Przeczytajmojopis
Przeczytajmojopis
  11 czerwca 2019 (pierwszy post)

Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊

Przeczytajmojopis
Przeczytajmojopis
  13 czerwca 2019
anfet4minka
anfet4minka: o na sexa się umawiacie?

Nie. Owad ma za małe żądło 😂😂😂😂😂
Przeczytajmojopis
Przeczytajmojopis
  13 czerwca 2019

Tak z innej beczki : skąd się wziął Wasz nick ?

oam
oam
  13 czerwca 2019
anfet4minka
anfet4minka: o na sexa się umawiacie?
:crylol:
anfet4minka
anfet4minka: Moje dziecko wczoraj o 20 wróciło z parku pogryzione - w tym roku nie pryskali. Stary mówił że normalnie wszędzie ich, nawet na cytuje "jajkach siadają"
do cieplego leca to i na jajkach siadaja :D siadac to pol biedy ale jak dziabnie? :rotfl: wstyd isc i sie po jajcach drapac 🤣
anfet4minka
anfet4minka: u mnie w domu nie ma w ogóle, tylko jak się jakiś przedostanie jest polowanie :) a na dworze no cóz.
u mnie ostatnio jakis byl bo w noge i plecy mnie dziabnal. Ale ubilam cwaniaka. :D
Avatar u偶ytkownika anfet4minkaanfet4minka
Reputacja: -72 | BluzgometrTM: 177
anfet4minka
  13 czerwca 2019

Zawsze byłam zwierzątkiem nocnym i śmiali się ze po narkotykach. A żeby było że nie to wymyślili Anfa, ogólnie ich już od lat nie używamy ale ja czasem do Kasi mówię żelek a ona do mnie Anfusia.

Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает

oam
oam
  13 czerwca 2019
Konto usuni臋te
Konto usuni臋te: Tak z innej beczki : skąd się wziął Wasz nick ?
To moje inicjaly, kolejno: nazwisko, 1 imie, 2 imie.
A skad sie wzial Twoj?
oam
oam
  13 czerwca 2019
anfet4minka
anfet4minka: Zawsze byłam zwierzątkiem nocnym i śmiali się ze po narkotykach. A żeby było że nie to wymyślili Anfa, ogólnie ich już od lat nie używamy ale ja czasem do Kasi mówię żelek a ona do mnie Anfusia.
ostatnio wspominalam o Tobie i napisalam amfa zamiast anfa, konieczna byla edycja posta :D
Przeczytajmojopis
Przeczytajmojopis
  13 czerwca 2019
Konto usuni臋te
Konto usuni臋te: Przeczytajmojopis: Tak z innej beczki : skąd się wziął Wasz nick ?To moje inicjaly, kolejno: nazwisko, 1 imie, 2 imie. A skad sie wzial Twoj?

Moj nick...z uwagi na moj stan cywilny chciałam uniknąc propozycji : sexu, stałego związku. A ze mało kto zagląda w opis, to pojechałam po całosci 😁

A Ty Owad ?
Przeczytajmojopis
Przeczytajmojopis
  13 czerwca 2019
anfet4minka
anfet4minka: Zawsze byłam zwierzątkiem nocnym i śmiali się ze po narkotykach. A żeby było że nie to wymyślili Anfa, ogólnie ich już od lat nie używamy ale ja czasem do Kasi mówię żelek a ona do mnie Anfusia.

😂😂😂😂😂👍
Przeczytajmojopis
Przeczytajmojopis
  13 czerwca 2019

U mnie tyle (w cieniu !) a moj syn przyszedl na nogach z silowni prawie 3 km.pod 2 strome górki. 😱 skąd młodzi mają taką moc ??

Avatar u偶ytkownika anfet4minkaanfet4minka
Reputacja: -72 | BluzgometrTM: 177
anfet4minka
  13 czerwca 2019

w sumie chyba też dziś siłownie zaliczę. Właśnie zupę pomidorową jem, 24 stopnie klima chodzi

Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает

Przeczytajmojopis
Przeczytajmojopis
  13 czerwca 2019
anfet4minka
anfet4minka: w sumie chyba też dziś siłownie zaliczę. Właśnie zupę pomidorową jem, 24 stopnie klima chodzi

U mnie w domu 22. Ale wietrze rano a potem zamykam okna przez dzien , wiec jest fajnie w srodu. Pozniej wieczorem znów wietrzę
Dragon842
Dragon842
  13 czerwca 2019
Konto usuni臋te
Konto usuni臋te: anfet4minka: w sumie chyba też dziś siłownie zaliczę. Właśnie zupę pomidorową jem, 24 stopnie klima chodzi U mnie w domu 22. Ale wietrze rano a potem zamykam okna przez dzien , wiec jest fajnie w srodu. Pozniej wieczorem znów wietrzę

Właśnie spaceruje i jest dość gorąco
oam
oam
  13 czerwca 2019
Konto usuni臋te
Konto usuni臋te: skąd młodzi mają taką moc ??
Młody ćwiczy, więc spocić się lubi i ostry wysiłek, więc nic dziwnego że wytrwał przy tym.
Konto usuni臋te
Konto usuni臋te: U mnie tyle (w cieniu !
u mnie dziś chłodno, w końcuuuuuu :zakochany:
Konto usuni臋te
Konto usuni臋te: Właśnie spaceruje i jest dość gorąco
Jak byłam na Szczecinie dzisiaj, to było baaardzo przyjemnie, wcale nie gorąco. :)
Dragon842
Dragon842
  13 czerwca 2019
Konto usuni臋te
Konto usuni臋te: Przeczytajmojopis: skąd młodzi mają taką moc ??Młody ćwiczy, więc spocić się lubi i ostry wysiłek, więc nic dziwnego że wytrwał przy tym. Przeczytajmojopis: U mnie tyle (w cieniu !u mnie dziś chłodno, w końcuuuuuu Dragon842: Właśnie spaceruje i jest dość gorącoJak byłam na Szczecinie dzisiaj, to było baaardzo przyjemnie, wcale nie gorąco. :)

Właśnie spaceruje i zrobiło się chłodno
Tajemnicza12179
wpis jest ukryty
Dyskusja na ten temat zosta艂a zako艅czona lub te偶 od 30 dni nikt nie bra艂 udzia艂u w dyskusji w tym w膮tku.