W tym temacie rozmawiamy na temat TATUAŻY, PIERCINGU i wszystkiego, co z tym związane. Rozmawiamy o tym jaki tatuaż sobie zrobić, gdzie, za ile itp.
Przed zrobieniem tatuażu powinieneś wiedzieć jakie jest ryzyko oraz jak się pozbyć tatuażu, jeżeli nie będziesz już go chciał. Zrobienie tatuażu może trwać tylko kilka minut, jednak zostaje do końca życia.
WARTO ZAJRZEĆ TU: KLIK
ZASADY PISANIA W TYM TEMACIE
1. Zadając pytania proszę pisać czerwonym kolorem (będzie łatwiej znaleźć pytanie i na nie odpowiedzieć :)
2. Obrażanie, wulgaryzmy (w tym słowa wulgarne omijające bluzgometr) , wyśmiewanie szczególnie nowych użytkowników forum, zamieszczanie postów ogólnie uznawanych za niekulturalne, wszelkie posty wyśmiewające osobę zakładającą temat oraz prowadzenie dyskusji nie związanej z tematem będą karane banami 1h, 24h, 7 dniowymi lub 30 dniowymi w szczególnych przypadkach.
Proszę w sposób kulturalny zapraszać tu użytkowników zakładających tematy o tej samej tematyce.
Dziękuje i życzę miłych i kulturalnych rozmów :)
lista tematów
TATUAŻE i PIERCING (kolczykowanie) vol.9 strona 75 z 93
CO POWINNIŚMY WIEDZIEĆ ZANIM ZDECYDUJEMY SIĘ NA TATUAŻ:
ja yebie, przezywacie ze za krotki itp jak w odpowiednim miejscu to i kolko moze byc od samego poczatku
Dziewczyno, kup srebrną mala kulkę i jej nikt nie zauważy! Uwierz mi, zajmuje sie takimi rzeczami. Przez pierwsze 3 tyg w ogóle nie powinnas wyjmowac
Dziewczyno, kup srebrną mala kulkę i jej nikt nie zauważy! Uwierz mi, zajmuje sie takimi rzeczami. Przez pierwsze 3 tyg w ogóle nie powinnas wyjmowac
@OnaJestJakNarkotyk minimum 30 dni, później smaruj tatuaż kremem do opalania z jak największym filtrem.
Zalezy jak dlugo juz go nosisz jesli to swieze to szybko zarosnie ja mam juz 8 lat kolczyk w jezyku i wyjmowalam nawet na kilka tygodni i nie zarastal
Jeśli pilnujesz tatuażu, smarujesz alatanem plus, nie uzywasz na niego żadnych mydeł perfumowanych, unikasz alkoholu to myslę, że po niecałych dwóch tygodniach się wszystko ładnie pogoi i możesz go powoli wystawiać na słońce.