Nie pamiętasz tytułu filmu którego szukasz ?
umieść krótki opis i czekaj...
cierpliwości ktoś Go na pewno widział
Pozdrawiam
Do znawców gatunku-
horror z lat osiemdziesiątych bodajże. Film opowiada o psychopacie, który porywał, torturował, a następnie zamurowywał kobiety żywcem. Nosił maskę. Tyle tylko mogę napisać. I nie chodzi tu o- Walled In z 2009 roku i Burried Alive z 1990 roku. Wolę to napisać, gdyż niektórzy nie czytają dokładnie.
Liczę na Waszą pomoc.
Pozdro.
Cześć wam.
Poszukuję nazwy horroru o detektywie, który we własnym odbiciu w lustrze widział siebie (jako dziecko) i jak odcina sobie, ale z drugiej strony lustra - dziecku palce u rąk.
Co to za tytuł ?
Będę wdzięczny ;)
hej,
przypomniałam sobie ostatnio o takim filmie, w którym akcja rozgrywała się na lotnisku. ogólnie był tak dość mroczny klimat, pamiętam niewidomą dziewczynkę, która siedziała tam i rozrywała kawałki papieru. mówiła, że coś się zbliża i przypomina właśnie taki odgłos
oglądałam to kilka ładnych lat temu, ale ostatnio męczy mnie to strasznie ;)
może ktoś to oglądał i kojarzy tytuł? ;)
hej, mianowicie szukam filmu który oglądałam kilka lat temu, chciałabym go obejrzeć jeszcze raz, więc: było sobie trzech chłopaków, tacy hmm gangsta.... hah, no i oni włamali się do takiego domu, a w tym domu była taka dziewczyna i jej młodszy brat, i oni chcieli chyba za nich okup nie pamiętam dokładnie mieli broń i byli strasznie groźni, wtedy ich ojciec który był policjantem o ile dobrze pamiętam Kevin Costner zaczął z nimi negocjować itp... Aha jeden z tych trzech chłopaków nie jestem pewna ale był to chyba Kyle Gallner, albo jakiś podobny do niego... podobała mu się ta dziewczyna którą więzili w tym domu, miał do niej słabość... Z góry mówię że opisuję tylko to co pamiętam było to na prawdę dawno temu, był to podajże thiler, hmm i film leciał na tvp1. Proszę was Pomóżcie mi ! : * Sama szukałam ale jakoś mi nie wyszło ... : (
Kolega szuka dwóch filmów:
to nie może być Lśnienie raczej, chyba że Marek idiotą jest :D
ok, przekażę. dzięki. może ktoś jeszcze ten drugi ogarnie :)
hmmm, znalazłam fajnego demota na którym jest urywek filmu ... wiecie może co to za film ?
http://demotywatory.pl/page/3
z góry dzięki : P