W tym temacie rozmawiamy na temat TATUAŻY, PIERCINGU i wszystkiego, co z tym związane. Rozmawiamy o tym jaki tatuaż sobie zrobić, gdzie, za ile itp.
Przed zrobieniem tatuażu powinieneś wiedzieć jakie jest ryzyko oraz jak się pozbyć tatuażu, jeżeli nie będziesz już go chciał. Zrobienie tatuażu może trwać tylko kilka minut, jednak zostaje do końca życia.
WARTO ZAJRZEĆ TU: KLIK
ZASADY PISANIA W TYM TEMACIE
1. Zadając pytania proszę pisać czerwonym kolorem (będzie łatwiej znaleźć pytanie i na nie odpowiedzieć :)
2. Obrażanie, wulgaryzmy (w tym słowa wulgarne omijające bluzgometr) , wyśmiewanie szczególnie nowych użytkowników forum, zamieszczanie postów ogólnie uznawanych za niekulturalne, wszelkie posty wyśmiewające osobę zakładającą temat oraz prowadzenie dyskusji nie związanej z tematem będą karane banami 1h, 24h, 7 dniowymi lub 30 dniowymi w szczególnych przypadkach.
Proszę w sposób kulturalny zapraszać tu użytkowników zakładających tematy o tej samej tematyce.
Dziękuje i życzę miłych i kulturalnych rozmów :)
TATUAŻE i PIERCING (kolczykowanie) vol.9 strona 13 z 93
Ile kosztuję .. przekucie w kąciku ust
jak prawidłowo się nazywa w tym miejscu przekucie bo nie wiem ; ]
czy mocno boli? czym odbywa się przekucie pistoletem?
tylko wylacznie igla, ciala nie przekluwa sie pistoletami.
Koszt zalezy od miasta i studia.
Nazwa side labret
Bol -sprawa indywidualna
zapętliłeś się
chodzi o nazewnictwo
http://pl.wikipedia.org/wiki/Skaryfikacja_(modyfikacja_cia%C5%82a)
Witam.
Na jesien chciałabym sobie powiększyć tatuaż, już zaczynam myśleć co do niego dorobić. Mam jakąś tam swoją wizję, jednak Was bym się chciała zapytać czy Wasze oczy wyobraźni coś mi podpowiedzą .
Na chwilę obecną wygląda tak :
KLIK
Więc ? :).
Pytanie za milion tysięcy punktów!
Gdzie w Lublinie jest dobry salon tatuażu ;>>
interesuje mnie w sumie strona internetowa salonu ;pp
Pozdrawiam ;*
kurde mozecie mi cos pomoc, cos mi sie jeb...nelo i mam tak malutkie literki ze ledwo widze , gdzie tu sie jakos poprawia wielkosc ?? Sa jakies opcje ?