styka51
styka51
  5 czerwca 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
MartaKarina
MartaKarina
  23 kwietnia 2015

marcin kazał mi wstawić outfit swoich stópek
GRADEK83
GRADEK83
  23 kwietnia 2015

Co ty psiakowi robisz prawie mu oko wyszło brudnymi stopami psa głaszczesz ? XD

MartaKarina
MartaKarina
  23 kwietnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Co ty psiakowi robisz prawie mu oko wyszło brudnymi stopami psa głaszczesz ? XD

czystymi d83dde0a

Musiałam to zrobić bo marcin mi kazał... To jedyny samiec któremu pozwalam sobą rządzić i jeszcze sprawia mi to przyjemność
Togepi
Reputacja: -171 | BluzgometrTM: 6
Togepi
  23 kwietnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Mnie zawsze ciekawią takie opinie, zastanawia mnie, co w tej szczotce jest takiego, czego nie mają inne.

mam straszne problemy z rozczesywaniem włosów, a ta szczotka nie ciągnie i nie wyrywa włosów jak inne. No i masaż głowy suuuper. :DD

On n’est jamais content là où on est.

MartaKarina
MartaKarina
  23 kwietnia 2015

Dzisiaj jechałam na rowerze i dosłownie 2 sekundy przede mną ptak nasrał. I już któryś raz tak miałam, że ptasie gówienko spadło dosłownie przede mną... Niech ktoś mi jeszcze powie, że to nie zasługa mojego Anioła Stróża, który chroni mnie przed złem wszelakim...

also

jak tally weijl może proponować tak gówniane ciuchy na lato? jestem mocno zawiedziona d83dde12 mam nadzieję, że jeszcze wprowadzą do swojej letniej kolekcji coś dla mnie.

Pytanie dla was: Znacie może jakieś sklepy gdzie mają podobne ciuchy do tally weijl? Od raz mówię, że nie chodzi mi o orsay, butik, reserved, terranova.

MartaKarina
MartaKarina
  23 kwietnia 2015

jedyna rzecz która mi się podoba w tegorocznej letniej kolekcji tally weijl d83dde2d
Rosiczka
Rosiczka
  24 kwietnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Pytanie dla was: Znacie może jakieś sklepy gdzie mają podobne ciuchy do tally weijl? Od raz mówię, że nie chodzi mi o orsay, butik, reserved, terranova.

Podobne? Nie wiem, ja odwiedzam zawsze: Bershka, Stradivarius, New Look, MOHITO, Reserved, Orsay, H&M, ZARA XD
Konto usunięte
Konto usunięte: Polecam, nie zamieniłabym na żadną inną. :D

Przekonałaś mnie XD
GRADEK83
GRADEK83
  24 kwietnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: edyna rzecz która mi się podoba w tegorocznej letniej kolekcji tally weijl

W czasie wojny gdzie wszystkiego było mało kobiety szyły takie bluzki z firanek widzę że moda powraca :D
MartaKarina
MartaKarina
  24 kwietnia 2015
Rosiczka
Rosiczka: Stradivarius, New Look

w tych chyba nigdy nie byłam, jak znajdę w jakiejś galerii to zajrzę. dzięki. w reszcie sklepów które wymieniłaś rzadko są jakieś fajne rzeczy, które mi by się mogły spodobać
Konto usunięte
Konto usunięte: czasie wojny gdzie wszystkiego było mało kobiety szyły takie bluzki z firanek widzę że moda powraca :D

nie tyle powraca, co trwa już kilka lat d83dde09
dynaminka
dynaminka
  24 kwietnia 2015

>Szukam do zdjęć :
Chłopa - nie musi wyglądać jak p***a z fashion tv . Może być duży, włochaty, może mieć nawet rudą ***** brodę i fluki w nosie.
Dziewczę - tutaj to już trudniej. Może być nawet rude, ale nie może być grube i mieć ryja jak mój mały k***s (d83cdf35). Czyli musi być ładną, młodą damą.

Miejsce : Białystok albo okolice (mogę zapewnić bilet na pks plus miejsce na podłodze obok psa)

co ten maciek dylewski na fejsbrudzie xd

kurde, już bana dostałam za nieocenzurowany wcześniej post z wulgaryzmami -.-

Rosiczka
Rosiczka
  24 kwietnia 2015

upiekłam ciasto, boże jakie pyszne, zjem sama całe ;OOO

MartaKarina
MartaKarina
  24 kwietnia 2015
Rosiczka
Rosiczka: zjem sama całe ;OOO

przytyjesz xD
i po co te treningi?
Rosiczka
Rosiczka: upiekłam ciasto

mogłaś zapostować jpg. ja nigdy jeszcze nie próbowałam piec ciasta, zresztą w ciastkarniach można teraz dostać wszystko, co sobie wymyślisz, zamarzysz i narysujesz, więc nie wiem, czy kiedykolwiek się porwę na pieczenie d83dde09 jakoś mnie do tego nie ciągnie.
MartaKarina
wpis jest ukryty
MartaKarina
MartaKarina
  25 kwietnia 2015

Co myślicie o nakładaniu hydralizatu keratyny na brwi i rzęsy? Mam taką buteleczkę 30 ml i nie wiem co z tym zrobić. d83dde12 Pododawałam trochę do różnych maseczek, odżywek do włosów, ale dalej mam 9/10 buteleczki. Jak myślicie, czy położenie czegoś takiego na brwi i rzęsy bez mieszania z żadną inną substancją nie zaszkodzi?
takie coś

macie jakieś doświadczenia z tym związane?

MartaKarina
MartaKarina
  26 kwietnia 2015

sosnowiec pogoda dla bogaczy
a co słychać w waszych polskach B?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.