massacre: Nie sa kijowe, komputery ocenia sie przez segment konsumentow dla ktorych sa tworzone. Acery sa Bardzo dobre w swojej klasie, niezawodne i w dobrej cenie, gdzie dla przykladu wsród laptopów takze tej samej klasy dell ma corocznie najwiecej reklamacji i ponadto wiele ich produktów jest wadliwych Juz zaraz po zejściu z taśmy produkcyjnej.
Nie wiem jakiej rangi użytkownikiem jestes, być moze faktycznie na twoje potrzeby afer jest za słaby jednak nie możesz zaprzeczyć jakoby nie był w swej klasie jedna z najlepszych Marek :)
Kazdy ma inne potrzeby, ja jestem przyzwyczajone do Maca i cieżko by mi było stwierdzić ze jakikolwiek komputer z innym oprogramowaniem by mnie w pełni usatysfakcjonowal. Mimo to jestem przeciętnej rangi użytkownikiem któremu nie sa potrzebne mi wypasne karty graficzne czy niewiadomo jakie procesory, bowiem nie korzystam Ani z gier, ani z oglądania na nim filmów. Kazdy ma inne zapotrzebowania. Sprawdzalam ceny i myślałam o nowym vaio jednak w tej cenie to wole dołożyć do appla. Bo gdzie vaio z pewnością bedzie lepszy od acera to do appla sie nie umywa :)
jestem raczej przecietnej rangi uzytkownikiem, czasem gram w gry (chociaz od tego to ma nintendo ds) czasem ogladam filmy (chociaz od tego to mam telewizor do ktorego moge podlaczyc usb), wiec niewiadomo czego to ja nie robie :)
jesli chodzi o laptopa to mam hp, z tym ze to prezent urodzinowy, osobiscie jak bede kupowac to chyba asusa.
zreszta, ja sie nie musze znac, wystarczy ze moj facet sie zna, jednak do acerow czy toshiby jestem uprzedzona.
co do viao to moja mama ma, ale giganta z tym duzym ekranem (bo uzywa go zmiast stacjonarnego). porownac ci z mackiem nie porownam, bo i tak by mi nie podpasowal - jestem typowym uzytkownikiem windowsa i do niego jestem przyzwyczajona.
chociaz ostatnio sie zastanawialam nad tym mega cieniutkim mac'kiem :D
massacre: Agoosia, tak pisałam o stacjonarnym
wlasnie sobie mysle, co to za laptop
massacre: P.s. A co do Dody... Jest przykładem jak śliczna dziewczyna a najbardziej jej skóra, cera, twarz mogą być zniszczone przez tony tapety! Moze być przykładem dla młodych kobiet co nie robić zeby dobrze wyglądać
raczej przykladem jak operacje plastyczne can go wrong.