Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 359 z 377
Teczki (2007) reż. Robert Wist
Film przedstawia polski układ polityczno-biznesowy lat 90-tych. Podkładanie świń, kopanie dołów, szantaż. Uśmiałem się tylko dlatego że znam podobne osoby. Brakuje scen akcji ale za to jest polski realizm.
Niezlozmny - warty zobaczenia...
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Chłopak z siąsiedztwa - J.Lo jako nauczycielka - daje pupy nowemu kolesiowi po sąsiedzku - okazuje sie że to psychol - takie se tam
ale na J.Lo mozna popatrzeć
Polowanie na drużbów - oferma bez kumpli wynajmuje speca od bycia świadkiem ( Kevin Hart ) tan ma za zadanie znalezienie 7 drużbów - całkiem całkiem - sa momenty ( + fajna siostra panny młodej )
Kingsman: Tajne służby - prze uj film - scena w kościele epicka
Zbuntowana - kontynuacja Niezgodnej - lekko nieogarnąłem filmu - oglądałem na zmęczeniu - ale troche m nie rozczarował jak nie bardzo
Fotograf - kolejny kryminał made in Poland - z udział ruskich ( głowna bohaterka fajna ruska ) - moskiewski zabójca pozostawia na miejscu zbrodni zdjecia -- w końcu zaczyna działać na terenie polski -- taki słabszy zodiak
Zostań, jesli kochasz - wypadek - młoda dziewczyna - jest w śpiączce a jej dusza przezywa jakby dzień na przemyśleniach czy warto wracać czy nie - takie tam ckliwe dla babek
Diukowie Hazardu: Początek - gówno
Droga bez powrotu 6 - mega gówno
Bardzo grzeczne dziewczyny - dwie licealistki ids na studia - nie chcą byc dziewicami - problem że zakochiwują się w tym samym facecie - babskie kino
Jurrasic World - ehh im dalej w las tym gorzej - klasyk czyli pierwsza część nadal po tylu latach niedościgniony - przy dzisiejszych efektach można było odebać super kino -- to oczywko przekombinowano - jakies dino mutanty - raptory tresowane gdyby nie poprzednie części to było by to dobre kino klasy C ttochę lepsze od Sharktoronado :P
Minionki - pomijając fakt że większość trailera zawarło się w pierwszych minutach filmu - to i tak minionki bawią
Ta Ostatnia noc - shit dla bab o dwóch parach i ich problemach
Noe: Wybrany przez Boga - tematyka wiadoma, ale ten za bardzo przesadzony, gadające kamienie itd - lipa.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Źródło nadziei - W roku 1919 po bitwie o Gallipoli Australijczyk wyrusza do Turcji, by odnaleźć swoich trzech zaginionych synów.
Ehh taki sobie, ale da radę oko zawiesić.
Chłopak z sąsiedztwa - Zdradzona kobieta ulega nastoletniemu sąsiadowi, który jest bardzo niebezpieczny.
W roli głównej JLo, gra dobrą bijacz i fajna scena z sexa a ogólnie film trochę denny :P
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
The Stag - kumple organizuja wieczór kawalerski znajomemy który za bardzo przezywa zbliżający się ślub - wybieraja się na wycieczke gdzies tam w góry --- przeciętniak
System ( Child 44) - Stalinowskie ZSRR - zdegradowany oficer SB rozpoczyna śledztwo w sprawie seryjnego mordercy dzieci - film całkiem fajny, przygnebiający klimat powojennego Związku Radzieckiego - na minus - amerykańscy aktorzy mówiący po angielsku z rosyjskim akcentem - strasznie sztuczne i irytujące
Na ratunek kumplowi - film jak setki podobnych - dwóch kumpli wyjeżdza na wakacje i wyrywaja leseczki by jedne zapomniał o nieudanej miłości
Step Up All In - se tańczą
Dark Places - Charlize Theron jako kobieta która w dzieciństwie przeżyła masakre własnej rodziny ( zabito matke i dwójke jej sióstr) oskarżenie padło na jej brata za co siedzi już 28 lat - jakieś stowarzyszenie fanatyków zabójstw itp odwiedza ją i prosi o konsultacje w sprawie tej zbrodni - z czasem coraz więcej faktów sprawia że winna brata nie jest taka oczywista - całkiem ciekawy thriller - na minus Chloe Grace Moretz pali
Sin City 2 : damulka warta grzechu - kolejna wizyta w Sin city i ich popapranymi mieszkańcami - da sie obejrzeć - chociaz to już nie ten sam klimat jedynki
Terminator: Genisys - od wypraw w czasie terminatorów i zwrotów fabularnych az sie kręci w głowie - strasznie zagmatwane a zarazem uproszczona fabuła - jedynie kilka ciekawych scen no i może "uśmiech" Arniego - a tak zwykłe kolejne kino sci-fi
Jutro będzie futro 2 - odświeżenie częście pierwszej - tym razem jednak zamiast w przeszłość jakuzzi zabiera bohaterów w przyszłość
dobry milf z JLo, ale wczoraj obejrzałem najgorszy film ever :
Disco Polo - nutę można było posłuchać, ale ogólne mega dno
Chappie - Troje gangsterów kradnie policyjnego androida, by wykorzystać go do swoich celów.
Po tym wyżej każdy film by był dobry, ale ten naprawdę mi sie podobał.
Wspólna pasja: FIFA
Początki organizacji Fédération Internationale de Football Association która do tej pory jest przekupiona...
Film pokazuje jak to działa...:D
Polecam