W tym temacie rozmawiamy na temat TATUAŻY, PIERCINGU i wszystkiego, co z tym związane. Rozmawiamy o tym jaki tatuaż sobie zrobić, gdzie, za ile itp.
Przed zrobieniem tatuażu powinieneś wiedzieć jakie jest ryzyko oraz jak się pozbyć tatuażu, jeżeli nie będziesz już go chciał. Zrobienie tatuażu może trwać tylko kilka minut, jednak zostaje do końca życia.
WARTO ZAJRZEĆ TU: KLIK
ZASADY PISANIA W TYM TEMACIE
1. Zadając pytania proszę pisać czerwonym kolorem (będzie łatwiej znaleźć pytanie i na nie odpowiedzieć :)
2. Obrażanie, wulgaryzmy (w tym słowa wulgarne omijające bluzgometr) , wyśmiewanie szczególnie nowych użytkowników forum, zamieszczanie postów ogólnie uznawanych za niekulturalne, wszelkie posty wyśmiewające osobę zakładającą temat oraz prowadzenie dyskusji nie związanej z tematem będą karane banami 1h, 24h, 7 dniowymi lub 30 dniowymi w szczególnych przypadkach.
Proszę w sposób kulturalny zapraszać tu użytkowników zakładających tematy o tej samej tematyce.
Dziękuje i życzę miłych i kulturalnych rozmów :)
lista tematów
TATUAŻE i PIERCING (kolczykowanie) vol.9 strona 71 z 93
CO POWINNIŚMY WIEDZIEĆ ZANIM ZDECYDUJEMY SIĘ NA TATUAŻ:
cześć! od pół roki mam microdermala na mostku. Wszystko pięknie, fajnie - ale wczoraj zauważyłam że zaczął mi ropieć - czy mam się już nastawić, że zaczyna migrować?
Justbe nie ma czegos takiego jak kolczyk leczniczy
madzia2143 wrzuc zdjecie wyrazne z aparatu cyfrowego i najlepiej na makro (jak sama nie dasz rady to popros kogos), w zadnym wypadku z komorki fotka.
madzia2143 wrzuc zdjecie wyrazne z aparatu cyfrowego i najlepiej na makro (jak sama nie dasz rady to popros kogos), w zadnym wypadku z komorki fotka.
Konto usunięte: madzia2143 wrzuc zdjecie wyrazne z aparatu cyfrowego i najlepiej na makro (jak sama nie dasz rady to popros kogos), w zadnym wypadku z komorki fotka.
to chyba jednorazowa akcja była bo już nic się nie sączy, nie jest zaczerwienione i nie boli ;) ale jak znowu się to powtórzy to się odezwę, dzięki za odpowiedź !
Moze ktos bedzie zainteresowany
19-20 maja 2012 Krakow
We wspolpracy z Southern Discomfort Akdm Suspension Crew z duma prezentuje wam dziewiczy krakowski susday.
Jak zawsze nasze wydarzenia to polaczenie muzyki, rytualu i podwieszania.
Jezeli chcesz sprawdzic swoje mozliwosci, przezyc cos niesamowitego, szukasz zastrzyku adrenaliny to dobrze trafiles/as.
Przepiekny rytual jakim jest podwieszanie ciala, zapewni ci niezapomniane przezycia.
Koszt uczestnictwa w tym wydarzeniu wynosi odpowiednio:
1. Podwieszana osoba- 100zl (osoba towarzysząca wchodzi za darmo)
2. Obserwatorzy- 30zl od osoby /50zl para
Płatność za udział przelewem lub osobiście do dnia 1 maja
Płatność można uregulować u Nin Ja lub jim Best w Krakowie
WARUNKI UCZESTNICTWA
18+
Na imprezie wprowadzamy absolutny zakaz filmowania/fotografowania, nasz fotograf udostępni po selekcji zainteresowanym zdjęcia, tak wiec nie obawiajcie się na pewno każdy będzie uwieczniony na fotografii lub filmie:) Łamiący zakaz będą usuwani z imprezy po wcześniejszym skasowaniu materiałów filmowo-fotograficznych.
Przypominam nasza oferta skierowana jest do osób zdecydowanych, zainteresowanych zapraszamy do kontaktu i rejestracji mailowej
mail- akdmsuspension@gmail.com
gg- 688242
tel- 510658503