Konto usunięte: Myślałam, że teraźniejszy :D
nie no wyszłam już jakiś czas temu z podstawówki xd
Konto usunięte: już obstawiałam, że jakaś impreza firmowa xD
na impreze firmową idę za tydzień w sobotę, to impreza integracyjna na luźnie spotkanie, więc ubiór jak najbardziej wygodny i codzienny, tzn mam niby isc zapisałam sie i w ogóle, ale ja dopiero w ostatnią chwilę się decyduje zawsze czy będzie chciało mi się iść.
Konto usunięte: wygląda mniej więcej tak tylko bez tej wstawki na górze i inne rękawy
czarna kiecka pasuje dosłownie wszędzie, ja nie mam rozmiaru S, tylko M, więc problemów nie mam z tym, a ty jesteś trochę za chuda, dlatego masz lekko nieproporcjonalne wymiary, jakbys miała więcej w biodrach innny tez rozmiar bys miała, do tego masz niecałe 160 chyba, to już w ogóle spodnie jak kupujesz to te najmniejsze a nogawki są Ci dobre? nie za długie?
No jak wstawisz, to weź miej dobre światło w pokoju i normalnie ustaw samowyzwalacz w telefonie i będzie wtedy wyraźnie, bo czasem się zastanawiam co na niektórych Twoich fotkach jest, bo albo z bardzo daleka, albo do lusterka w półmroku.
-------
Zauważyłaś, ze co druga babka teraz ma czerwone szpile? i do tego jaskrawe pazury?jakies zielone albo żółte , mi się to nie podoba ehh