Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...
lista tematów
RELACJE Z MATURY PISEMNEJ strona 130 z 256
no wiesz ja nauczylam sie calej 5str prezentacji a tam przed wejsciem tak mnie stres wzial ze zapomnialam wszystko;p ale jak weszlam to powoli jakos wszystko wracalo do normy i pow wszystko;D takze trzeba byc nastawionym optymistycznie pow sobie: ide tam zrobic sowje i wylaze;DD pomaga to;))
a mi tam wmiare ale mogloby byc lepiej;p teraz wkacje;)))) ale jakos tak mam wrazenie jakby jeszcze cos na mnie czeka;lo do zaliczenia;p
Haaaaa już po maturach :D:D Jaki to stres był przed tym polakiem....Takie głupoty gadałem, że to klasyka!! Prezentacji zapomniałem i po swojemu gadałem, odpowiedziałem na 3 z 4 pytań :woot: nie wiem czemu ich tyle było no ale cóż... 14 pkt z polaka, 20 z angola i można działać :D
no ja tak samo, nawet nie liczyłam ile, ale babka z komisji drążyła temat i drążyłą, w pewnym momencie wymiękłam i powiedziałam nie wiem:/ boo to, że miałam Liste Schindlera w pracy wykorzystaną nie znaczy chyba, że muszę ze szczegółami znać całą jego biografię, od urodzenia aż do śmierci i nawet po śmierci:/
to niezle...no mnie to katowała głównie z ,,zdążyć przed panem Bogiem" charakterystyki itp i w ogóle jakies beznadziejne pytania....ale jakos sie dalo rade;p kat byl...;DD