styka51
styka51
  5 czerwca 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
praksa
praksa
  25 czerwca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Myślałam, że teraźniejszy :D

nie no wyszłam już jakiś czas temu z podstawówki xd
Konto usunięte
Konto usunięte: już obstawiałam, że jakaś impreza firmowa xD

na impreze firmową idę za tydzień w sobotę, to impreza integracyjna na luźnie spotkanie, więc ubiór jak najbardziej wygodny i codzienny, tzn mam niby isc zapisałam sie i w ogóle, ale ja dopiero w ostatnią chwilę się decyduje zawsze czy będzie chciało mi się iść.
Konto usunięte
Konto usunięte: wygląda mniej więcej tak tylko bez tej wstawki na górze i inne rękawy

czarna kiecka pasuje dosłownie wszędzie, ja nie mam rozmiaru S, tylko M, więc problemów nie mam z tym, a ty jesteś trochę za chuda, dlatego masz lekko nieproporcjonalne wymiary, jakbys miała więcej w biodrach innny tez rozmiar bys miała, do tego masz niecałe 160 chyba, to już w ogóle spodnie jak kupujesz to te najmniejsze a nogawki są Ci dobre? nie za długie?
No jak wstawisz, to weź miej dobre światło w pokoju i normalnie ustaw samowyzwalacz w telefonie i będzie wtedy wyraźnie, bo czasem się zastanawiam co na niektórych Twoich fotkach jest, bo albo z bardzo daleka, albo do lusterka w półmroku.
-------
Zauważyłaś, ze co druga babka teraz ma czerwone szpile? i do tego jaskrawe pazury?jakies zielone albo żółte , mi się to nie podoba ehh
praksa
praksa
  25 czerwca 2015

chcecie moj outfit kajakowy? dobra to teraz możecie sie pośmiac, pozwalam. ostrzegam...giry (grubsze?) niż rok czy dwa lata temu, od biegania troche urosły, 59 kg mocno, więc mam jakieś 12 kg więcej od Marty. Jakos latem dam fociałke z rowerkiem i może taką normalną jak do pracy idę, albo za tydzien z imprezy integracyjnej, nie wiem, pobawię się trochę tu, póki mam wenę. ostatnio robiłam fotki w pracy na takim szkoleniu,(tak chociaż do szkoły nie chodze ciagle muszę sie uczyć) wiem ze Marta lubi mieć rozkminy i zagadki, chociaż wiem ze ma w dupie to co ja robie, ale czasem wracasz do tego, wiec moze te fotki cos Ci powiedzą, chociaż moze nie te fotki za dużo nie mówią, sama nie wiem, ale to taki dodatkowy puzel do zagadki. Tak, tak chodzimy z takimi identyfikatorami na szyi, kiedyś dam nastepne fociałki, będzie coraz bliżej.. :D xd Nie, nie magazynierem nie jestem hah :D (fotki robione w ukryciu, wiec palce widac od telefonu ) na tej tablicy jest moje nazwisko i imie, ale nikt chyba nie będzie sie fatygował o przybliżanie i kombinowanie xd raczej chyba tez nie da rady tego chyba zrobić żeby wyraźnie było. ----------------zmiana tematłe idealna babka na moje oko, jak mam ochote na słodycze to jak sobie przypomne o niej, to już mi apetyt odchodzi xd -------------------------------- Ale sie rozpisałam, ale Marta przynajmniej sama fotek tu nie daje, można teraz trochę mnie pokrytykować przyjmę na klatę wszystko i nie będę pluć jadem przy kazdej krytyce jak lejdi zombi brydzia.

dynaminka
dynaminka
  25 czerwca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: nie no wyszłam już jakiś czas temu z podstawówki xd

serio? d83dde03
Konto usunięte
Konto usunięte: ja nie mam rozmiaru S, tylko M, więc problemów nie mam z tym

Tu nie rozmiar jest problemem, tylko to, że proporcje mojej figury są nierówne. Ja ogólnie jestem zadowolona, nie przeszkadza mi to jakoś specjalnie, problem zaczyna się przy zakupie ubrań innych niż legginsy i bluzka z tally weijl.
Konto usunięte
Konto usunięte: do tego masz niecałe 160 chyba, to już w ogóle spodnie jak kupujesz to te najmniejsze a nogawki są Ci dobre? nie za długie?

