W tym temacie rozmawiamy na temat ZDROWIA, DIET I ĆWICZEŃ . Rozmawiamy o tym jak o siebie dbać, jakie diety stosować i jak ćwiczenia wykonywać by nasze ciało było w najlepsze kondycji.
ZASADY PISANIA W TYM TEMACIE
1. Zadając pytania proszę pisać czerwonym kolorem (będzie łatwiej znaleźć pytanie i na nie odpowiedzieć :)
2. Obrażanie, wulgaryzmy (w tym słowa wulgarne omijające bluzgometr) , wyśmiewanie szczególnie nowych użytkowników forum, zamieszczanie postów ogólnie uznawanych za niekulturalne, wszelkie posty wyśmiewające osobę zakładającą temat oraz prowadzenie dyskusji nie związanej z tematem będą karane banami 1h, 24h, 7 dniowymi lub 30 dniowymi w szczególnych przypadkach.
Proszę w sposób kulturalny zapraszać tu użytkowników zakładających tematy o tej samej tematyce.
Dziękuje i życzę miłych i kulturalnych rozmów :)
lista tematów
ZDROWIE, DIETY I ĆWICZENIA VOL. 4 strona 3 z 55
okropny jest ten program na tlc
pamietam te okropne zęby albo gnijaca pache 
pamietam te okropne zęby albo gnijaca pache 
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Nadeszła wiekopomna chwila ;D pasuje zrzucić zbędne kg po zimie (tak wiem,późno się obudziłam ;P) no ale pytanie do Was,Co mam zrobić jesli pracuję w systemie dwuzmianowym dniówka /nocka ? Chodzi mi o nocki,w nocy nie powinno się jeść,ale jednak w pracy nie da się tak ;/ Więc co jeść?Jak uważacie?
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Akurat pachy, stopy, dłonie nie pocą mi się prawie wcale, ale plecy i czoło owszem
Ale u mnie to może być winą problemów z hormonami, a przecież nie posmaruję czoła i pleców niczym przeciw poceniu... 
Ale u mnie to może być winą problemów z hormonami, a przecież nie posmaruję czoła i pleców niczym przeciw poceniu... 
Konto usunięte: Nadeszła wiekopomna chwila ;D pasuje zrzucić zbędne kg po zimie (tak wiem,późno się obudziłam ;P) no ale pytanie do Was,Co mam zrobić jesli pracuję w systemie dwuzmianowym dniówka /nocka ? Chodzi mi o nocki,w nocy nie powinno się jeść,ale jednak w pracy nie da się tak ;/ Więc co jeść?Jak uważacie?
bieganie + 1000 kcal dietka.
jezeli pracujesz w nocy to normalne ze musisz jesc.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Konto usunięte: Nadeszła wiekopomna chwila ;D pasuje zrzucić zbędne kg po zimie (tak wiem,późno się obudziłam ;P) no ale pytanie do Was,Co mam zrobić jesli pracuję w systemie dwuzmianowym dniówka /nocka ? Chodzi mi o nocki,w nocy nie powinno się jeść,ale jednak w pracy nie da się tak ;/ Więc co jeść?Jak uważacie?
jeśli iść po najmniejszej linii oporu to zastąp 2-3 posiłki najlepiej wieczorne piersia z kurczaka i chudym serem i ogranicz węglowodany proste na rzecz węgli złożonych. najlepiej wejdz na sportowe forum dyskusyjny-SFD, tam jest dział odchudzanie i jest temat podwieszony z najlepszymi artykułami, poczytasz i bedziesz wiedzieć co trzeba zrobić