Jeśli umiesz ze sobą żyć to po co uciekasz?
Głupie pytanie,głupia odpowiedź. strona 3 z 36
Każde zdjęcie zabija wyobraźnię ,lepiej pozostać półbogiem w sferze marzeń,jak namacalnym człowiekiem z gliny.
Chyba cenzura nie przepuściła,czy aby na pewno strój był kompletny?
Cenie sobie każdą literke z rąk Twoich,a już osoby które potrafią wyrazić emocje bez wulgaryzmów ,traktuje jak swoich.
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.
Oj to ja sobie widzę co wieczór marzyć będę, oj będę.....
Upss, prawda, zapomniałam chustki na głowę zarzucić i okularów przeciwsłonecznych. To chyba dlatego cenzura nie dopuściła.
Poczułam się jak swoja zza Buga. Jak to nas życie potrafi jednak na starość zaskoczyć. Nigdy brata nie miałam a tu pyk i jest. I nawet nie głupi. Do siostry się wrodził.
Żyje się tylko raz, ale jeśli zrobisz to dobrze ten raz wystarczy.
Oj gdyby za marzenia karali ,to dostajemy dożywocie a że to marzenia to w jednej celi.
A nie,spokojnie już doszło ,faktycznie strój kompletny a że to strój Ewy to się nie czepiali. Tylko kolor Bałtyku wydał im się zbyt błękitny i posądzali zdjęcie o retusz.
Tak jak każdy z nas zasłużył sobie na któryś z kręgów piekieł,tak każdy na swój sposób jest głupi.
Całe życie słyszę to w odwrotnej formie ,miło choć raz usłyszeć ,że dorównuje się ideałom.
Mam nadzieję, że cierpliwy Jesteś, bo z moim gadulstwem to kara okrutna.
Chwała najwyższemu, że tam nasza cenzura trochę z oczami ma problemy i strój Ewy zlał się z otoczeniem.
O głupie istoty, Nieświadomości i nieuctwa dzieci! Posłuchaj, że cię wywiodę z ciemnoty
Oby jeno ideał nie sięgnął bruku.....
Gdy uszy nie zdzierżom ,czymś zajmę Twe usta.
Nagość już nikogo nie dziwi,błekitny Bałtyk już tak.
Mistrzu, w tem jeszcze chcę być pouczony:
Fortuna i jej dziwne kołowroty
Czem są, że piękny świat tak wzięły w szpony?«
Ktoś próbuję Cię przez okno wyrzucić?
Uprzejmie informuję, że słodyczy nie lubię.
Piałbyś inaczej gdybyś lepiej się strojowi Ewy w mym wykonaniu przyjrzał.
Próżno wasz rozum jej przeciwić chce się; Ona przeziera, roztrząsa, rozstrzyga, Jak każdy inny Wied w swoim zakresie
Swoją drogą przypomiałeś mi dawne licealne czasy i chwała Ci za to. (teraz całkiem poważnie)
Owszem, ale się jeszcze zapieram, albo opieram. Zależy od ktosia.
No cóż...na pewno jest coś co lubisz ,a apsorbuje w pełni Twe usta ,czynność ta sprawia,że oczy wytrzeszczu dostają i tchu brakuje....np dmuchanie balonów,takie w czynie społecznym.
Wyobraźnia lepsza jest od Photoshopa,a rzeczywistość zawsze jest szara.
Jestem poważny,nawet powieka mi nie drgnie.(inne części ciała też trzymam na wodzy)
Podobno najwygodniej opierać się o szafę.😉
Jakże mnie uspokoiłeś, albowiem zgoła coś innego na myśl mi przyszło zamiast tych słodyczy, co również wytrzeszcz może powodować.
To teraz mnie rozczarowałeś, bo ludzie o dużej wyobraźni, widzą świat rzeczywisty w kolorach tęczy.
Wiśta wio, łatwo powiedzieć
Stojąc w oknie? Spróbuj, a zobaczysz że to niewykonalne.
Tak ,mycie zębów ,a zwłaszcza ósemek też bywa niebezpieczne . Powoduje wytrzeszcz i nadmierny ślinotok.
To może zdefiniuje to dosłowniej bez domysłów. Ludzie z wyobraźnią widzą to co chcą zobaczyć,a ludzie bez wyobraźni widzą wszystko jakim jest.
Jeszcze taki wiek,że łatwiej zrobić😋
■\○/□ szafa,Aganiok,okno.😉
A więc Jesteś dentystą. teraz już wiem skąd ten strach na samą myśl o Tobie.
Po raz wtóry powtarzam, że warto było konto tu założyć, żeby świat i ludzi lepiej pojmować zacząć.Chociaż z drugiej strony, jak tak zacznę sobie ten świat po swojemu interpretować, to nie wiem czy dalej pracować tam gdzie pracuję będę....
Spracowane dłonie rolnika. Szacunek Piekiełku, szacunek.
A potem się ludziska dziwują, że wszystko się z seksem człowiekowi kojarzy. Jak to dobrze że człowiekiem nie jestem.
A po godzinach prawnik i filozof.
Dzięki staram się jak mogę.
Przypominam,że szefowej nikt nie zwolni,także odetchnij z ulgą.
Seks-keks,solenie ,jedzenie ,pieprzenie wszystko jeden czort.
A nad tym muszę podumać.
Mnie po godzinach bardziej przyziemne rzeczy fascynują....gotowanie, sprzątanie, pranie, taki drugi etat, bezpłatny
Lekarzu lecz się sam.
Oj tam, oj tam, zaraz tak pikantnie i bezbożnie. A już zaczynało być tak miło.....
Nie ma rozpusty gorszej niż myślenie.
Czyli najbardziej niewdzięczny zawód świata -gospodyni domowa. Myślę ,że Syzyf był kobietą.
Leczenie tylko odkłada w czasie to co nieuniknione .
Toć pieprz przyprawa jak każda inna,a chili nie pasowało mi do kontekstu.
Oj jest,jest...
Ja tam swój fartuszek gospodyni lubię, ileż on frajdy może dać, kiedy wyobraźnię odpalisz.
Skądże nam wiedzieć, czy życie i śmierć nie są jednakowo dobre?
Ależ chili zupełnie do kontekstu seksu mi nie pasuje, podobnie jak sól lub drożdżówka.....
Oj nie śmiałam myśli bardziej rozwijać, bo pora była mocno nocna, a wiadomo powszechnie, że noc jest najgorszym wrogiem dziecka, bo kończy zabawę.....a ja duże dziecko trochę.
Takie fartuszki zbytnio kojarzą mi się z "podomkom" mojej babci....no nie przeskocze tej blokady.Chyba,że zaszczepisz mi inne wyobrażenie.
A to jest bardzo dobre pytanie.
A kiedy przyjdzie po mnie ta z kosą
Niechaj będzie piękną,nagą i bosą
Abym zawczasu nie słyszał stukania jej obcasów.
A drożdże rozmnażają się poprzez pączkowanie .😋
Mam rozumieć,że z lat dziecięcych pozostała Ci zasada"co do ręki,to do buzi"😜