styka51
styka51
  5 czerwca 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
dynaminka
dynaminka
  13 maja 2015

śliczne maleństwo :)))
dynaminka
dynaminka
  13 maja 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: ogarnij burdel w pokoju XD B

nie.

Konto usunięte
Konto usunięte: ujdą w tłumie

nie wiesz co mówisz!!!! to buty za więcej niż 300 a mniej niż 600 zł więc nie bylejakie.
GRADEK83
GRADEK83
  13 maja 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiesz co mówisz!!!! to buty za więcej niż 300 a mniej niż 600 zł więc nie bylejakie.

Zrobione w Chinach albo przez biedaków z trzeciego świata XD Co innego jak u szewca na rozmiar zamawiane XD
GRADEK83
GRADEK83
  13 maja 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: śliczne maleństwo :)))

masz prawko Marta ?
dynaminka
dynaminka
  13 maja 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: masz prawko Marta ?

Już enty raz o to pytasz. Prawka nie mam, ale mam dobrą pamięć.
Konto usunięte
Konto usunięte: Zrobione w Chinach albo przez biedaków z trzeciego świata XD Co innego jak u szewca na rozmiar zamawiane XD

u szewca Dratewki czy u szewca Zaremby????
dynaminka
dynaminka
  13 maja 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: masz prawko Marta ?

to auto ojca. tylko on ma prawko w naszej rodzinie i ja też oczekuję że znajdę faceta który będzie miał prawko, bo będę wymagać podwożenia mnie w różne miejsca.
GRADEK83
GRADEK83
  13 maja 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: to auto ojca. tylko on ma prawko w naszej rodzinie i ja też oczekuję że znajdę faceta który będzie miał prawko, bo będę wymagać podwożenia mnie w różne miejsca.

A nie lepiej zrobić sobie ja też długo zwlekałem a to nic trudnego owszem trochę się człowiek o stresuje ale potem to tylko wygoda
dynaminka
dynaminka
  13 maja 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: A nie lepiej zrobić sobie ja też długo zwlekałem a to nic trudnego owszem trochę się człowiek o stresuje ale potem to tylko wygoda

ale po co skoro i tak nie zdam (chyba, że trafiłabym na egzaminatora, który dałby mi prawko za dekolt), a nawet jak zdam, to będę się bała prowadzić auto? ja się nawet nie znam na przepisach drogowych. właśnie wypadałoby zrobić, bo teraz są takie czasy, że każdy w moim wieku ma prawko i to jest normą, ale z drugiej strony czy muszę się poddawać tej modzie na normicyzm?? moja matka mówi: wcale nie musisz mieć prawka, facet będzie cię podwozić, ja całe życie nie mam prawka i sobie radzę, ojciec mnie wszędzie podwozi albo jeżdżę tramwajami, ale z drugiej strony za rządów Komorowskiego chyba nie doczekam mania jakiegokolwiek faceta się bo on nie zapewnia takich rzeczy :/
GRADEK83
GRADEK83
  13 maja 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: ale po co skoro i tak nie zdam (chyba, że trafiłabym na egzaminatora, który dałby mi prawko za dekolt), a nawet jak zdam, to będę się bała prowadzić auto? ja się nawet nie znam na przepisach drogowych. właśnie wypadałoby zrobić, bo teraz są takie czasy, że każdy w moim wieku ma prawko i to jest normą, ale z drugiej strony czy muszę się poddawać tej modzie na normicyzm?? moja matka mówi: wcale nie musisz mieć prawka, facet będzie cię podwozić, ja całe życie nie mam prawka i sobie radzę, ojciec mnie wszędzie podwozi albo jeżdżę tramwajami, ale z drugiej strony za rządów Komorowskiego chyba nie doczekam mania jakiegokolwiek faceta się bo on nie zapewnia takich rzeczy :/

Wiesz ojciec wiecznie żył nie będzie a ty z czasem nawet jak najdziesz faceta z prawkiem to on może i będzie cię woził ale wiesz jak będzie w pracy a tobie będzie trzeba gdzieś pojechać to lipa co innego jak ktoś mieszka w większym mieście to bez problemu komunikacją miejską dojedzie czyli skoro masz tam tramwaje to może i masz rację. Co do przepisów to wystarczy znać podstawowe zasady i patrzeć na znaki. Wiele ludzi jeździ na pamięć prawdziwi kierowcy to ci od ciężarówek i kurierzy
dynaminka
dynaminka
  13 maja 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiesz ojciec wiecznie żył nie będzie

