Konto usunięte: przyszly mi dzisiaj 3 paczki
moja przychodzi jutro, z rozmiarem wiekszym tych butow co wrzucilam foto wyzej, musialam wymienic :/ z Conversami (tak kryzys wieku sredniego
) i czyms tam jeszcze - zapomnialam co zamowilam godzine temu
Konto usunięte: 2 bluzy z animalsa (za czego jedna zimowa z futerkiem - i tak, wiem ze jest lato ):
mysle o rozpinanej bluzie, ale nie lubie tej marki, poza tym za stara jestem na takie pastelowe roze czy co to jest
zastanawiam sie nad bluza Replaya i Superdry
taka w krate, boska, nie moge znalezc foty, wiekszosc jednak Superdry (kolejna moja ulubiona marka, takze dostepna w NEXT
) ma bluzy kobiece przez glowe zakladane :/
Replay (te spodnie tez bede miala! moze nie teraz... ale kupie.. hahahah
)
Konto usunięte: odzywka, nablyszczacz, krem
ja piedole, ty jestes uzalezniona od kupowania kosmetykow
Konto usunięte: szczerze mowiac to pierwsze slysze, co to?
Sample Sales, w Londynie ich pelno to sa takie zamkniete organizowane sprzedaze rzeczy designerskich ZANIM jeszcze wejda do sklepow. Zazwyczaj mozesz wyhaczyc cudenka za 25% ceny, ktora bedzie obowiazywala dany sezon w sklepie. Ja w zeszlym roku trafilam buty Jimmiego Choo za 120 funa
£450 funa mniej niz pozniej byly w sklepach. Masz sample sale przed sezonem, masz sprzedaz normalna sezonowa i masz wyprzedaz posezonowa. Sample sales zazwyczaj nie masz wszystkich rozmiarow, tylko te srodkowe 36-38 (czyli ja sie mieszcze
) O buty sie wkuwiam, bo mam 7 i rzadko kiedy sie mieszcze w ogolnie dostepna 6-tke :/
Jestem zarejestrowana na pare sample sales, ale zadna zdzira nie chce sie pozbyc wejsciowki na Louboutina !