalenia diety?? Obliczanie kalorii, białka, tłuszczu?? ;/

hah ustal diete dla mnie;p bo walczyłam z maturalnym stresem sprawdzaniem jaką pojemność ma mój żołądek;p przyda się;))) :lol2:
hydeparkowy
hydeparkowy
  15 maja 2009

jakiś taki looz mnie ogarnął, a jeszcze mam tydzień męczarni :C

UkladInercjalny
UkladInercjalny
  15 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Jestem PO!!!!! Bałam sie panicznie przed tą chemią i dlatego nie spałam ani sekundy, ale mam to juz za sobą.. Hurraaaa!!

Jak chemia? ;)
Ja jestem zadowolona :ssh:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.