Myśle że będzie długo żył bo jest w dobrej formie
Konto usunięte
Konto usunięte: nawet jak najdziesz faceta z prawkiem

no musi mieć prawko, co to za facet bez prawka? o ile kobieta nie musi mieć prawka tak u płci męskiej posiadanie prawka to jak posiadanie penisa.
Konto usunięte
Konto usunięte: ale wiesz jak będzie w pracy a tobie będzie trzeba gdzieś pojechać to lipa co innego jak ktoś mieszka w większym mieście to bez problemu komunikacją miejską dojedzie czyli skoro masz tam tramwaje to może i masz rację.

nie no, mam tramwaje które jeżdżą co chwilę (pod warunkiem że nie ma remontu torów jak teraz) i autobusy, ale faktycznie prawko to duże ułatwienie, nie ma się co oszukiwać. tylko że ja się boję jeździć, nikt mi nigdy nie pokazał jak to się robi
Konto usunięte
Konto usunięte: Co do przepisów to wystarczy znać podstawowe zasady i patrzeć na znaki.

xD
gradek ty trollu. ja nawet nie wiem co większość znaków drogowych oznacza.
GRADEK83
GRADEK83
  14 maja 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: to jak posiadanie penisa

to wychodzi na to że od tego roku mam członka XD
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko że ja się boję jeździć, nikt mi nigdy nie pokazał jak to się robi

masz trzy pedały od lewej Sprzęgło Hamulec Gaz przeważnie noge trzymasz na sprzęgle i gazie a przynajmniej mi tak wygodniej. Wbijasz sprzęgło wrzucasz 1 pieg i pomału dodajesz gaz i pomału i płynnie puszczasz sprzęgło samochodzik rusza i od razu tak gdziesz jak masz 10km/h znowu wciskasz sprzęgło zwalniasz nogę z gazu wbijasz 2 bieg i puszczasz sprzęgło i dopiero dodajesz gazu kolejne biegi wbijasz na słuch jak silnik wyje to coraz wyższy bieg dajesz ogólnie to kwestia opanowania biegów.
dynaminka
dynaminka
  14 maja 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: masz trzy pedały od lewej Sprzęgło Hamulec Gaz przeważnie noge trzymasz na sprzęgle i gazie a przynajmniej mi tak wygodniej. Wbijasz sprzęgło wrzucasz 1 pieg i pomału dodajesz gaz i pomału i płynnie puszczasz sprzęgło samochodzik rusza i od razu tak gdziesz jak masz 10km/h znowu wciskasz sprzęgło zwalniasz nogę z gazu wbijasz 2 bieg i puszczasz sprzęgło i dopiero dodajesz gazu kolejne biegi wbijasz na słuch jak silnik wyje to coraz wyższy bieg dajesz ogólnie to kwestia opanowania biegów.

haha, dzięki Gradke. po takiej lekcji czuję, że mogłabym już bez obaw wsiadać za kierownicę d83ddc4d
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  14 maja 2015

wrzucam swoje "weselne", Marta oceń to :-D

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
GRADEK83
GRADEK83
  14 maja 2015
Sylvinka
Sylvinka: wrzucam swoje "weselne", Marta oceń to :-

Druchnowe wdzianko XD Fajne
dynaminka
dynaminka
  14 maja 2015
Sylvinka
Sylvinka: wrzucam swoje "weselne", Marta oceń to :-D

Ok, jak ekspertka od Mody wypowiem się.... xD
Buty ładne, najbardziej mi się podoba kolor, chociaż wolę ciemniejsze bo czasem chodzę po dziwnych miejscach więc mniej widać zabrudzenia. Ale na wesele ok. Kiecka mi się nie podoba, ja bym takiej nie ubrała, bo już widzę, że nie mogłaś mieć normalnych ramiączek do stanika, a to psuje cały efekt :(((
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.