chcecie moj outfit kajakowy? dobra to teraz możecie sie pośmiac, pozwalam. ostrzegam...giry (grubsze?) niż rok czy dwa lata temu, od biegania troche urosły, 59 kg mocno, więc mam jakieś 12 kg więcej od Marty. Jakos latem dam fociałke z rowerkiem i może taką normalną jak do pracy idę, albo za tydzien z imprezy integracyjnej, nie wiem, pobawię się trochę tu, póki mam wenę.

ostatnio robiłam fotki w pracy na takim szkoleniu,(tak chociaż do szkoły nie chodze ciagle muszę sie uczyć) wiem ze Marta lubi mieć rozkminy i zagadki, chociaż wiem ze ma w dupie to co ja robie, ale czasem wracasz do tego, wiec moze te fotki cos Ci powiedzą, chociaż moze nie te fotki za dużo nie mówią, sama nie wiem, ale to taki dodatkowy puzel do zagadki. Tak, tak chodzimy z takimi identyfikatorami na szyi, kiedyś dam nastepne fociałki, będzie coraz bliżej.. :D xd Nie, nie magazynierem nie jestem hah :D (fotki robione w ukryciu, wiec palce widac od telefonu ) na tej tablicy jest moje nazwisko i imie, ale nikt chyba nie będzie sie fatygował o przybliżanie i kombinowanie xd raczej chyba tez nie da rady tego chyba zrobić żeby wyraźnie było.

----------------zmiana tematłe idealna babka na moje oko, jak mam ochote na słodycze to jak sobie przypomne o niej, to już mi apetyt odchodzi xd

-------------------------------- Ale sie rozpisałam, ale Marta przynajmniej sama fotek tu nie daje, można teraz trochę mnie pokrytykować przyjmę na klatę wszystko i nie będę pluć jadem przy kazdej krytyce jak lejdi zombi brydzia.