Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 360 z 377
L'apôtre - w skrocie mona powiedziec, ze film o muzulmanach i chrzescijanach... Mowiac wnikliwiej, historia wiezi rodzinnych, poszukiwania siebie...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Kozí príbeh fajna bajka ;)
Selma - nieco wiecej spodziewalam sie po tym filmie
Czy na prawde wierzysz - nie jestem fanka tego typu filmow. postanowilam obejrzec raczej z cieawosci. Zaskoczylam sie abrdzo pozytywnie... wzruszajacy film
'Zlota dama'
ze wszystkich sil' genialny. po prostu trzeba zoabczyc
Everest
Noc oczyszczenia : Anarchia - jeszcze pierwsza część była znośna - ta już zrobiona na zasadzie a może jeszcze coś zarobimy
Ted 2 - też jakoś mnie nie przekonało - kilka śmiesznych gagów ale bez szału
Avengers: Czas Ultrona - jakoś ostatnio znudziły mi sie te Marvele - nie kupuje tego całego uniwersum - wolałbym żeby każdy mervelowski film o superbohaterach miał osobne fabuły ale plusik za Elisabeth Olsen ( lubię ją )
Współlokatorka - taki tam thriller - o studentkach
Annie - musical z Foxx - dla dzieciaków
San Andreas - kolejne kino katastroficzne - wizualnie znakomite - fabuła schodzi na drugi plan
Nie ma jak w piekle - czarna komedia z Heigl i Parickiem Wilsonem -- małżeństwo gdzie babeczka ambitna ma jakiś plan terminarz jak osiagnąc sukces -- wszystko sie komplikuje gdy mąż wplątuje się w romans z nową pracownicą -- zabawne
Ekipa - filmowa wersja kapitalnego serialu - jak ktoś nie oglądał to film da sie obejrzeć , śmieszy ..ale dla fanów serialu pozycja obowiązkowa
Wolf Creek 2 - po fajnym pierwszym filmie ..to zrobione na odpedol
Mission: Impossible - Rogue Nation - takie filmy albo sie lubi albo nie - wiem że spędzone dobre minuty z tym filmem ..ale w sumie już mało z niego pamiętam
Lucy - rozczarowany jestem no i Scarlett mnie już irytuję
Marsjanin - efekty specjalne na najwyższym poziomie - fabuła również - dobrze napisane teksty i sprytnie przemycony humor
Ted 2 - też jakoś mnie nie przekonało - kilka śmiesznych gagów ale bez szału
Avengers: Czas Ultrona - jakoś ostatnio znudziły mi sie te Marvele - nie kupuje tego całego uniwersum - wolałbym żeby każdy mervelowski film o superbohaterach miał osobne fabuły ale plusik za Elisabeth Olsen ( lubię ją )
Współlokatorka - taki tam thriller - o studentkach
Annie - musical z Foxx - dla dzieciaków
San Andreas - kolejne kino katastroficzne - wizualnie znakomite - fabuła schodzi na drugi plan
Nie ma jak w piekle - czarna komedia z Heigl i Parickiem Wilsonem -- małżeństwo gdzie babeczka ambitna ma jakiś plan terminarz jak osiagnąc sukces -- wszystko sie komplikuje gdy mąż wplątuje się w romans z nową pracownicą -- zabawne
Ekipa - filmowa wersja kapitalnego serialu - jak ktoś nie oglądał to film da sie obejrzeć , śmieszy ..ale dla fanów serialu pozycja obowiązkowa
Wolf Creek 2 - po fajnym pierwszym filmie ..to zrobione na odpedol
Mission: Impossible - Rogue Nation - takie filmy albo sie lubi albo nie - wiem że spędzone dobre minuty z tym filmem ..ale w sumie już mało z niego pamiętam
Lucy - rozczarowany jestem no i Scarlett mnie już irytuję
Marsjanin - efekty specjalne na najwyższym poziomie - fabuła również - dobrze napisane teksty i sprytnie przemycony humor
...Ignorance is bliss...
The Walk. Sięgając chmur - warto obejrzeć w 3D, świetne efekty ;)
Karbala - "Rok 2004, siedziba władz lokalnych w irackiej Karbali, City Hall, zostaje zaatakowana przez Al-Kaidę i sadrystów. Grupa polskich oraz bułgarskich żołnierzy odpiera kolejne ataki."
Wszystko ładnie pięknie dla zwykłego Janusza, ja wiem od kolegów z pracy którzy w tym czasie byli na misji i zaraz po filmie zabrali głos. Film odzwierciedla prawdę w maks 60%. Po 1 moździerze odbijają specjale Bułgarii a nie Polacy, po 2 nie byli odcięci od dostaw tylko za City Hall mieli dwupasmową drogę, po 3 nie siedzieli tam 3 noce i dni pod murem a zmianowo po 24h. I koleś na końcu wracający bez nóg tak na prawdę je miał.
Wszystko ładnie pięknie dla zwykłego Janusza, ja wiem od kolegów z pracy którzy w tym czasie byli na misji i zaraz po filmie zabrali głos. Film odzwierciedla prawdę w maks 60%. Po 1 moździerze odbijają specjale Bułgarii a nie Polacy, po 2 nie byli odcięci od dostaw tylko za City Hall mieli dwupasmową drogę, po 3 nie siedzieli tam 3 noce i dni pod murem a zmianowo po 24h. I koleś na końcu wracający bez nóg tak na prawdę je miał.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek