latynoska6
latynoska6
  30 December 2010 (pierwszy post)
Jak ujędrnić skórę na twarzy jakieś dobre kremy ale dla młodej cery i dobra maseczka ujędrniająca?
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  31 December 2010
Prinz
Prinz: ja mam zmarszczki na czole, bo mam nawyk marszczenia. mam dopiero 20 lat a zbieram juz na botoks.

Mój narzeczony ma 30 a ma zmarszczki w okół oczu na conajmniej 40... Namawiam go na botoks ale nie chce.
Prinz
Prinz: Podpisuje sie pod Twoja wypowiedzia.

Dziękuje
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  31 December 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Mój narzeczony ma 30 a ma zmarszczki w okół oczu na conajmniej 40... Namawiam go na botoks ale nie chce.

no i rowniez mlody facet. zmarszczki dopadaja roznie. niezaleznie od wieku. moja mama w ogole ich nie ma, ja mam czoło juz poorane.

mysle, ze to jego decyzja, jak czuje sie dobrze sam ze soba, to nie ma co namawiac :) lysiejacy faceci czasem sobie nic nie robia, a ja walcze i zbieram na przeszczep...
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  31 December 2010
Prinz
Prinz: no i rowniez mlody facet. zmarszczki dopadaja roznie. niezaleznie od wieku. moja mama w ogole ich nie ma, ja mam czoło juz poorane. mysle, ze to jego decyzja, jak czuje sie dobrze sam ze soba, to nie ma co namawiac :) lysiejacy faceci czasem sobie nic nie robia, a ja walcze i zbieram na przeszczep...

Dlatego ja też uważam, że to indywidualna sprawa każdego człowieka. Jeśli ktoś pisze, że jest złe myślec w wieku 25 lat o botoksie, to jest płytki i ograniczony rozwojowo/psychicznie moim zdaniem :] a moze zazdrosc?
pijana
pijana
  31 December 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja mam ochotę umrzeć jak słyszę o pedofilach, zboczencach, mordercach

Botox w twarzy, a pedofilia - dość kiepskie porównanie.
Konto usunięte
Konto usunięte: Widocznie mamy inne wartosci :-)

No najwidoczniej.
Prinz
Prinz: ja mam zmarszczki na czole, bo mam nawyk marszczenia. mam dopiero 20 lat a zbieram juz na botoks.

Ja wolę poorane czoło, niż unieruchomione czoło, no ale różne są gusta.
Konto usunięte
Konto usunięte: A pozatym nie dosc, ze nie umiesz porządnie napisać

A "poza tym" się pisze osobno, a poza tym źle zacytowałaś ;] Więc najpierw spójrz na siebie, dopiero poprawiaj innych.
Konto usunięte
Konto usunięte: fałszywość, dwulicowość, obłuda. Zachowanie lub sposób myślenia i działania charakteryzujący się niespójnością stosowanych zasad moralnych.

Udowodnij mi, że me działania nie są zgodne z moimi zasadami moralnymi, których nie znasz, śmiało.
Konto usunięte
Konto usunięte: to jeszcze sama sobie przeczysz, nie wierzysz w Boga ale wołasz o pomstę do nieba. Pff

Ach, to branie wszystkiego dosłownie. Pff.
Konto usunięte
Konto usunięte: a moze zazdrosc?

Na bank !
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  31 December 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Dlatego ja też uważam, że to indywidualna sprawa każdego człowieka. Jeśli ktoś pisze, że jest złe myślec w wieku 25 lat o botoksie, to jest płytki i ograniczony rozwojowo/psychicznie moim zdaniem :]

ile ludzi tyle opinii. kazdy zrobi co zechce :)

pijana
pijana: Ja wolę poorane czoło, niż unieruchomione czoło, no ale różne są gusta.

wolalabys miec poorane czoło i byc oceniana na 15 lat wiecej niz masz? ja nie.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  31 December 2010
pijana
pijana: Botox w twarzy, a pedofilia - dość kiepskie porównanie.

Jesteś pusta, skoro twierdzisz, że masz ochotę umrzeć kiedy słyszysz o 25 latkach które chcą zaaplikować botoks. Tyle zła na świecie, pedofilia, morderstwa, gwałty a Ty o takie rzeczy się czepiasz?
pijana
pijana: No najwidoczniej.

No najwidoczniej, dla mnie porażką jest, kiedy słyszę, że ksiądz dotyka małe dzieci i zdaję sobie sprawę, że to mogłaby być moja siostrzenica. Widocznieruszają Cie inne rzeczy, np to co napisałam powyżej.

pijana
pijana: A "poza tym" się pisze osobno, a poza tym źle zacytowałaś ;]

Literowka, kiedy pisze szybko nie zawsze gdzies dam spacje czy polskie znaki, ę,ą,ż, a poza tym wolę robić taki błąd, niż błąd który zmienia sens całego zdania

pijana
pijana: Udowodnij mi, że me działania nie są zgodne z moimi zasadami moralnymi, których nie znasz, śmiało.

pijana
pijana: Ach, to branie wszystkiego dosłownie. Pff.

No chyba nie jest normalne, że nie wierzysz w Boga ale wołasz do nieba (czyli teoretycznie do Niego) o pomstę :woot: jak można kogoś prosić o pomstę, skoro się w Niego nie wierzy? :woot:

pijana
pijana: Na bank !

To tak nie sap, rzeczy są dla ludzi, a to, czy ktoś ma 16,18,20 czy 25 lat nie ma różnicy, botoks zwalcza wiele chorób i ma bardzo dobre właściwości ;-) np zwalcza nadmierną potliwość, ale chyba lepiej mieć całą koszulkę zmoczoną i zlaną potem niż sparaliżowaną pachę czy czoło (bo je też się nim traktuje przy nadmiernej potliwości) ;-)))) no nie?
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  31 December 2010
Prinz
Prinz: wolalabys miec poorane czoło i byc oceniana na 15 lat wiecej niz masz? ja nie.

:crylol:
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  31 December 2010
pijana
pijana: Botox w twarzy, a pedofilia - dość kiepskie porównanie.

A poza tym nie porównałam botoxu do pedofilii, tylko dokładnie napisałam o naszych wartościach:
1. Ty napisałaś, że czas umierać, bo 25 latki chcą se wstrzyknąć botox
2. Ja napisałam, że ja mam ochotę umrzeć, kiedy słyszę o pedofili.
Gdzie tu porównanie pedofili z botoxem? Porównanie by było wtedy: pedofilia jest jak botox bo... ;-) ale może nie rozumiesz tego, sama nie wiem, czy coś do Ciebie dociera? :and:
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  31 December 2010
Prinz
Prinz: kazdy zrobi co zechce :)

niech se każdy robi co chce, ale nie pozwolę na slowną zniewagę, nawet, jeśli jestw postaci aluzji. :-)
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  31 December 2010
Ciekawy artykuł znalazłam :-) warto przeczytać!!!

http://wizaz.pl/Pielegnacja/Medycyna-estetyczna/Pod-lupa-botox
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 December 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Daj spokój, dziewczyny wysnuły teorię, że:

ty dalej to przyzwasz? :lol:

Jasmina
Jasmina: Kurcze, kusicie tym botoksem :D

daj spokoj, dla mnie to ostatecznosc.
woda i zdrowe odzywianie czynia cuda - oczywiscie w aspekcie dlugoterminowym :) botoks jest dla leni smierdzacych, ktorym nie chce sie dbac o siebie. no i dla tych z hollywoodu, co maja kompleks starzenia sie. starzec nalezy sie z godnoscia :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre
massacre
  31 December 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz dlaczego dzieci osob otylych sa bardziej sklonne do tycia?

oczywiscie, z tym sie zgadzam. ciezko rodzicom stolujacym sie w mcdonaldzie podawac dziecku na obiad gotowanego kurczaka z brokulami :)
panie przedszkolanki na poczatku sie dziwily, ze moj mlody trzesie sie (z radosci) na widok szpinaku a apple crumble nawet nie tknie...

Konto usunięte
Konto usunięte: zero to ma wspolnego z genetyka

nie takie zero. genetyka jest jednym ze wspolczynnikow. spojrz na Japonki, z natury sa drobniutkie, maja male pupy, piersi. Czarne kobiety z kolei duze tylki i duze dlonie - jak dla mnie to genetyka.

z tym, ze wystarczy malo jesc i wszyscy by chudli to sie zgadzam. teoretycznie na pewno by zadzialalo, ale czy jest to naturalne? nie wydaje mi sie :nie:

Konto usunięte
Konto usunięte: a liczylas ile np. dziennie jadlas?

wg mojego kapitana, moje dzienne spozycie kalorii moglo wynosic 3000-3500 kalorii (!) Przez to, jednak, ze prowadzilam bardzo intensywne i aktywne zycie, za cholere nie mialam czasu zeby tyle kalorii zjesc. Z reszta latwo sobie wyobrazic ile zarcia musialabys w siebie wepchac, zeby dojsc "chociazby" do tych 3000 :] Z tego powodu pare razy slablam i ladowalam na kardiologii i ogolnie dzikie przygody mialam.

w kazdym badz razie, kiedys eksperymentalnie zwazylam sie z kolezanka, ktora jest sporo wieksza ode mnie i grubsza. wazyla mniej ode mnie. mam sporo umiesnione nogi, mimo, ze nie cwicze ciezko od lat. wiadomo, ze miesnie sa ciezsze niz tluszcz. wiadomo tez, ze u chudzielca tych miesni nie bedzie, bo niby gdzie?

Konto usunięte
Konto usunięte: jest roznica miedzy posiadaniem tylka wiekszego od reszty, a bycia grubym.

oczywiscie :) nie zapominajmy jednak, ze kobieta powinna naturalnie miec w organizmie wiecej tluszczu niz mezczyzna. dla mnie chude i bez tluszczu jest tak samo niezdrowe jak grube.

Konto usunięte
Konto usunięte: no ale jak masz wszystko w porzatku to nie widze problemu - bmi zawsze bylo gowno warte.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre
massacre
  31 December 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Twarz ma bardzo ładną, i przy oczach 0 zmarszczek, a to jak wyszła to inna kwestia

jak rozmawiacie o zmarszczkach, to starajcie sie wrzucac zdjecia bez makijazu i bez photoshopu :)

zdjecie z lewej:

ale i tak na swoj wiek wyglada BARDZO DOBRZE :)
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  31 December 2010
massacre
massacre: ty dalej to przyzwasz?

Nie przeżywam :-) tylko to było najzabawniejsze z tego co przeczytałam na forum :P

massacre
massacre: jak rozmawiacie o zmarszczkach, to starajcie sie wrzucac zdjecia bez makijazu i bez photoshopu :)

No wlasnie chcialam to napisac:

massacre
massacre: ale i tak na swoj wiek wyglada BARDZO DOBRZE :)
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  31 December 2010
massacre
massacre: woda i zdrowe odzywianie czynia cuda - oczywiscie w aspekcie dlugoterminowym :) botoks jest dla leni smierdzacych, ktorym nie chce sie dbac o siebie.

Niestety, jak ktoś ma predyspozycję do zmarszczek odziedziczoną po przodkach czy np. bardzo suchą skórę to ani jedno ani drugie nie pomoże :/ :-)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.