styka51
styka51
  5 czerwca 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
MartaKarina
MartaKarina
  21 kwietnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: I still waiting na outfit w mundurze

Ja też mogłabym zrobić zdjęcie w outficie w mundurze... Moja sąsiadka chodziła do liceum do klasy policyjnej i musieli chodzić przebrani tak na lekcje (:zonk:) Może jeszcze gdzieś ma ten strój.
Kiedyś nawet mierzyłam... Nie wyglądało to seksownie d83dde2d Tym bardziej, że koleżanka jest większa i szersza
Rosiczka
Rosiczka
  21 kwietnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: No ale bylem blisko , tez cos zwiazane z bezpieczenstwem : )I still waiting na outfit w mundurze

Haha może kiedyś się pojawi :zawik:
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja tylko 2 razy w życiu prostowałam włosy. I jak przez 2-3 dni? A nie myjesz codziennie?

Nieee, chyba bym oszalała jakbym miala myć codziennie :D
Konto usunięte
Konto usunięte: to nie są kosmetyki do stylizacji :))

Ja nic takiego nie napisałam, napisałam czego używam i tyle.
Rosiczka
Rosiczka
  21 kwietnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wyglądało to seksownie

d83dde31 żartujesz chyba, mega seksowne!
Konto usunięte
Konto usunięte: klasy policyjnej i musieli chodzić przebrani tak na lekcje ()

no w klasach policyjnych to norma. Zazdro
MartaKarina
MartaKarina
  21 kwietnia 2015
Rosiczka
Rosiczka: żartujesz chyba, mega seksowne!

Nie żartuję. Seksownie to mogłoby być może na balu przebierańców w przebraniu na sexy policjantkę. Albo najwyraźniej nie mój klimat d83dde09
Rosiczka
Rosiczka: Nieee, chyba bym oszalała jakbym miala myć codziennie :D

Ja bym oszalała jakbym nie myła codziennie. Odkąd zaczęłam używać szczoteczki tt z różowymi ząbkami i tym dołem, zaczęłam zauważać, ile brudów jest we włosach, co mnie zdziwiło, bo myję codziennie, ale jak widać mnóstwo syfu z otoczenia przylepia się do włosów. Wcześniej używałam szczoteczek z czarnymi ząbkami więc nie było tego widać i nie rzucało się w oczy. Poza tym nawet pomijając to, czuję się nieświeżo jak nie umyję włosów co dobę.
Rosiczka
Rosiczka: no w klasach policyjnych to norma. Zazdro

Ja jej zazdrościłam tylko niektórych obozów, które im ta szkoła organizowała. Ale nigdy nie mogłam pojąć, jak na co dzień można chodzić w takich ogromnych ciężkich trepach i niewygodnym mundurze. W lato chyba najgorzej, nie ma czego zazdrościć.
Rosiczka
Rosiczka
  22 kwietnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie żartuję. Seksownie to mogłoby być może na balu przebierańców w przebraniu na sexy policjantkę. Albo najwyraźniej nie mój klimat

to raczej to ostatnie Marto :*
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja bym oszalała jakbym nie myła codziennie. Odkąd zaczęłam używać szczoteczki tt z różowymi ząbkami i tym dołem, zaczęłam zauważać, ile brudów jest we włosach, co mnie zdziwiło, bo myję codziennie, ale jak widać mnóstwo syfu z otoczenia przylepia się do włosów. Wcześniej używałam szczoteczek z czarnymi ząbkami więc nie było tego widać i nie rzucało się w oczy. Poza tym nawet pomijając to, czuję się nieświeżo jak nie umyję włosów co dobę.

