W tym temacie rozmawiamy na temat TATUAŻY, PIERCINGU i wszystkiego, co z tym związane. Rozmawiamy o tym jaki tatuaż sobie zrobić, gdzie, za ile itp.
Przed zrobieniem tatuażu powinieneś wiedzieć jakie jest ryzyko oraz jak się pozbyć tatuażu, jeżeli nie będziesz już go chciał. Zrobienie tatuażu może trwać tylko kilka minut, jednak zostaje do końca życia.
WARTO ZAJRZEĆ TU: KLIK
ZASADY PISANIA W TYM TEMACIE
1. Zadając pytania proszę pisać czerwonym kolorem (będzie łatwiej znaleźć pytanie i na nie odpowiedzieć :)
2. Obrażanie, wulgaryzmy (w tym słowa wulgarne omijające bluzgometr) , wyśmiewanie szczególnie nowych użytkowników forum, zamieszczanie postów ogólnie uznawanych za niekulturalne, wszelkie posty wyśmiewające osobę zakładającą temat oraz prowadzenie dyskusji nie związanej z tematem będą karane banami 1h, 24h, 7 dniowymi lub 30 dniowymi w szczególnych przypadkach.
Proszę w sposób kulturalny zapraszać tu użytkowników zakładających tematy o tej samej tematyce.
Dziękuje i życzę miłych i kulturalnych rozmów :)
lista tematów
TATUAŻE i PIERCING (kolczykowanie) vol.9 strona 11 z 93
CO POWINNIŚMY WIEDZIEĆ ZANIM ZDECYDUJEMY SIĘ NA TATUAŻ:
siema mam pytanie do jakiej wielkości można schować podkowę septum?
Planuje sobie zrobić, ale takiej wielkości zebym mogła je chować w razie potrzeby.
Pozdrawiam.
Planuje sobie zrobić, ale takiej wielkości zebym mogła je chować w razie potrzeby.
Pozdrawiam.
Konto usunięte: Darunia spod stopy wbrew wszystkiemu wcale nie jest tragiczny do tatuowania , gorzej z wytrzymaniem jesli ktos ma laskotki :D:D:D
Fakt miejsce przechu .....jowe jesli chodzi o utrzymanie bo w pewnych miejscach to sie bedzie wycieralo z racji chociazby ulozenia stopy do podloza :)
Spód stpy to jeszcze spoko gorzej jest z bokiem bo praktycznie każde obuwie mechanicznie uszkadza wzór
Hej... Chciała bym sobie zobić jakiś tatuaż tak od na ręku gdzieś pomiędzy nadgarstkiem a łokciem... W związku z tym moje Pytanie...
Czy tatuaż tutaj boli?? Przy okazji potrzebowała bym jakieś wzory tatuaży odpowiednich w tym miejscu...
Czy tatuaż tutaj boli?? Przy okazji potrzebowała bym jakieś wzory tatuaży odpowiednich w tym miejscu...
Konto usunięte: Wiem że to na całe życie... Ale muszę coś wybrać... I nie bardzo wiem jakie wzory sie stosuje... I nie mam takiego podejścia :/
Człowiek który będzie Cię tatuował "zastosuje" DOWOLNY wzór jaki wybierzesz, czy będzie to wielki penis, czy kwiaty. To Twoje ciało, on tylko wykona swoją pracę.
a forum to nie kacik porad DIY, nikt tu Ci nie powie jakiego kolca uzyc, piercer to wie i on dobiera
Konto usunięte: Wiem że to na całe życie... Ale muszę coś wybrać... I nie bardzo wiem jakie wzory sie stosuje... I nie mam takiego podejścia :/
wowwwwww......
Darunia511 - zacytuję koleżankę
tak serio serio to bardzo szkoda...
myslałam, że skoro tak ładnie czerń przyjełam to i z kolorem sobie pięknie poradzę- o naiwności ;)
a tak z innej beczki, strasznie mi się podobają kolry w Twoich dziarach, przekapitalne wręcz !!!