W tym temacie rozmawiamy na temat TATUAŻY, PIERCINGU i wszystkiego, co z tym związane. Rozmawiamy o tym jaki tatuaż sobie zrobić, gdzie, za ile itp.
Przed zrobieniem tatuażu powinieneś wiedzieć jakie jest ryzyko oraz jak się pozbyć tatuażu, jeżeli nie będziesz już go chciał. Zrobienie tatuażu może trwać tylko kilka minut, jednak zostaje do końca życia.
WARTO ZAJRZEĆ TU: KLIK
ZASADY PISANIA W TYM TEMACIE
1. Zadając pytania proszę pisać czerwonym kolorem (będzie łatwiej znaleźć pytanie i na nie odpowiedzieć :)
2. Obrażanie, wulgaryzmy (w tym słowa wulgarne omijające bluzgometr) , wyśmiewanie szczególnie nowych użytkowników forum, zamieszczanie postów ogólnie uznawanych za niekulturalne, wszelkie posty wyśmiewające osobę zakładającą temat oraz prowadzenie dyskusji nie związanej z tematem będą karane banami 1h, 24h, 7 dniowymi lub 30 dniowymi w szczególnych przypadkach.
Proszę w sposób kulturalny zapraszać tu użytkowników zakładających tematy o tej samej tematyce.
Dziękuje i życzę miłych i kulturalnych rozmów :)
TATUAŻE i PIERCING (kolczykowanie) vol.9 strona 16 z 93
isa1990 takie kolczyki kupisz np na wildcacie, koltacie, w arifie, pierce of cake
wujek google nie boli :)
Hej chcialabym zrobic kolczyk w jezyku, lub wardze ;p
mam pytanie, mianowicie czy zeby zrobic owe kolczyki musze miec ukonczone 18 lat ?
tylko prawny opiekun czyli zazwyczaj jest to mama lub tata, w innych przypadkach kazda inna osoba ktora ma przyznane prawa rodzicielskie
Chcę sobie zrobić tragusa. Dla niewtajemniczonych. Tragus:
Mam w związku z tym pare pytań :)
1.Najważniejsze dla mnie : Czy jest duze ryzyko wystąpienia powikłań po przekłóciu w tym miejscu?
2.Wiem że ból to kwestia osobista ale chętnie przeczytam wypowiedzi osób które mają to cudo na ten właśnie temat.
3.Jaka cena?
4.Czy jest ktoś kto mógłby polecić mi dobre studio w Łodzi?
Dziękuję za wszystkie wypowiedzi :]
witam :)
poważnie noszę się z zamiarem zrobienia sobie tatuażu...
prosty, geometryczny wzór na przedramieniu, długość: 19cm
najważniejsze pytanie: jaka może być orientacyjna cena takiego czegoś?
drugie najważniejsze pytanie: jakie studio tatuażu w Szczecinie polecacie?
1. Jezeli idziesz do dobrego piercera i stosujesz się do jego zaleceń to będzie okej.
2. Nic mnie nie bolało to przekłucie.
3 Prywatnie od 40 zł
Zalezy od piercera.
Mnie nie bolalo, aczkolwiek to bylo takie.. dziwne uczucie :) Ale nie bol, na pewno :)
Zaplacilam 80zl w studio.
A nie wiem czy wiecie, ze jedni z najlepszych tatuatorów z USA pracowało przy stworzeniu kolekcji czapek marki goorin-ich projekty na czapkach ( http://antler.pl/edycje-limitowane,36.html )
tak samo jak wcześniej koszulki np ed hardy są również inspirowane tatuażami.
Fajne połączenie sztuki i mody.