styka51
styka51
  5 czerwca 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
Togepi
Reputacja: -171 | BluzgometrTM: 6
Togepi
  23 czerwca 2015

Nie wierzę, że zaprosiłaś kolegę w taki pierdoooooolnik :D
A tam gdzie postujesz swoje szpilki to już w ogóle, podziwiam, że możesz funkcjonować w takim bałaganie. xD Ja bym się wściekła. :D Ale wypatrzyłam szczotkę TT :Dd83ddc9a
jak ją oceniasz? Obcięłam dziś włosy, chyba z 15 cm, ale Wam nie pokażę :P

On n’est jamais content là où on est.

MartaKarina
MartaKarina
  23 czerwca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wierzę, że zaprosiłaś kolegę w taki pierdoooooolnik :D

czemu? miałabym specjalnie sprzatać?
Konto usunięte
Konto usunięte: tam gdzie postujesz swoje szpilki to już w ogóle, podziwiam, że możesz funkcjonować w takim bałaganie. xD Ja bym się wściekła.

Co kto lubi, ja się dziwnie czuję jak mam wszystko poukładane, jak nie w swoim naturalnym środowisku- najważniejsze to odnaleźć się w swoim bałaganie d83dde03
Konto usunięte
Konto usunięte: jak ją oceniasz?

Kiedyś już chyba o tym pisałyśmy, dla mnie średnia i muszę kilka razy czesać, żeby rozczesać wszystkie "warstwy" włosów, ale lubię ją za te ząbki do masażu
Konto usunięte
Konto usunięte: Obcięłam dziś włosy, chyba z 15 cm, ale Wam nie pokażę :P

pokaż, czemu nie? ja w lutym obcinałam już z myślą o lecie i upałach (których nie ma), i myślałam, że mi za szybko nie odrosną, ale jednak jest inaczej, i teraz znowu mi żal obcinać, ale póki co nie zapowiada się upalne lato więc problem rozwiązanyd83dde03
dynaminka
dynaminka
  24 czerwca 2015

co sądzicie o fryzurze mojej siostry zrobionej przez jej koleżankę? piękna, prawda?

praksa
praksa
  24 czerwca 2015
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

która to ja? rozkmina na dziś.zdjęcie robione jakiś miesiac temu.

esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  24 czerwca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: która to ja?

Czerwone spodnie/szara marynarka? ;>
praksa
praksa
  24 czerwca 2015
esquilo
esquilo: Czerwone spodnie/szara marynarka? ;>

nie-e :nie:
praksa
praksa
  24 czerwca 2015

jutro zobaczę pod wieczór czy ktos odgadł, dzisiaj za duzo juz nołlajfowania.

esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  24 czerwca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: nie-e

Za chuda? :C

Ehhhhh....

Konto usunięte
Konto usunięte: za duzo juz nołlajfowania

Dobranoc :-).
dynaminka
dynaminka
  25 czerwca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: która to ja? rozkmina na dziś.zdjęcie robione jakiś miesiac temu.

znając Twój styl ubioru (a raczej sądząc po outficie, z którym tu kiedyś wystrzeliłaś xD) obstawiam drugą od lewej w białej bluzce. No, ewentualnie jeszcze ta 3 od lewej, obok tej w białej, moja intuicja jednak obstawia 2 od lewej
praksa
praksa
  25 czerwca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: a raczej sądząc po outficie, z którym tu kiedyś wystrzeliłaś xD)

d83dde12

xd
Konto usunięte
Konto usunięte: ewentualnie jeszcze ta 3 od lewej, obok tej w białej, moja intuicja jednak obstawia 2 od lewej

białe bluzki i czarne spódnice nosiłam w podstawówce na zakonczenie roku szkolnego ostatnio xd
trzecia od lewej.
sukienka ołówkowa czerwona z czarnymi wstawkami na biodrach.
praksa
praksa
  25 czerwca 2015

ale obstawiałs dobrze, to jest ze zjazdu absolwentów ze szkoły.

praksa
praksa
  25 czerwca 2015

tu troche lepiej widać, ten brzuchacz puchacz koło mnie, to mój dawny wychowawca xd bolerko czarne zwykłe, dobra starczy nastepny outfit moze na jesień

praksa
praksa
  25 czerwca 2015

se pospamuje.
Chciałam taką kieckę, ale za późno zdecydowałam się na ten zjazd i brałam co mi sie w miare podobało, ta byłaby ładniejsza bez zamka na przodzie, cały czas miałam strach w oczach ze zamek mi pierdyknie :szok: ii... tak wiem szpilki lepiej pasują, ale ja nie cierpię szpilów i nie czuje sie w nich wygodnie.

dynaminka
dynaminka
  25 czerwca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: ten brzuchacz puchacz koło mnie, to mój dawny wychowawca xd

Myślałam, że teraźniejszy :D
Konto usunięte
Konto usunięte: ale obstawiałs dobrze, to jest ze zjazdu absolwentów ze szkoły.

już obstawiałam, że jakaś impreza firmowa xD
Konto usunięte
Konto usunięte: białe bluzki i czarne spódnice nosiłam w podstawówce na zakonczenie roku szkolnego ostatnio xd trzecia od lewej. sukienka ołówkowa czerwona z czarnymi wstawkami na biodrach.

A mi się w sumie najbardziej z tych wszystkich podoba ten outfit z białą bluzką i czarną spódniczką... Chociaż nie wyobrażam sobie samej siebie w takich ciuchach. Ostatnio byłam zmuszona kupić kieckę i tylko ten, kto był ze mną w sklepie i przymierzalni wie, co przeżywałam i ile k.... leciało przy przymierzaniu :D Nie mogłam znaleźć żadnej kiecki bo mam nieproporcjonalną budowę, mam mało w pasie i biodrach, większe cycki i szerokie ramiona, więc na dół pasuje XS a na górę nawet M-ka, ale jak na górze było dobre to na dole mi zwisało jak worek na kartofle a jak brałam XS/S to zatrzymywało się na cyckach albo nawet przez ramiona nie chciało przejść.
W końcu znalazłam w rozmiarze 32 kieckę z rozciągliwego materiału, która leży idealnie, więc opłacało się przejść wszystkie sklepy w SCC xD
wygląda mniej więcej tak tylko bez tej wstawki na górze i inne rękawy

wstawię kiedyś outfit
dynaminka
dynaminka
  25 czerwca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: A mi się w sumie najbardziej z tych wszystkich podoba ten outfit z białą bluzką i czarną spódniczką...

chociaż ten outfit kobiety w białej sukience i czerwonych szpilkac w sumie niezły, nie wiem czy nie lepszy
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.