MI się włosy jakoś nie przetłuszczają szybko i mogę ich nie myć codziennie, ale myję co 2-3 dni ;) właśnie muszę sobie kupić chyba ta szczotkę tt.
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja jej zazdrościłam tylko niektórych obozów, które im ta szkoła organizowała. Ale nigdy nie mogłam pojąć, jak na co dzień można chodzić w takich ogromnych ciężkich trepach i niewygodnym mundurze. W lato chyba najgorzej, nie ma czego zazdrościć

Marzę o tym żeby kiedyś w takim mundurze latać <3 i oby się spełniło
MartaKarina
MartaKarina
  22 kwietnia 2015
Rosiczka
Rosiczka: MI się włosy jakoś nie przetłuszczają szybko i mogę ich nie myć codziennie, ale myję co 2-3 dni ;) właśnie muszę sobie kupić chyba ta szczotkę tt.

Mi się przetłuszczają u nasady. Tzn nie mam jakichś tłustych, ale pod koniec dnia (a myję zawsze wieczorem w wannie) już czuję, że u nasady nie są takie jak być powinny.
Rosiczka
Rosiczka: właśnie muszę sobie kupić chyba ta szczotkę tt.

Szału nie ma. Ja kupiłam bo dużo ludzi w necie szczególnie się tym zachwycało, ale nie jest to żadna nadzwyczajna szczotka. Mój pies za to lubi jak go nią czeszę d83dde03

wyjście na rower.
GRADEK83
GRADEK83
  22 kwietnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: wyjście na rower.

Marta wstydu nie masz z cyckami chcesz paradować na rowerku XD Będziesz rozpraszać kierowców jeszcze do jakiegoś nieszczęścia doprowadzisz xD
MartaKarina
MartaKarina
  22 kwietnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Marta wstydu nie masz z cyckami chcesz paradować na rowerku XD Będziesz rozpraszać kierowców jeszcze do jakiegoś nieszczęścia doprowadzisz xD

Żeby to chociaż było w jakikolwiek sposób wyzywające... To co dopiero musiałabym zrobić w lato. also, w lato, po parku, gdzie jeżdżę, czasem dziewczyny jeżdżą/chodzą w stanikach w upalne dni :))) Uroki Sosnowca d83dde09
MartaKarina
MartaKarina
  22 kwietnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: czasem dziewczyny jeżdżą/chodzą w stanikach w upalne dni :))) Uroki Sosnowca

stare baby niestety też.
GRADEK83
GRADEK83
  22 kwietnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: stare baby niestety też.

a to to widuje na działce zazwyczaj xD ale po mieście raczej chyba nikt tak nie chodzi xD
MartaKarina
MartaKarina
  22 kwietnia 2015

co się dzieje znowu z forum? za każdym razem wyskakuje bad gateway 502

MartaKarina
MartaKarina
  22 kwietnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: ale po mieście raczej chyba nikt tak nie chodzi xD

ale to park nie miasto... na dodatek park ze stawem gdzie ludzie się kąpią.
GRADEK83
GRADEK83
  22 kwietnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: na dodatek park ze stawem gdzie ludzie się kąpią.

aha taki hydepark z jeziorem XD
Togepi
Reputacja: -171 | BluzgometrTM: 6
Togepi
  22 kwietnia 2015
Rosiczka
Rosiczka: właśnie muszę sobie kupić chyba ta szczotkę tt.

Polecam, nie zamieniłabym na żadną inną. :D

On n’est jamais content là où on est.

MartaKarina
MartaKarina
  22 kwietnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: nie zamieniłabym na żadną inną

Mnie zawsze ciekawią takie opinie, zastanawia mnie, co w tej szczotce jest takiego, czego nie mają inne. Owszem, ma fajne ząbki do masażu skóry głowy, ale jednak są trochę za cienkie do rozczesania włosów na długości jak dla mnie. Teraz mi to nie przeszkadza, bo mam krótsze, nawet mi pasuje, ale jak miałam długie, to łatwiej mi było rozczesać inną szczotką. Ogólnie ok, ale wydaje mi się to bardziej chwytem reklamowym niż ósmym cudem świata wśród szczotek
Konto usunięte
Konto usunięte: ha taki hydepark z jeziorem XD

te Twoje poczucie humoru :( :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.