Nie pamiętasz tytułu filmu którego szukasz ?
umieść krótki opis i czekaj...
cierpliwości ktoś Go na pewno widział
Pozdrawiam
czesc
ogladalam kiedys taka bajke o przyrodzie. od butelki pozostawionej w lesie zaczal palic sie dom biedronki ale ktos uratowal jej dzieci. motyl chcial malowac obrazy i szukal wszedzie natchnienia. mrowki bardzo ciezko pracowaly i budowaly swoj domek w ulewe i ktos im to zniszczyl. jakis inny robak(niepamietam jaki) produkowal jakis klej bardzo fajna bajka ale nie moge sobie przypomniec jaki miala tytul ale o ile sie nie myle to nie byla ona polska. to bylo kupe lat temu na kasecie vhs ja mialam. Moze ktos pamieta ?
druga bajka to tez taka stara o szczurach co mieszkaly w kanale i robily jakis sok z jagod czy z czgos innego i ciagle chodzily pijane pamieta ktos ?
Witam.
Szukam filmu, o kolesiu(grubszym raczej) pracowal chyba w sanepidzie czy w restauracji jakies takiej brudnej, poznał kobiete jakas i byl u niej w toalecie na 'dwojeczce' i papieru tam nie bylo i recznikiem sie podcieral, byl tez w jakims barze i klocil sie z kolesiem na wozku i sie pytal czy da mu owacje na stojaco.
Niestety to wszystkie szczegly ktore pamietam z tego filmu, ale mam nadzieje, ze ktos tytul kojarzy.
Z gory dziekuje.
Witam:) film sie rozgrywa chyba kolo 18 wieku zaczyna sie tym ze uciekaja na koniach trzech gosci i zamieniaja sie kapeluszami( król ucieka i zamienia sie kapeluszem z gosciem) Gosciu pomagam innym ludziom a na koncu jak go lapia i chca zabic to król go ratuje. Niestety tylko tyle pamietam z filmu.Oglądałęm go jak bylem maly mialem kolo 10 lat moze mniej. Jak ktos kojarzy tutul to proszr podaj:)
A zna ktoś może takie troszkę babskie filmidło o 4 przyjaciółkach, które się zjeżdżają do miasta dzieciństwa, gdzie jedna z nich będzie rodzić dziecko.. I wtedy akcja sie przenosi o ileś tam lat wstecz i cały film jest o tych latach dzieciństwa tych dziewczyn tam chyba grała Demi Moore i Christina Ricci, ale ręki nie dam sobie uciąć.. Kojarzy ktoś może?? :)
witam. niecale 20 lat temu oglądałam film, który z pewnoscią jest jeszcze starszy
to byl horror choc dzis nazwalabym go komedia
zdziczaly wiesniak mieszkajacy na odludziu zauwaza dziwny znak na niebie biegnie w jego strone i widzi ogromna dziure w ziemi i zielone wielkie jajo w srodku kamien pulsuje wysyla energie i swieci na zielono...farmer przy nosi to do domu od tego czasu zaczynaja sie klopoty wszystko zaczyna zieleniec....woda w kranie, tapeta az w koncu sam mezczyzna.... cos tam go atakuje i ogolnie wiecej nie pamietam...pomozcie;p
poszukuje horroru ktorego tylulu nie pamietam ale moze ktos skojarzy o co mi chodzi a wiec:
dziewczyna mieszkala na jakiejs wyspie ale wyprowadzila sie z niej (tu nie pamietam czy smierci matki czy obojga rodzicow) i wraca zeby wziasc slub ze swoim chlopakiem przyjezdzaja tez jej kolezanki ciezko dostac sie na ta wyspe po prom tylko chyba raz w tygodniu tam przyplywa. i zaczyna sie seria morderstw po czym na samym koncu okazuje sie ze to jej chlopak zabijal