Jeśli umiesz ze sobą żyć to po co uciekasz?
lista tematów
Głupie pytanie,głupia odpowiedź. strona 2 z 36
Winszuje ,zaradność życiowa jest najprzydatniejszą ze wszystkich cech.
To pewnie wina tych co podłoge zakładali.
Jak na pierwszoklasistke to ,aż za dobrze.😉
Też taki chcę.
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.
Ja się My Dear dopiero rozkręcam. Aż strach pomyśleć, co ze mnie wyroście - gruszki na wierzbie czy śliwki na sośnie.
A tylko na chwilę ich z oczu spuściłam...... jak to dobrze Piekiełku, że Ty na to wpadłeś, bo do końca życia żyłabym w mylnym przeświadczeniu, że to z nogą od stołu jest coś nie tak.
Jak tak dalej będzie mi szło, to maturę zrobię w drugiej klasie.
Mówisz masz, już zaczynam dziergać na ..........drutach. Albo może na szydełku. Jedno jest pewne, antenka będzie na samym środeczku.
Żyje się tylko raz, ale jeśli zrobisz to dobrze ten raz wystarczy.
Żaba Monika ,też tak śpiewała Kulfonowi ,ale już ich nie ma i nie wiem co z takiego ziółka może być.
Kolejna przydatna cecha",zawsze szukaj winy u kogoś,a nigdy u siebie".
Spokojnie,jeszcze zdążysz się dorosłością nacieszyć,a tymczasem daj się młodości wyszaleć.
Jedno jest pewne",mały guziczek"na obłym kształcie,zawsze daje kupe radochy.😜
Choćby dla tej rady, warto było założyć konto na Fotce.
Jeśli nie za wiele proszę, to poproszę co rano mi taki teks wrzucać. Nawet nie wiesz jak mnie to zmotywowało.
No i tu ma wyobraźnia poszybowała.....ale dlaczego "mały guziczek"? I do tego na obłym kształcie? A już mi się tak ładnie marzyło.........
Że o skromnym autorze tej rady nie wspomnę.
Tylko mi tutaj zdjęć z akademickich imprez nie wrzucaj.
A było to odnośnie kobiecej części ciała,a dokładnie dwóch bliźniaczo podobnych.
Chyba i tak najlepsza dzisiaj była "śnieżynka ",która dała do wyboru "ogórek długi czy korzeniowy"😂😂
Jak mi tu fotkę do pasa wrzucisz, to z gliny popiersie ulepię, na "wietrzną" pamiątkę i tuż przy lampce nocnej wraz z kwiatami postawię.
Aż tak wyzwolona to nie jestem, żeby w stroju kąpielowym "paradować" po tym portalu. Ale na priv już poszło.
To tym bardziej ten obły kształt mnie zasmuca....że o guziczku lub dwóch nie wspomnę
piekloWgDantego: Chyba i tak najlepsza dzisiaj była "śnieżynka ",która dała do wyboru "ogórek długi czy korzeniowy"
Masz rację, tego tekstu nie "przebiję" A bardzo się starałam..... chociaż to doceń.