Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊
lista temat贸w
Rozmowy o wszystkim i o niczym馃槣 strona 10 z 75
anfet4minka: Moje dziecko wczoraj o 20 wróciło z parku pogryzione - w tym roku nie pryskali. Stary mówił że normalnie wszędzie ich, nawet na cytuje "jajkach siadają"
Zawsze byłam zwierzątkiem nocnym i śmiali się ze po narkotykach. A żeby było że nie to wymyślili Anfa, ogólnie ich już od lat nie używamy ale ja czasem do Kasi mówię żelek a ona do mnie Anfusia.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Konto usuni臋te: Przeczytajmojopis: Tak z innej beczki : skąd się wziął Wasz nick ?To moje inicjaly, kolejno: nazwisko, 1 imie, 2 imie.
A skad sie wzial Twoj?
Moj nick...z uwagi na moj stan cywilny chciałam uniknąc propozycji : sexu, stałego związku. A ze mało kto zagląda w opis, to pojechałam po całosci 😁
A Ty Owad ?
U mnie tyle (w cieniu !) a moj syn przyszedl na nogach z silowni prawie 3 km.pod 2 strome górki. 😱 skąd młodzi mają taką moc ??
w sumie chyba też dziś siłownie zaliczę. Właśnie zupę pomidorową jem, 24 stopnie klima chodzi
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Młody ćwiczy, więc spocić się lubi i ostry wysiłek, więc nic dziwnego że wytrwał przy tym.
u mnie dziś chłodno, w końcuuuuuu Jak byłam na Szczecinie dzisiaj, to było baaardzo przyjemnie, wcale nie gorąco. :)
u mnie dziś chłodno, w końcuuuuuu Jak byłam na Szczecinie dzisiaj, to było baaardzo przyjemnie, wcale nie gorąco. :)
Konto usuni臋te: Przeczytajmojopis: skąd młodzi mają taką moc ??Młody ćwiczy, więc spocić się lubi i ostry wysiłek, więc nic dziwnego że wytrwał przy tym.
Przeczytajmojopis: U mnie tyle (w cieniu !u mnie dziś chłodno, w końcuuuuuu Dragon842: Właśnie spaceruje i jest dość gorącoJak byłam na Szczecinie dzisiaj, to było baaardzo przyjemnie, wcale nie gorąco. :)
Właśnie spaceruje i zrobiło się chłodno