Nie pamiętasz tytułu filmu którego szukasz ?
umieść krótki opis i czekaj...
cierpliwości ktoś Go na pewno widział
Pozdrawiam
ogladalam kiedys taki horror w ktorym jacys studenci wynajdowali chyba jakies srodki
albo tylko jeden student potajemnie sobie eksperymentowal, nie pamietam
Ten jeden zrobil cos jak narkotyk i to lykal czy tam wstrzykiwal nie wiem
wrazenia i odczucia nagrywal na tasme ale zaczelo mu odwalac i zabijal ludzi
pamietam ze na koniec ustawil ladnie kamerke zeby bylo go dobrze widac
i sie zabil chyba strzelil sobie w glowe
ten aktor to wyglada jak psychopata :P
gral tez w takim filmie co w samolocie babke uprowadzil czy cos
i ona ucielajac wbila mu dlugopis w szyje on obwiazal to w chustke i tak ja gonil
tego filmu tez nie pamietam po tytule
ale ktos z was pewnie wie o jaki horror mi chodzi i o jakiego aktora
jesli kojarzycie o jakiego aktora mi chodzi to tez duzo :)
wtedy juz znajde film
chyba ze moj wspanialy opis filmu cos da
i ktos bedzie wiedzial o co mi chodzi
bedzie jeszcze lepiej :)
Prawdziwa klasyka
specyficzny główny bohater, wydaje mu się ze zabija ludzi ale potem sie okazuje ze po żadnej zbrodni nie zostaje ślad
Kobiety pokazane są piekielnie przedmiotowo
Kultowa scena z chwaleniem sie wizytówkami, kto ma bardziej wpasione
film pare razy widziałem, ale nigdy nie mogę zapamiętać tytułu
A ja szukam filmu o Gangach w latach 60tych chodzi o grupe mlodziakow ktorzy leja sie z innymi pamietam ze byli tam tez gang Lysych czy cos takiego:> kurcze nie pamietam tytulu:S leciala tam slynna piosenka Bennego Kinga Stand by me=)) kiedy w telewizji mowili ze zastrzelili Kenediego i wszyscy plakali: >
PONAWIAM=))
A ja szukam filmu o Gangach w latach 60tych chodzi o grupe mlodziakow ktorzy leja sie z innymi pamietam ze byli tam tez gang Lysych czy cos takiego:> kurcze nie pamietam tytulu:S leciala tam slynna piosenka Bennego Kinga Stand by me=)) kiedy w telewizji mowili ze zastrzelili Kenediego i wszyscy plakali: >
Był taki film. Dokładnie filmik. Stary kurcze fotkowy...z tej strony co sie filmiki robi xD Nie umiem sie wysłowic. I tam było duzo osob z czata i tanczyli. M.in. Łajza PrezeSLBN itp...to stare kino...więc [*]
Dobra drodzy forumowicze szukam film ...na poczatku film jest czarno biały .wystepuje w nim chłopak poznaje dziewczyne i z czasem gdy narasta uczucie do niej pojawiają sie kolory ?
np dotknie jej włosów to już sa w kolorze albo jak chodza za reke to reka staje sie kolorowa .,ostatnia akcja filmu to chyba kino samochodowe całują sie i oboje są w kolorach ..
film raz widziałmem na TVP kultura i na 2 akcja dzieje sie chyba w latach 60-70
bede wdzieczyna za pomoc jesli Ktos zrozumie co napisałem :)
Jestem zły rozpinam stanik w 4 sekundy