Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊
Rozmowy o wszystkim i o niczym馃槣 strona 19 z 75
Się ciesz, bo to nic fajnego. Nic idę spać cycki mnie coś bolą hmm może zaciążylam. Ale by było super
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Za wcześnie na to 😆
Я удалю secret chat
Ile ja bym dala za takie "zwierzatka domowe". Od zawszy mi sie marzyło miec małą gospodarke na wsi. Nocne marki z Was 😁. Ja wczoraj padłam jak zabita
Ewka 😆 takie ćwiczenia słabe. Ja właśnie posprzątałam chatę i zabieram się ząb robienie obiadów na dziś i na jutro, póki w domu 25 stopni i na dworze 26. Jeszcze tylko prasowanie mi zostało 😆 a ty o ćwiczeniach
Я удалю secret chat
Haha. U mnie na szczescie odpadlo prasowanie od kiedy mam duszarke bębnową. Dzis mam troche przeróbek na maszynie , ale brakuje mi weny
Ja tam lubię prasować 😆 także mnie to nie rusza. Włączam serial i gotowe, ale najpierw to nieszczęsne gotowanie. Ale przed tym poleżę w klimatyzowanym pomieszczeniu 😆 wszak niedziela nie ma co się przemęczać
Я удалю secret chat
I dzien dobry! Trochę mnie nie bylo
Latał ktos z Was samolotem ? Ja nie mialam okazji , a ze nie wybieramy sie gdzies dalej na wakacje to myslalam o lotach widokowych. Dosc tania atrakcja , i opinie same pozytywne..chyba sie skusze
Ja bym chciała konie, moj dziadek ma swoja hmm farme, duzo zwierząt: wszelaki drób, wszelakie bydło i właśnie koniki, staw z rybami i duuuzo zieleni, pól... kosmos. :)
Lotach widokowych, czyli takie na jakas godzinke w powietrzu i sobie obserwujesz z gory wszystko? Ciekawe! Ja nigdy nie latalam ale ponoc fajne doznanie, szczegolnie jak ktos lubi szybka jazde autem i efekt wbicia w fotel, to sie tam odnajdzie.
No wlasnie te loty to 10 -15 min. Moj maz stwierdzil ze lepiej znalezc dobra oferte i przelecies sie zwyklym samolotem np.do Warszawy (lot godzinka). I nast.dnia wrocic
Oam dzieci nie mam mam tylko dziecko jedno, a chciałabym drugie. A co co lotów widokowych, leciałam kukuruźnikiem za dziecka 😀 nad moim miastem fajnie było. Tymi pasażerskimi też miałam okazje dawno temu. Teraz już nie polecę bo mąż bez spadochronu nie wsiądzie 😆 zboczenie z wojska
Я удалю secret chat