Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊
Rozmowy o wszystkim i o niczym馃槣 strona 14 z 75
Dramat. Ja wczoraj dostalam 2 sms alert o burzy z gradem i dupa. Zrobilo sie czarno i przeszlo dalej. Nawet nie pokropilo. I niestety bede musiala cale podworko ( z trawnikiem) podlac kranówą
Coś Ty u nas tez alter był SMS 2 stopień zagrożenia gradem - mąż nawet postawił auto w miejscu bez drzew 😆 jak stwierdził rok ma go pora na nowy 😆 a tu dupa
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Padac padalo ale nie bylo oberwania chmury, jedynie pokropilo, z wiatrem tez bylo ciezko, gradu nie bylo ani trab. Ale byskalo sie konkretnie! Jakby samochod uprzywilejowany stal pod oknem bez sygnalow dzwiekowych, tylko na swiatlach. Niezly widok, takie burze byly az 3, oczywiscie bez deszczu.
U mnie nadal bez deszczu - 2 tyg. Wczoraj zuzyłam tyle kranówki na ogród, że vała Wieliczka mogłaby się wykąpac. Tylko czekać na rachunek...ale ziemia jest dosłownie popękana miejscami
Ty woda ja prąd, aż się boje licznik sprawdzić a za tydzień będę musiała 😆
Я удалю secret chat
Ta owad tak tak czekaj idę kopać. Najpierw 30 cm beton, potem 5 metrów dziury, 3 metry beton, 3 metry dziury. O prawie jestem przy glebie. A potem hop i jeszcze darmowy węgiel 😆 a na poważnie no nie ma szans.
Ale pic to mi się chce bardzo i chyba będę musiała kranówkę luknąć a ona z dodatkiem złota w cenie 17,40 zł za m3 😆
Я удалю secret chat
A potem....do Chin sie dokopiesz a wody ni grama 😂
No lipka...ale wole tą "lipke" niz blok.