RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  15 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Witam

Nie pamiętasz tytułu filmu którego szukasz ?
umieść krótki opis i czekaj...
cierpliwości ktoś Go na pewno widział

Pozdrawiam
...Ignorance is bliss...
Lunatyk6
Lunatyk6
  5 kwietnia 2012

ta Lsnienie... to zes pocisnal :crylol:

Gothiclady
Gothiclady
  5 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ta Lsnienie... to zes pocisnal

tak napisałeś że faktycznie to na Lśnienie wygląda, pało :ziober2:
Lunatyk6
Lunatyk6
  5 kwietnia 2012

a gdzie Ci baba w Lsnieniu po dachu popiedalala :D hehe to jakis film klasy B co na vhsie tylko wyszedl

Gothiclady
Gothiclady
  5 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: popiedalala

tutaj tak nie pisz bo ban i w ryj!

w sumie to ja ten film widziałam dawno temu i już nie pamiętam co tam było konkretnie :)

Konto usunięte
Konto usunięte: hehe to jakis film klasy B co na vhsie tylko wyszedl

a jakiś aktor?
Lunatyk6
Lunatyk6
  5 kwietnia 2012
Gothiclady
Gothiclady: w sumie to ja ten film widziałam dawno temu i już nie pamiętam co tam było konkretnie :)

w Lsnieniu w piwnicy ja zdaje sie ganial z siekiera a tam baba na dach zwiewac chciala :D ale kij niewazne gdzie leciala to Lsnienie nie bylo :P

Gothiclady
Gothiclady: a jakiś aktor?

a aktorow to nie pamietam :) w kazdym razie nikt znany tam nie gral raczej
Gothiclady
Gothiclady
  5 kwietnia 2012

to weź lepiej idź bo wstyd robisz. 5 postów a na bluzgometrze 2 ;[

=]

Konto usunięte
Konto usunięte: a aktorow to nie pamietam :) w kazdym razie nikt znany tam nie gral raczej

no to ciężko będzie. też mam jeden film w głowie ale ledwo co pamiętam. też stary i do tego B i jedyne co pamiętam to jak facet jechał samochodem i się zatrzymał (?) za potrzebą, podszedł w krzaki yy tzn. to było przy drodze. robił swoje i coś wyskoczyło z krzaków i urwało mu penisa.
dzieciakkk
dzieciakkk
  22 kwietnia 2012

dla mnie najlepszy film na dzień dzisiejszy to "prawo zemsty" kot film ;p

daenerys
daenerys
  4 maja 2012

Ja tu trochę inaczej. Szukam CIEKAWYCH filmów typowo brytyjskich, najlepiej z czasów około XVIII wieku, fabularne, dramaty, detektywistyczne, romanse, łotewa! Oraz właśnie jakieś detektywistyczne lub z motywem FBI, coś w tym guście, nowe, stare, bez znaczenia. :-) W góglu w sumie nic konkretnego nie znalazlam ;)

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  4 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Szukam CIEKAWYCH filmów typowo brytyjskich, najlepiej z czasów około XVIII wieku, fabularne, dramaty, detektywistyczne, romanse, łotewa!

Anonimus
Zakochany Szekspir
Elżbieta
Elzbieta złoty wiek

Konto usunięte
Konto usunięte: Oraz właśnie jakieś detektywistyczne lub z motywem FBI, coś w tym guście, nowe, stare, bez znaczenia. :-)

Zodiak
Milczenie Owiec
Texas Killing fields
Amnezja
Kolekcjoner Kości
kolekcjoner
Siedem
Teoria Spisku
Czas Patriotów
Stan Zagrożenia
...Ignorance is bliss...
JFC
JFC
  21 maja 2012
JFC
JFC: Pamietam scenę, w której małe dinozaury gonią jakieś dziecko przez pole kukurydzy, ono strzela w nie spryskiwaczem do roślin i zabija swojego dziadka przez przypadeki, a potem jacyś panowie stoją w kółku i rzygają na kolorowo.

Dalej szukam tego. To był chyba jeden z filmów a'la Straszny film, czyli parodia kilku filmów na raz i zdaje się, że grał w nim ten siwy od nagiej broni. :tak:

+ Szukam filmu o wielkim robalu, który mieszkał w wielkim jabłku. To jabełko się potem wturlało do miasta zdaje się i wlazł do niego dzieciak? Animacja, dosyć mroczna. Oglądałem to z 10 lat temu na HBO. :and:
JFC
JFC
  21 maja 2012
JFC
JFC: Pamietam scenę, w której małe dinozaury gonią jakieś dziecko przez pole kukurydzy, ono strzela w nie spryskiwaczem do roślin i zabija swojego dziadka przez przypadeki, a potem jacyś panowie stoją w kółku i rzygają na kolorowo.

Jedyna pasująca scena z masowym rzyganiem jest z filmu Stand by my, oglądałem go, ale to raczej nie to, bo tam nie było ganiania przez małe raptorki. :ninja:
JFC
JFC
  21 maja 2012

Dobra, znalazłem.
O ten film mi chodziło - http://www.filmweb.pl/film/Mafia!-1998-102

JFC
JFC
  21 maja 2012

Ten drugi też już znalazłem.

Gothiclady
Gothiclady
  21 maja 2012
JFC
JFC: + Szukam filmu o wielkim robalu, który mieszkał w wielkim jabłku. To jabełko się potem wturlało do miasta zdaje się i wlazł do niego dzieciak? Animacja, dosyć mroczna. Oglądałem to z 10 lat temu na HBO.

Agrafka powiedziała, że pewnie chodziło Ci o Sok z Żuka :rotfl:
ksiezniczka2011
ksiezniczka2011
  30 maja 2012

szukam tytułu starej bajki, którą oglądałam bardzo dawno temu.
Pamiętam tylko, że były tam dzieci (dom dziecka) była zima potem była "chyba" duża choinka. Możliwe że chodziło o święta lub o tą choinke (chyba musieli ją uratować)
w tym okresie oglądałam jeszcze królową śniegu z roku 1957 więc też pewnie musi byc stara ta bajka.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.