margotka
margotka
  4 maja 2009 (pierwszy post)

Moi Drodzy...

w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...

i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!

piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.

Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...:mrgreen:

Aniunia47
Aniunia47
  14 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Eh, po dzisiejszej fizyce już jestem tak spłukana emocjonalnie, że właściwie stresu nie odczuwam

Doskonale znam to uczucie - doskwiera mi po biologi.. Ja dzisiaj robiłam zadania i nic mi nie idzie.. :smutny: W planach mam uczyc się całą noc, ale i ta nie wiem czy to coś da.. Czuję, że zawale.. Już mi się mózg stopił :haft:
BeztroskoProsto
BeztroskoProsto
  14 maja 2009

A mam jeszcze jedno pytanie odnośnie ustnego polaka.... Czy mogę zerkać w swoją prezentację??:woot: I czy grożą mi jakiegoś minusowe punkty za to...

Aniunia47
Aniunia47
  14 maja 2009
BeztroskoProsto
BeztroskoProsto: Czy mogę zerkać w swoją prezentację??

Wogóle nie możesz trzymac w ręku napisanej prezentacji, bo Ci zabiorą jak będziesz miała (możesz jedynie w plan).. Jeżeli masz na mysli prezentacje multimedialną to jak raz czy dwa na krótko spojrzyc nic się nie powinno stac..
Aniunia47
Aniunia47
  14 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: miała

Pardon, miał.. :mrgreen:
savoureaux
savoureaux
  14 maja 2009

ile wam zeszło nauczenie sie tej prezentacji? :woot:
mam zaledwie 3,5 strony, ale tak mi sie nie chce jej uczyc że non stop to odwlekam :ninja:

Aniunia47
Aniunia47
  14 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ile wam zeszło nauczenie sie tej prezentacji? mam zaledwie 3,5 strony, ale tak mi sie nie chce jej uczyc że non stop to odwlekam

Jakieś 3-4 godzinki :woot: Wstałam o 4.45 w dniu prezentacji i się uczyłam - to jest odwlekanie :mrgreen:
3majcie kciuki za jutrzejszą chemie, bo jak nie to :krzeslo:
hydeparkowy
hydeparkowy
  14 maja 2009

ja mam jutro prezentację i nawet jej nie napisałem i już nie napiszę :lol2:

mam tylko pytanie czy prezentacja odbywa się na stojąco czy na siedząco?

Aniunia47
Aniunia47
  14 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: mam tylko pytanie czy prezentacja odbywa się na stojąco czy na siedząco?

Na siedząco i Bogu niech będa dzięki, bo chyba bym zemdlała..
hydeparkowy
hydeparkowy
  14 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Na siedząco i Bogu niech będa dzięki, bo chyba bym zemdlała..

no mi w sumie wszystko jedno, ale na stojąco raczej mógłbym wkurzyć komisję swoim nerwowym chodzeniem ;)

a i jeszcze jedno na tej kartce może być zarówno plan ramowy jak i bibliografia czy tylko plan?
CattieBrie
Reputacja: 6 | BluzgometrTM: 10
CattieBrie
  14 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: odbywa się na stojąco czy na siedząco?

a ja stać musiałam :and:
Perfect only in her imperfections.
Jammi1990
Jammi1990
  14 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: a i jeszcze jedno na tej kartce może być zarówno plan ramowy jak i bibliografia czy tylko plan?

może byc i to i to:)
powodzenia:)
savoureaux
savoureaux
  14 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakieś 3-4 godzinki Wstałam o 4.45 w dniu prezentacji i się uczyłam - to jest odwlekanie

oh :mrgreen: mistrzostwo :mrgreen:
gratuluję :)

Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam jutro prezentację i nawet jej nie napisałem i już nie napiszę

jak to? :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: 3majcie kciuki za jutrzejszą chemie, bo jak nie to

pewnie :)
hydeparkowy
hydeparkowy
  14 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: jak to?

nie widzę potrzeby pisania tego, mam plan ramowy, który sam stworzyłem, wiem o czym chcę gadać, znam lektury, po co mam się męczyć w pisania czegoś co potem i tak bym pewnie inaczej powiedział.
Wolę przyswoić sobie bardziej w tym czasie realia epoki, żeby nie zostać zaskoczonym jakimś niewygodnym pytaniem ;)
UkladInercjalny
UkladInercjalny
  14 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Doskonale znam to uczucie - doskwiera mi po biologi.. Ja dzisiaj robiłam zadania i nic mi nie idzie.. W planach mam uczyc się całą noc, ale i ta nie wiem czy to coś da.. Czuję, że zawale.. Już mi się mózg stopił

Mi biologia dobrze poszla, wiec z tym akurat jakoś spoko.
Fizyka niespodziewanie gorzej
A chemia? Teoretycznie z nią miałam największe problemy.. ale wiesz, wszystko zalezy od tgo, czy mi podpasuje
savoureaux
savoureaux
  14 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: nie widzę potrzeby pisania tego, mam plan ramowy, który sam stworzyłem, wiem o czym chcę gadać, znam lektury, po co mam się męczyć w pisania czegoś co potem i tak bym pewnie inaczej powiedział.

no skoro jesteś pewien tego co masz powiedzieć no to pewnie :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.