To zależy jakie spodnie, czasem są za długie to podwijam, normalnie to wygląda, nie jakoś dziwacznie, więc jestem z tym ok :D
Konto usunięte
Konto usunięte: No jak wstawisz, to weź miej dobre światło w pokoju i normalnie ustaw samowyzwalacz w telefonie i będzie wtedy wyraźnie, bo czasem się zastanawiam co na niektórych Twoich fotkach jest, bo albo z bardzo daleka, albo do lusterka w półmroku.

Wstawię w świetle dziennym na dworze, ale to dopiero jak będę miała ją ubraną.
Konto usunięte
Konto usunięte: Zauważyłaś, ze co druga babka teraz ma czerwone szpile? i do tego jaskrawe pazury?jakies zielone albo żółte , mi się to nie podoba ehh

Nie wiem, tak szczerze mówiąc, rzadko kiedy oglądam kto jakie ma buty, a co do paznokci... nie, nie zauważyłam. Właściwie to nie widuję babek które malują paznokcie na takie kolory.
Konto usunięte
Konto usunięte: 59 kg mocno, więc mam jakieś 12 kg więcej od Marty.

oj wincyj... xD niedużo ale jednak....d83dde09
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakos latem dam fociałke z rowerkiem i może taką normalną jak do pracy idę, albo za tydzien z imprezy integracyjnej, nie wiem, pobawię się trochę tu, póki mam wenę.

czekam i cieszę się! już tworzę nowy folder "praksyda" xD
Konto usunięte
Konto usunięte: moze te fotki cos Ci powiedzą, chociaż moze nie te fotki za dużo nie mówią

No raczej nie mówią zbyt wiele
Konto usunięte
Konto usunięte: zmiana tematłe idealna babka na moje oko

dla mnie zbyt męska ;__;
praksa
praksa
  25 czerwca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: serio?

mo kurde, całkiem serio xd
Konto usunięte
Konto usunięte: iedużo ale jednak..

o jesu to ile ty ważysz 45?
Konto usunięte
Konto usunięte: czekam i cieszę się! już tworzę nowy folder "praksyda" xD

teczki rosną mocno xd
Konto usunięte
Konto usunięte: dla mnie zbyt męska ;__;

ja wiem, wiem, gdzieś dawałaś juz, Tobie bardziej się te delikatniejsze podobają.
Moze ja mam jakis spaczony gust, ze męskie baby mi sie podobają :O
praksa
praksa
  25 czerwca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem, tak szczerze mówiąc, rzadko kiedy oglądam kto jakie ma buty, a co do paznokci...

ja widuje w pracy są różowe, zielone, różowe i nawet co drugi palec inny, niby to teraz modne, ale ja nie lubie takich kolorów.
dynaminka
dynaminka
  25 czerwca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: mo kurde, całkiem serio xd

d83dde31
Konto usunięte
Konto usunięte: jesu to ile ty ważysz 45?

no to też zależy ile zjem w danym dniu/dzień wcześniej np. ale moja waga waha się od 44 do 46, poza 46 raczej nie wychodzi, a przynajmniej nic o tym nie wiem d83dde09
Konto usunięte
Konto usunięte: eczki rosną mocno xd

:rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: ja wiem, wiem, gdzieś dawałaś juz, Tobie bardziej się te delikatniejsze podobają.

Nie tyle delikatniejsze, co takie bardziej kobiece. Nie podobają mi się w ogóle kaloryferki u kobiet. Lekko zarysowane mięśnie są ok.
dynaminka
dynaminka
  25 czerwca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: no to też zależy ile zjem w danym dniu/dzień wcześniej np. ale moja waga waha się od 44 do 46, poza 46 raczej nie wychodzi, a przynajmniej nic o tym nie wiem

Tzn kiedyś wychodziła, na przykład dwa lata temu ważyłam z 48, ale od dłuższego czasu ważę w granicach 44-46, to nie jest mało jak na mój wzrost, raczej w sam raz.
praksa
praksa
  25 czerwca 2015
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: no to też zależy ile zjem w danym dniu/dzień wcześniej np. ale moja waga waha się od 44 do 46, poza 46 raczej nie wychodzi, a przynajmniej nic o tym nie wiem

to ja koło Ciebie wyglądałałabym jak Pudzian xd
Konto usunięte
Konto usunięte: Tzn kiedyś wychodziła, na przykład dwa lata temu ważyłam z 48, ale od dłuższego czasu ważę w granicach 44-46, to nie jest mało jak na mój wzrost, raczej w sam raz.

