Zadziora
Zadziora
  24 maja 2010 (pierwszy post)

W tym temacie rozmawiamy na temat TATUAŻY, PIERCINGU i wszystkiego, co z tym związane. Rozmawiamy o tym jaki tatuaż sobie zrobić, gdzie, za ile itp.

CO POWINNIŚMY WIEDZIEĆ ZANIM ZDECYDUJEMY SIĘ NA TATUAŻ:

Przed zrobieniem tatuażu powinieneś wiedzieć jakie jest ryzyko oraz jak się pozbyć tatuażu, jeżeli nie będziesz już go chciał. Zrobienie tatuażu może trwać tylko kilka minut, jednak zostaje do końca życia.

WARTO ZAJRZEĆ TU: KLIK

ZASADY PISANIA W TYM TEMACIE
1. Zadając pytania proszę pisać czerwonym kolorem (będzie łatwiej znaleźć pytanie i na nie odpowiedzieć :)
2. Obrażanie, wulgaryzmy (w tym słowa wulgarne omijające bluzgometr) , wyśmiewanie szczególnie nowych użytkowników forum, zamieszczanie postów ogólnie uznawanych za niekulturalne, wszelkie posty wyśmiewające osobę zakładającą temat oraz prowadzenie dyskusji nie związanej z tematem będą karane banami 1h, 24h, 7 dniowymi lub 30 dniowymi w szczególnych przypadkach.

Proszę w sposób kulturalny zapraszać tu użytkowników zakładających tematy o tej samej tematyce.

Dziękuje i życzę miłych i kulturalnych rozmów :)

Darunia511
Darunia511
  24 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: A nie wiem czy wiecie, ze jedni z najlepszych tatuatorów z USA pracowało przy stworzeniu kolekcji czapek marki goorin-ich projekty na czapkach ( http://antler.pl/edycje-limitowane,36.html ) tak samo jak wcześniej koszulki np ed hardy są również inspirowane tatuażami. Fajne połączenie sztuki i mody.

Jak dla mnie to mało tam tego tatuazu.. A cena przezabawna.
Gothiclady
Gothiclady
  25 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: a byłaś tam? ;>

nie :mrgreen: ale kiedyś znajomi się tam tatuowali i było dobrze. nie wiem jak teraz bo to było dawno :) mój kumpel jeszcze tatuuje tylko że prywatnie. Dziargał mojego brata i fajnie wyszło :)
Gothiclady
Gothiclady
  25 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: A cena przezabawna.

no bez jaj, 500 zeta za czapkę :wtf:
BoLubieSmiacSie
BoLubieSmiacSie
  25 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: jakie studio tatuażu w Szczecinie polecacie?

Gonzo zdecydowanie:tak:
Stiffkick
Stiffkick
  26 lipca 2010

Wolf
Bart
Dead Orange
Gonzo
Anabol
Alien

btw grzes namowil mnie na powakacyjna reke ^^ zapewne illidanek

JednaWielkaOrgia
JednaWielkaOrgia
  26 lipca 2010

Ostatnio zastanawiam się nad ,zrobieniem sobie skaryfikacji a mianowicie takiego wzoru na prawej łopatce . Oczywiście pomniejszony i to o wiele ; ).
Orientuje się ktoś wgl. jakie są ceny robienia takiego cuda ?; ]
No i oczywiście jak doprowadzić bliznę aby była biała a nie taka.

razotka
razotka
  27 lipca 2010

jakie wymiary powinien mieć kolczyk, do zrobienia do w tym miejscu?

ConorCrM
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 9
ConorCrM
  27 lipca 2010

piercer bedzie wiedzial!

Eweluska666
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Eweluska666
  28 lipca 2010

Hey, postanowiłam zrobić sobie tatuaż, taki jak ma Rihanna te gwiazdki na karku, Jest skromny i ładnie sie prezentuje a więc przejdźmy do rzeczy : Gdzie jest dobre studio w Warszawie? Ile by kosztowało takie cacko? I czy długo sie goi?

Gothiclady
Gothiclady
  28 lipca 2010
Eweluska666
Eweluska666: Hey, postanowiłam zrobić sobie tatuaż, taki jak ma Rihanna te gwiazdki na karku, Jest skromny i ładnie sie prezentuje a więc przejdźmy do rzeczy : Gdzie jest dobre studio w Warszawie? Ile by kosztowało takie cacko? I czy długo sie goi?

mam nadzieję, że ktoś Ci odpisze, ale za 2 lata :)
dominikaxx71
wpis jest ukryty
Eweluska666
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Eweluska666
  28 lipca 2010
Gothiclady
Gothiclady: mam nadzieję, że ktoś Ci odpisze, ale za 2 lata :)

Ha, dobre i too;PP
MorbidSoul23
MorbidSoul23
  28 lipca 2010

nie powinienem ale www.avetattoo.pl zapraszam na gwiazdeczki, cena okolo 500-600 zl

Stiffkick
Stiffkick
  29 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: www.avetattoo.pl

ło ^^ i to w samym centrum ;]

jak dlugo juz tam ?
Gothiclady
Gothiclady
  29 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: nie powinienem ale www.avetattoo.pl zapraszam na gwiazdeczki, cena okolo 500-600 zl

no i ban kurde :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.