styka51
styka51
  5 czerwca 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
Niezapominajka27
wpis jest ukryty
MartaKarina
MartaKarina
  26 kwietnia 2015

nie spamuj. zgłaszam

MartaKarina
wpis jest ukryty
GRADEK83
GRADEK83
  26 kwietnia 2015

Nowy nieobicjalny outfit Beatki :ziober2:

MartaKarina
MartaKarina
  26 kwietnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: owy nieobicjalny outfit Beatki

co znaczy nieobicjalny?

serio to ona? niepewna czy...
w sumie to nigdy nie widziałam jej twarzy z bliska, więc nie wiem dokładnie jak wygląda.
GRADEK83
GRADEK83
  26 kwietnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: co znaczy nieobicjalny?

Literówka oczywiście o nieoficjalny chodzi.
Rosiczka
Rosiczka
  27 kwietnia 2015

kto to

mem0ry
mem0ry
  28 kwietnia 2015
d83dde12 ...
GRADEK83
GRADEK83
  28 kwietnia 2015

Co się stao Beatka ? XD

MartaKarina
MartaKarina
  28 kwietnia 2015

Ale się spieprzyła pogoda. A jeszcze rano było tak ładnie... A na majówkę podobno ma być 10` góra. Najpierw letni weekend, a teraz taki spadek. Life you bulgarian mushroom picker

GRADEK83
GRADEK83
  29 kwietnia 2015

A u mnie słoneczko już od dwóch dni nie padało tylko wieje mocno :P

MartaKarina
MartaKarina
  29 kwietnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie słoneczko już od dwóch dni nie padało tylko wieje mocno :P

JUŻ od dwóch dni? Dwa dni temu w Katowicach było lato. Sobota była prawie upalna, w niedzielę było ciepło, w południe lekko pokropiło, poniedziałek znowu letni, wczorajszy wtorek ch:cenzura:, dzisiaj to samo co wczoraj tylko nie pada ale jest zimno nawet w swetrze, chociaż słońce świeci, ale co mi po tym. Ja potrzebuję wiosny w pełnym wydaniu, a nie jakiejś marnej namiastki.
MartaKarina
MartaKarina
  29 kwietnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie słoneczko już od dwóch dni nie padało tylko wieje mocno :P

Takie ładne słoneczko świeciło jeszcze nawet wieczorem w Katowicach w poniedziałek :)))))

a to dzisiejszy outfit, futro z Sowy..

MartaKarina
wpis jest ukryty
Rosiczka
Rosiczka
  30 kwietnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Post został skasowany z powodu naruszenia Regulaminu serwisu Fotka.pl

Oj Martson :woot:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.