W tym temacie rozmawiamy na temat TATUAŻY, PIERCINGU i wszystkiego, co z tym związane. Rozmawiamy o tym jaki tatuaż sobie zrobić, gdzie, za ile itp.
Przed zrobieniem tatuażu powinieneś wiedzieć jakie jest ryzyko oraz jak się pozbyć tatuażu, jeżeli nie będziesz już go chciał. Zrobienie tatuażu może trwać tylko kilka minut, jednak zostaje do końca życia.
WARTO ZAJRZEĆ TU: KLIK
ZASADY PISANIA W TYM TEMACIE
1. Zadając pytania proszę pisać czerwonym kolorem (będzie łatwiej znaleźć pytanie i na nie odpowiedzieć :)
2. Obrażanie, wulgaryzmy (w tym słowa wulgarne omijające bluzgometr) , wyśmiewanie szczególnie nowych użytkowników forum, zamieszczanie postów ogólnie uznawanych za niekulturalne, wszelkie posty wyśmiewające osobę zakładającą temat oraz prowadzenie dyskusji nie związanej z tematem będą karane banami 1h, 24h, 7 dniowymi lub 30 dniowymi w szczególnych przypadkach.
Proszę w sposób kulturalny zapraszać tu użytkowników zakładających tematy o tej samej tematyce.
Dziękuje i życzę miłych i kulturalnych rozmów :)
TATUAŻE i PIERCING (kolczykowanie) vol.9 strona 8 z 93
na dobra sprawe kazdy kolczyk moze migrowac, niestety na migracje nie ma reguly albo sie pojawi albo nie, to taka loteria w ktorej nigdy nie wiadomo kiedy "trafisz"
loteria nie loteria- sa przeciez kolczyki ktore stosunkowo czesciej migruja niz inne, prawda?
mam na mysli glownie powierzchniowki, a ten vl wydaje sie zaliczac bardziej do tych powierzchniowych.
i jeszcze lokalizacja ruchliwa dosyc.
chcialabym zrobic sobie, ale po przygodach z surfejsami to tak troche mi sie wlacza wzmożone myslenie, czy jest sens robic, czy nie- bo jak sie ma go wyjac zaraz, to w sumie nie ma sensu
no tak jak napisalem nie ma reguly na to co szybciej migruje, jedna z moich klientek ma juz 5 lat surface w karku bez zadnego przemieszczania, inny klient po 5 miesiacach noszenia kolczyka w brwi musial go wyjac bo zaczelo migrowac . to takie ryzyko moze i kosztowne bo jedan kase sie wydaje ale jak nie zrobisz to sie nie dowiesz ile nosic bedziesz ...
Szybko zarasta sama mam i wyjełam kiedyś na dwie godziny,potem włożyć nie mogłam ; ]]
Niewiem czy sa jakieś niewidoczne . ;PP
PojdeTamGdzieTy to a propos czego bylo ?? bo zadnego cytatu nie dalas ani nie napisalas do kogo sie to tyczy ?
Chciałabym zapytać o cenę tatuażu ,konkretnie Tribal na nogę.
pytam o średnią cenę,wiem,że nie podacie dokładnej. ;)
nie da sie tego okreslic nawet w przyblizeniu, wszystko zalezy od tego jaki duzy ma byc ten tribal. w ktorym miejscu na nodze, czy jest prosty czy bardziej skomplikowany, to wszystko ma wplyw na cene
Nie tylko nie Tribal.. zrób sobie coś oryginalnego po co mieć to co wszyscy? albo to co większość ? nie lepiej być oryginalnym / oryginalną ? i mieć coś innego ? Tatuaż dla mnie musi być związany z człowiekiem itp i powinien go przemyśleć zanim zrobi..
Co np sądzicie o takim tatuażu ?