styka51
styka51
  5 czerwca 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
MartaKarina
wpis jest ukryty
MartaKarina
MartaKarina
  30 kwietnia 2015

Ten óczuć gdy marcin jest moim prawdziwym przyjacielem, pocieszał mnie chyba przez godzine przez telefon, chciałam Ci jeszcze raz podziękować, niech wszyscy wiedzą jaki jesteś kochany, nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczy :****

MartaKarina
MartaKarina
  3 maja 2015

Ile jeszcze postów trzeba wbić, żeby ten temat spadł z rowerka?

MartaKarina
MartaKarina
  6 maja 2015

wie ktoś, gdzie można kupić podobną bluzkę? mogłaby być mniejsza kokardka, a nawet byłoby to wskazane.

also, widzicie, jakie ona ma chude ręce? o.O
jak gałązki
GRADEK83
GRADEK83
  9 maja 2015

Jaka wsiurska kokardka ja ebie xD
Marta nie wiesz co tam u naszego kolegi co do psychiatryka pojechał ?

MartaKarina
MartaKarina
  10 maja 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Marta nie wiesz co tam u naszego kolegi co do psychiatryka pojechał ?

a co mnie to obchodzi? nawet nie wiem o kim mówisz.
GRADEK83
GRADEK83
  10 maja 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: a co mnie to obchodzi? nawet nie wiem o kim mówisz.

Ban i słusznie xD
dynaminka
wpis jest ukryty
dynaminka
wpis jest ukryty
GRADEK83
GRADEK83
  11 maja 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Tally Weijl :))))

? Taniej Wełny ?
Konto usunięte
Konto usunięte: Outfit ze wczorajszej imprezki xD

Na komunii byłaś wyniosłaś jakaś flaszkę ?XD albo placki xD
dynaminka
dynaminka
  11 maja 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Taniej Wełny ?

tak
Konto usunięte
Konto usunięte: Na komunii byłaś wyniosłaś jakaś flaszkę ?XD albo placki xD

Nie na komunii, na 55 rocznicy ślubu ciotki i wujka :D
Ale z sąsiadami też często organizujemy podobne imprezy, tylko że u nas. Wynajmujemy taki lokal osiedlowy i tak się bawimy razem z sąsiadami.
GRADEK83
GRADEK83
  11 maja 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: na komunii, na 55 rocznicy ślubu ciotki i wujka :D

O to ładna rocznica :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Wynajmujemy taki lokal osiedlowy i tak się bawimy razem z sąsiadami.

O to fajnie takie zacieśnianie znajomości sąsiedzkich. U nas robi się grilla i zaprasza kogoś z rodziny na działkę takie tam weekendowe spotkania o ile pogoda dopisuje
dynaminka
dynaminka
  11 maja 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: to fajnie takie zacieśnianie znajomości sąsiedzkich.

też tak uważam :)))
Konto usunięte
Konto usunięte: U nas robi się grilla i zaprasza kogoś z rodziny na działkę takie tam weekendowe spotkania o ile pogoda dopisuje

u nas też czasem, ale już coraz rzadziej. jak byłam młodsza i jak jeszcze dziadek żył to siedziałam całymi dniami na działce i prawie dziennie robiliśmy grilla, nawet miałam taki basen wymurowany, więc to była frajda jak byłam mała (chociaż kiedyś na osiedlu mieliśmy też taki fajny odkryty basen, dużo większy niż na działce i 3 minuty drogi od działek). teraz to już siedzieć na ogródku nie ma komu, babka nie chce tam sama do wieczora siedzieć, my z siostrą też już mamy inne zajęcia. tak czy inaczej, to były wspaniałe czasy :)))
dynaminka
wpis jest ukryty
GRADEK83
GRADEK83
  13 maja 2015

Marta ogarnij burdel w pokoju XD Buty fajne ujdą w tłumie XD

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.