Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊
lista temat贸w
Rozmowy o wszystkim i o niczym馃槣 strona 17 z 75
i jest i ona Solina
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Asia - ile Ty masz na tym liczniku 😱 i czemu focie od "dupy strony" ? 😜. Pieknie tam - zazdroszcze widoków.
Mój nieżyjący dziadek zawsze jak doił krowy to miał przygotowaną szklankę niedaleko siebie i jak już przecedził mleko to nalewał w nią i poił.
Mleko to jest nic. Zjadłbym takiej czerniny jak dawniej.
Mam nadzieję, że lasagne'a jest już dobra. Bo to już czas na dzisiejszy pierwszy posiłek, zaraz koniec dnia.
Konto usuni臋te: Przeczytajmojopis: No ba...pilam takie w dzieciństwie. Do dziś pamiętam ten zapach
Mój nieżyjący dziadek zawsze jak doił krowy to miał przygotowaną szklankę niedaleko siebie i jak już przecedził mleko to nalewał w nią i poił.
Mleko to jest nic. Zjadłbym takiej czerniny jak dawniej.
Mam nadzieję, że lasagne'a jest już dobra. Bo to już czas na dzisiejszy pierwszy posiłek, zaraz koniec dnia.
To jak przetrwales dzien bez posiłku ? 😳. Ja bym padła, choc w ten upał to też za bardzo jesc się nie chce