no własnie nie wiem ile waża małe kobitki, tzn ja jakos wielka nie jestem, bo mam tylko 165 cm, ale te 5 kg mniej mogłabym miec, nie zebym była jakas gruba, ale pewnie lepiej bym się czuła.
praksa
praksa
  25 czerwca 2015

co ja odwalam, byki i literówki już robię, pora na spanie, dzień atencji w internetach dobiegł końca.

dynaminka
dynaminka
  26 czerwca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: to ja koło Ciebie wyglądałałabym jak Pudzian xd

no bez przesady znowu, jesteś trochę bardziej masywna ale nie aż tak.
Konto usunięte
Konto usunięte: no własnie nie wiem ile waża małe kobitki,

obawiam się, że tutaj nie ma reguły d83dde09
Konto usunięte
Konto usunięte: ale te 5 kg mniej mogłabym miec, nie zebym była jakas gruba, ale pewnie lepiej bym się czuła.

Jeżeli tak twierdzisz, to zrzuć je, zawsze warto jeżeli to miałoby poprawić samopoczucie, chociaż wagę masz w sam raz jak na swój wzrost, przynajmniej wg BMI
praksa
praksa
  26 czerwca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeżeli tak twierdzisz, to zrzuć je, zawsze warto jeżeli to miałoby poprawić samopoczucie, chociaż wagę masz w sam raz jak na swój wzrost, przynajmniej wg BMI

to BMI to jakiś pic trochę, ja oczywiscie nie wygladam jak zadna na tym jpg ale zobacz jaka róznica jak jest, ta sama waga, tylko inna tkanka mięsniowa i tłuszczowa.
widzisz tą pierwszą, tak sobie Ciebie wyobrażam, tyle ze ty masz większe cycki.
dynaminka
dynaminka
  26 czerwca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: o BMI to jakiś pic trochę, ja oczywiscie nie wygladam jak zadna na tym jpg ale zobacz jaka róznica jak jest, ta sama waga, tylko inna tkanka mięsniowa i tłuszczowa. widzisz tą pierwszą, tak sobie Ciebie wyobrażam, tyle ze ty masz większe cycki.

Hahaha, nieee, aż taka chuda nie jestem. Ta dziewczyna wygląda przeraźliwie i obrzydliwie jak dla mnie więc chyba powinnam się obrazić za to porównanie xD
Każda sylwetka jest inaczej zbudowana, ja właściwie nie jestem podobna do żadnej z tych kobiet na zdjęciach
dynaminka
dynaminka
  26 czerwca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Każda sylwetka jest inaczej zbudowana,

w sensie inny kształt miednicy, bioder, nie wszystko zależy od tłuszczu i mięśni.
to moje jpg i uważam, że wyglądam lepiej niż każda z tych pań które wkleiłaś

niech Brydzia znowu ma ból dupy xD
praksa
praksa
  26 czerwca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: w sensie inny kształt miednicy, bioder, nie wszystko zależy od tłuszczu i mięśni. to moje jpg i uważam, że wyglądam lepiej niż każda z tych pań które wkleiłaś

No już myślałam że jesteś jakaś przeraźliwie chuda, bo tak sobie wyobrażałam 45 kg kobiety, tamta moze jest wysoka, wzrostu akurat na tej foci nie widać, nie wygladasz jednak ja tamta konstrukcja kobiety :P ja tam wiesz że gustuje w takich większych rozmiarach kobiet.
Gustuje jak to zabrzmiało jakbym jakaś lewa była :szok:
Konto usunięte
Konto usunięte: niech Brydzia znowu ma ból dupy xD

ona to ma o wszystko bóle, raz zażartowałam że chyba przekwita dlatego ma takie nastroje, to obrywa mi sie w każdym poście teraz, daj spokój xd

-----------
czas dupę do pracy zbierać.eh..
dynaminka
dynaminka
  26 czerwca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: tak sobie wyobrażałam 45 kg kobiety, tamta moze jest wysoka,

Nooo wzrost odgrywa raczej dużą rolę. Inaczej wygląda 45 kg u kogoś, kto ma niecałe 160 wzrostu, inaczej u kogoś, kto ma 45 kg i metr 70 albo więcej.
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tam wiesz że gustuje w takich większych rozmiarach kobiet.

No rozumiem :D wiem co masz na myśli.
Konto usunięte
Konto usunięte: ona to ma o wszystko bóle, raz zażartowałam że chyba przekwita dlatego ma takie nastroje, to obrywa mi sie w każdym poście teraz, daj spokój xd

Nie ogarniam tej kuwety (czyt. Brydzi).
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.