Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...
lista tematów
RELACJE Z MATURY PISEMNEJ strona 128 z 256
Konto usunięte: Eh, po dzisiejszej fizyce już jestem tak spłukana emocjonalnie, że właściwie stresu nie odczuwam
Doskonale znam to uczucie - doskwiera mi po biologi.. Ja dzisiaj robiłam zadania i nic mi nie idzie.. W planach mam uczyc się całą noc, ale i ta nie wiem czy to coś da.. Czuję, że zawale.. Już mi się mózg stopił
A mam jeszcze jedno pytanie odnośnie ustnego polaka.... Czy mogę zerkać w swoją prezentację?? I czy grożą mi jakiegoś minusowe punkty za to...
ile wam zeszło nauczenie sie tej prezentacji?
mam zaledwie 3,5 strony, ale tak mi sie nie chce jej uczyc że non stop to odwlekam
ja mam jutro prezentację i nawet jej nie napisałem i już nie napiszę
mam tylko pytanie czy prezentacja odbywa się na stojąco czy na siedząco?
Konto usunięte: Jakieś 3-4 godzinki Wstałam o 4.45 w dniu prezentacji i się uczyłam - to jest odwlekanie
oh mistrzostwo
gratuluję :)
jak to?
pewnie :)
nie widzę potrzeby pisania tego, mam plan ramowy, który sam stworzyłem, wiem o czym chcę gadać, znam lektury, po co mam się męczyć w pisania czegoś co potem i tak bym pewnie inaczej powiedział.
Wolę przyswoić sobie bardziej w tym czasie realia epoki, żeby nie zostać zaskoczonym jakimś niewygodnym pytaniem ;)
Konto usunięte: Doskonale znam to uczucie - doskwiera mi po biologi.. Ja dzisiaj robiłam zadania i nic mi nie idzie.. W planach mam uczyc się całą noc, ale i ta nie wiem czy to coś da.. Czuję, że zawale.. Już mi się mózg stopił
Mi biologia dobrze poszla, wiec z tym akurat jakoś spoko.
Fizyka niespodziewanie gorzej
A chemia? Teoretycznie z nią miałam największe problemy.. ale wiesz, wszystko zalezy od tgo, czy mi podpasuje